OK... Takie krotkie info... Otoz ostatnio cos sie forum wali i w niektorych tematach sa bledy.... Otoz czasem bywa tak ze nowa strona w temacie sie nie pojawia i posty zapisuja sie na stronie kolejnej n+1 z n (np. 3 z 2

).... W kazdym badz razie czasem to prowadzi to roznych nieprawidlowosci... Tak wiec... jezeli odpowiadacie na jakis temat, to zanim wyslecie odpowiedz to spojrzcie wczesniej na przebieg rozmowy w temacie (jakby sie ktos jeszcze nie zorientowal.... jak klikniecie na odpowiedz to pod polem w ktorym ja wpisujecie wyswietla sie kilka ostatnich odpowiedzi

).... A juz najlepiej zrobicie jak przed przystapieniem do czynnosci odpowiadania klikniecie na przycisk pokaz ostatni post (jak macie tebelke forum, to w ostatniej pozycji (lub przedostatniej, w zaleznosci od stylu jaki sobie wybraliscie

) w kazdym badz razie w pozycji Ostatni post, jest obok nicka taki przycisk (rysunek raczej

) przedstawiajacy karteczke i strzalke

, po kliknieciu owego przechodzicie do ostatniego napisanego w temacie (lub danym forum, zaleznie od ekranu na ktorym to klikniecie

) posta....
Uff... Mam nadzieje ze nienakomplikowalem zbytnio i mnie zrozumieliscie

Zycze milego urzytkowania forum