Gitara marzeń

Strona główna OFFTOPIKI Sprzęt Muzyczny

Moj

Cort ...
0
Brak głosów
Epiphone ...
0
Brak głosów
Fender ...
11
47%
Gibson ...
8
34%
Ibanez ...
0
Brak głosów
Mayones ...
1
4%
Squier ...
0
Brak głosów
Yamaha ...
2
8%
inna ...
1
4%

Razem głosów : 23

Postprzez ania_ughr on 24 Lut 2004 20:19

własnie, ja mam squire'a czarnego:):) od 2 lat, gra sie nieźle gitara na prawde dobra, tylko trza miec dobry wzmacniacz [bo ja mam niesteyt
10 wat LANEY :(

I would run through fields of fire
I would crawl on broken glass
Just to swimm in yor sea of devotion
Just to have a second chance
That's all i ask!
Awatar użytkownika
ania_ughr
przyjaciel

Od: 09 Sie 2002 01:28
Miejscowość: Krakow

Postprzez sdms on 24 Lut 2004 21:15

Aniu - ale i tak się świetnie gra :grin:... *sd wie, bo sd grał :P*

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez erfea on 24 Lut 2004 22:23

!10 Watt to już całkiem porządnie! Nie ma co narzekać! Może takie niewielkie piecyki nie są idealne gdy grają przez głośnik , ale na słuchawki sa niczego sobie... tylko, że po co komu piecyk, żeby potem grać ze słuchawkami na uszach. :confuse: No cóż ja mam 12 wat i jestem zadowolona. :shiner:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Days on 25 Lut 2004 00:02

ja tam jak mialam elektryka w domu to do wiezy byl podlaczony po drodze przez maly przester thrashmetal-effect :) i mi wystarczylo :)

a jak bede miec gitarke to na poczatku podlacze ja do kompa, potem fboxa sobie sciagne i bedzie smigac jak zloto :)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez erfea on 25 Lut 2004 00:08

Na początku przez jakiś tydzień posiadania gitary podłączałam ją do Radmora i miałam stereo. :grin: Było to jednak bez efektów, czyli mogłam się jedynie bawić głośnością i 5 kanałami w gitarze.
Niedawno podłączyłam gitarę do kompa... zresztą było to związane z formacją o dziwnej nazwie 'Avari' czy jakoś tak :shiner: i się bardzo rozczarowałam bo niedość, że mogłam regulować tylko głośność, to jeszcze wszystko trzeszcało. :bad-words: Poszukiwania efektów i przesterów zakończyły się niepowodzeniem.

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Postprzez Days on 25 Lut 2004 00:18

erfea: a bawilas sie fboxem??? podobno to bajerancki program i wszystko mozna z niego wyciagnac... qmpel mi mowil, ktory juz jakis czas gra na gitarce wlasnie tak i bardzo go sobie chwali :)

ja jak omijalam wtedy tamten thrashmetalowy przester to tez mialam tylko glosnosc i bodajze 3 kanaly bo mialam tylko mayonesa... chociaz moze ich tam 5 bylo, ale malo sie roznily :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez erfea on 25 Lut 2004 00:31

Fboxem się nie bawiłam, bo jak raz go ściągnęłam to nie chciał mi działać i jeszcze przy odinstalowywaniu zachaczył o Photoshopa! :bad-words: Narazie się do niego zraziłam.
Tan Mayones pewnie miał 5 kanałów... czasami sama zastanawiam się czym się różni moje 5, bo tylko 3 można wyłapać... :shiner:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Postprzez Days on 25 Lut 2004 22:28

Fboxem się nie bawiłam, bo jak raz go ściągnęłam to nie chciał mi działać i jeszcze przy odinstalowywaniu zachaczył o Photoshopa!

bodajze na gitara.org byl taki fbox ze wystarczylo go rozpakowac i nie bylo zadnego instalowania :) polecam poszukac :) a jak cos to ja go chyba gdzies mam :) jak nie jest zbyt duzy to zawsze moge sprobowac wyslac ;)

i nie radze sie zrazac bo to najlepszy narazie z takich programow :)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez erfea on 03 Mar 2004 00:42

no tak... ale który to był fbox?! :confuse: Może jakieś bliższe namiary? :pray: :grin:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Postprzez Rodebert on 03 Mar 2004 20:44

Fxbox jest swietny jesli sie nie ma jeszcze pieca. Jak ktos juz zakupi wzmacniacz to przestaje wystarczac. Ogolnie bardzo spoko program, duzo mozliwosci, ale te szumy, ktorych sie nie da zredukowac sa dobijajace

"Jeden adwokat z teczka moze sie nakrasc wiecej niz tysiac ludzi z rewolwerami"
M. Puzo - "Ojciec Chrzestny"
Awatar użytkownika
Rodebert
Wanted Dead Or Alive

Od: 04 Mar 2002 19:40
Miejscowość: Warschava

Postprzez Anonymous on 30 Mar 2004 21:48

Taaa zagłosowałam marzeń zbytnich nie mam musze powiedzieć...
I zbytnio nie będę się wypowiadać w tym temacie... Wole śpiewać niż grać :Fade-color
Anonymous

Postprzez ROCKSTAR on 25 Lip 2004 23:42

Chrzanię to wszystko!! :shiner:
I zamawiam sobie kopię tego cudeńka!
A co tam! :horns:
http://www.vanhalen-irc.com/guitars/wol ... itword.gif :pray:
Muszę!!!
Po prostu- muszę ją mieć!!!! :grin:
ROCKSTAR
Wanted Dead Or Alive

Od: 11 Lut 2004 23:11
Miejscowość: Wa

Postprzez agatka on 26 Lip 2004 02:01

Jejku jakie ladne gitary..!! Tez bym takie chciala.. No, ale moze najpierw naucze sie cosik grac :shiner: W kwietniu dostalam na urodziny hiszpanska gitare (klasyczna) i od jakiegos miesiaca probuje sie cos uczyc.. Znam juz nawet kilka chwytow :grin: No i prawie mi wychodzi intro do wanted dead or alive (nie liczac ok. 5 bledow za kazdym razem :shiner: ) W sumie to jak bede umiala zagrac cale The answer bezblednie to naprawde bedzie dla mnie cos :P Ale to pewnie za jakies XX lat :shiner:

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez ZB on 22 Sty 2007 22:19

Ja tam mam dwa stare klasyki. Brzmią nieciekawie, ale... są!! :grin:
Jedną skołowałem od ciotki, a drugą... znalazłem opartą o kontener na śmieci. Jest w nienajgorszym stanie. Jakiś dobry człowiek musiał się jej pozbyć ;p Nie mam nic przeciwko.

Ale taką gitarką moich marzeń jest genialny, wspaniały Fender Stratocaster... Muszę dodawać, że "Richie Sambora"? :horns:

Zawsze jak idę do sklepu muzycznego, to szukam jakiegoś klawego Strata od Fendera. To jest to!!

Let it rock! Let it go!
You can't stop the fire burning out of control!!!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Od: 12 Lis 2006 02:08

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Sprzęt Muzyczny

Powróć do Sprzęt Muzyczny