Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music

Gutterflower" uważam za album najbardziej popowy, ale równocześniej najbardziej zróżnicowany i najciekawszy z całego lalkowego dorobku

No i taki sam jest "TLFR".

)... A pierwsza jej płyta nie kojarzy mi się z Eminemem (no dobra może trochę
), a z wspaniałym serialem Roswell 

piratem się staję...)

> .. całe 2 tyg. dokładnie o 10 na Mtv Hits ogladałam klip do tej piosenki, i dosc ze song fajny, klip tez dobry, to jeszcze ta panna ma takie cudowne spodnie 

)
) A przy okazji, widział ktoś wczoraj, jak podczas finałów (zabijcie ale nie wiem) czegoś w stanach Justin oberwał kawałek gorsetu Janet Jackson i przez moment wszyscy widzieli jej.. pierś

Gina napisał(a):Mnie się nawet ta pierwsza piosenka podobała (chociaż była z Timberlakiem < dobra teraz ja się zapewne w tym nazwisku pomyliłam) A przy okazji, widział ktoś wczoraj, jak podczas finałów (zabijcie ale nie wiem) czegoś w stanach Justin oberwał kawałek gorsetu Janet Jackson i przez moment wszyscy widzieli jej.. pierś
![]()
> była fajna .. apmietam jka na maidenów do wrocka jechałam .. z 5 razy to w radiu puścili
z http://www.wp.pl
Czegoś takiego jeszcze nie widzieliście" - tak reklamował swój występ na SuperBowl P.DIDDY. Faktycznie miał rację, tyle, że jak się okazało, chodziło o występ JANET JACKSON i JUSTINA TIMBERLAKE'A. Telewizja CBS przeprosiła za nieprzyzwoite ujęcie z ich występu, który odbył się w czasie przerwy SuperBowl 1 lutego. Nie chodzi o nic innego jak odkrytą pierś piosenkarki, którą w czasie wspólnego tańca, obnażył wokalista. Operatorzy kamer natychmiast przerwali ujęcie, a o samym incydencie nawet słowem nie wspomniano na antenie, ale...
"Przykro mi jeśli na skutek źle uszytej garderoby czyjeś odczucia zostały urażone. Było to niezamierzone i żałuję, że do tego doszło" – tłumaczył się po występie JUSTIN.
Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości wyjaśnimy sprawę szczegółowo. W czasie show, TIMBERLAKE złapał za część stroju JACKSON okrywającą biust. Chwyt okazał się na tyle mocny, że fragment materiału oderwał się ukazując milionom telewidzów na całym świecie pierś JANET w pełnej krasie.
"Jesteśmy niezwykle rozczarowani pewnymi elementami imprezy, którą zorganizowało MTV" – powiedział wiceprzewodniczący NFL, JOE BROWNE. "Jest mało prawdopodobne, aby w przyszłości MTV zajęło się przygotowaniem części rozrywkowej finałów SuperBowl". Przedstawiciele Music Television odpowiedzieli, że incydent był "niezaplanowany, niezmierzony i nie został przećwiczony na próbach".
Jesteśmy pewni, że naga pierś JANET z całą pewnością bije w rankingu najbardziej "gorących" tematów namiętny pocałunek MADONNY i BRITNEY SPEARS w trakcie zeszłorocznych MTV Video Music Awards.

chociaż za White Flag nie przepadam... jakoś mnie odrzuca... ale może dlatego, że zawsze teledysk widzę i może sam teledysk mnie odrzuca
a z wspaniałym serialem Roswell
Mnie z poprzedniej płyty bardzo podobało się Hunter
Gdzieś słyszałam, czy czytałam, że druga płyta jest bardziej nudna od swojej popredniczki,
Wracając do Dido, ja do niej nic nie mam, nie jest jakoś specjalnie słodka, nie tańczy - śpiewa i to nie o du*ie Maryni, ogólnie nie mam nic przeciw, a 3 w/w piosenki lubię.

A tak ogólnie to ostatnio coraz częściej mam nastrój na heavy metal - czyli Metallicę

Tico napisał(a):To samo chciałem napisać Nikki

ja wiem, jestem nienormalna, ale naprawdę mi sie podoba.

Jeśli chodzi o pop, to moim zdecydowanym favorytem jest grupa Savage Garden...

A tak w ogóle, to co mi zrobicie jak powiem, ze mi się Mezo podoba i Aniele ?

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
| POP METAL-w stylu Bon Jovi... Forum: Music, Music Autor: ROCKSTAR Odp: 13 |
GRAMMY - 2003 Misunderstood Best POP Performance Forum: Ogólna dyskusja Autor: Adrian Odp: 41 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości