Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Richie Sambora

I właśnie tam używał tego hmmm zapomniałam nazwy slide chyba coś tam (stick? ). W każdym razie tej rurki która zakłada sie na palec i takie super dźwięki wydaje

i tak oto wstając rano z łóża stałam się mądzrzejsza o kolejną wiadomość...)

flips napisał(a):To nie jest prototyp tylko model gitary Gibson 1957 Flying V prototype.
Moze i wyjde na odmienca ale dla mnie Gibson Flying V nie jest jakims wielkim cudem. Moze i brzmi ciekawie, ale jest strasznie niepraktyczny. Z taka gitara mozesz grac praktycznie tylko na stojaco, bo opierajac ja na kolanie zjeżdża Ci w dol(chyba ze ma specjalna kratke, ktora temu zapobiega, ale to i tak jest irytujace). Poza tym ma pare innych niedoskonalosci, jak chocby to ze wejscie Jack'a jest prostopadle to korpusu, co moze bardzo przeszkadzac... Osobiscie chcialbym miec dwie gitary Richa: dwugryfowa akustyke ze Storytellers (nie wiem kto to wyprodukowal) i Strata chyba Customa na ktorym gral podczas koncertu na Times Square.

Rodebert napisał(a):Z taka gitara mozesz grac praktycznie tylko na stojaco, bo opierajac ja na kolanie zjeżdża Ci w dol(chyba ze ma specjalna kratke, ktora temu zapobiega, ale to i tak jest irytujace). Poza tym ma pare innych niedoskonalosci, jak chocby to ze wejscie Jack'a jest prostopadle to korpusu, co moze bardzo przeszkadzac... .
Rodebert napisał(a):Strata chyba Customa na ktorym gral podczas koncertu na Times Square.

A o tym wejściu to nie wiedziałam... Chyba dlatego, że nie miałam nigdy cacka w ręku

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Richie Sambora
| Gitary Forum: Sprzęt Muzyczny Autor: bonfankaa Odp: 70 |
Kolejny ślub Richiego? Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 2 |
Filmy Richiego Forum: Richie Sambora Autor: martuniaw Odp: 9 |
Ojciec Richiego nie żyje Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 4 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości