Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
(bo zeby nie było.. tekst do aniele za ambitny nie uważam
)ale i tak bym tego na codzień słuchac nie mogła...
Tekst do trully, madly, deeply mogę teraz wyrecytować.

I wiem że była do jakiegoś filmu tylko teraz nie pamiętam do jakiego

[tzn. mama ma
] .... idzie sie przyzwyczaić [szczególnie jka sie w aucie 4h non stop tego słucha
] .. wracając do Live At ... ostatnio wpadł mi w rece <albo raczej w rece mamy> koncert z Robbiego z HBO <cos mi sie wydaje ze to ejst właśnie Live at Knebworth .. nie wime, mama zapewne wie
> .. i to jest dopiero świety koncert .. zywiołowy, pełen pasji, świetny kontakt z publicznością <Robbie rozmawiajacy z małzenstwem z 1ego rzedu czy tez ... całujący sie z jedną z rozpiszczanych fanek
<przynajmnij w aucie>

Miałam ich 2 oryginalne kasety, do końca życia chyba zapamiętam, jak się cieszyłam, gdy zdobyłam tę pierwszą... uwaga... w Zamościu
Pamiętam też taką malutką wzmiankę w FanMagazyn o tym jak się rozstali, beczeć mi się chciało
A jak ich poznałam? Dzięki "Truly, madly, deeply"
Wiem dokładnie co się dzieje u niego na koncertach i kiedyś będę musiała zobaczyć to na żywo. Zajebisty gość 

Robbiego Williamsa to ja normlanie go kocham Wiem dokładnie co się dzieje u niego na koncertach i kiedyś będę musiała zobaczyć to na żywo. Zajebisty gość

Tak więc stary ale "jary" zespół Abba... Co to za gatunek... Pop? Bo jakoś do rocka nie umiem tego wcisnąć...
Ta w każedj muzyce można znaleść coś dobrego 
Days napisał(a):a co do POPu to ja musze powiedziec, ze ostatnio mam odchyly i stanowczo za duzo rzeczy zmierzajacych w tamtym kierunku mi sie podoba....
,
,,,
,,,,,
HELP!

ambitny pop - typu: Gorillaz, Cher, Van Morrison, M. Jackson, Tori Amos, Verve [moze nawet REM]
W życiu!! Czy "Everybody jurts" albo "Losing my religion" można przyrównać do Cher albo T. Amos? Raczej nie.

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
| GRAMMY - 2003 Misunderstood Best POP Performance Forum: Ogólna dyskusja Autor: Adrian Odp: 41 |
POP METAL-w stylu Bon Jovi... Forum: Music, Music Autor: ROCKSTAR Odp: 13 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości