Forum

To miejsce na wszystkie newsy ze świata Bon Jovi.
Najważniejsze tematy zostana wyświetlone na stronie głownej FoF

Strona główna BON JOVI Aktualności

Forum

Postprzez Cr@sH on 07 Mar 2002 22:14

Pytanko do cRaSha ile razy musze sie logowac. Wyslalem 3 posty wszystko bylo ok, gdy wyslalem nastepny to byl jako gosc. O co chodzi.
Awatar użytkownika
Cr@sH
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 21:39
Miejscowość: Wrze

Postprzez cRaSh on 07 Mar 2002 22:30

przy nastepnym logowaniu zaznacz opcje "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie" i nie powinno byc problemow...
przynajmniej ja ich nie mam :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Cr@sH on 27 Mar 2002 05:21

Czy to forum wolno chodzi czy mi sie wydaje. Musze czekac ponad minute zeby odczytac post? O co chodzi?
Awatar użytkownika
Cr@sH
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 21:39
Miejscowość: Wrze

Postprzez Tommy on 27 Mar 2002 16:30

Jeszcze niedawno forum prawie wcale mi nie chodziło(3 min strona się otwierała :evil: ). Ale teraz na szczęście wszystko jest ok :grin:

Don't tell me what to do, I'm having fun!!!
Image
Awatar użytkownika
Tommy
Wanted Dead Or Alive

Od: 02 Mar 2002 03:07
Miejscowość: Bia

Postprzez OLkA on 07 Lip 2002 17:17

To zależy od tego jakie kto ma łącze i jak bardzo jest ono obciążone. Chociaż mam SDI w LAN-ie to jak ludziska ściągają masy plików nie ma szans żeby forum szybko się władowało. Sprwdzałam też w budzie - tam to chodzi szybciutko [oczko]

Taki wpływ ma głównie obciążenie łącza [happy]

You see things; and you say, "Why?". But I dream things that never were; and I say, "Why not?"
Image jersey@op.pl # GG: Image 690060 # http://www.gallery.glt.pl
Awatar użytkownika
OLkA
przyjaciel

Od: 01 Mar 2002 23:09
Miejscowość: Przeworsk

Postprzez bonfankaa on 19 Lip 2002 05:34

ja nie narzekam..forum zawsze szybko mi dziala :grin: nio forum jest ok co mozna powiedziec...

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Re: Forum

Postprzez Gina on 26 Lip 2002 02:20

Cr@sH napisał(a):Pytanko do cRaSha

- noo tez mam ;)
chodzi o wyglad forum - ( na razie jestem na etapie tego zoltego ) : do wyboru sa tylko dwa - a stylow jest o wiele wiecej ( sie bylo na phpBB - sie wie : ) ) i czy jest hehe mozliwosc zeby bylo do wyboru wiecej niz te dwa czy to jest , hmmm awykonalne ?
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez cRaSh on 26 Lip 2002 16:00

wprost przeciwnie :grin: stylow moze byc pelno, jak chcesz jakis szczegolny to znajdz na phpbb.com , powiedz mi ktory to i sie instalnie :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez OLkA on 26 Lip 2002 16:44

A chcę powiedzieć pro po stylów, że nie wszystkie tak łatwo zainstalować, ponieważ niektóre nie wykrywane w panelu administrcyjnym.

Co nieco już próbowałam na swoim roswelliańskim forum i sobie nawet musiałam deinstalkę robić :wink:

You see things; and you say, "Why?". But I dream things that never were; and I say, "Why not?"
Image jersey@op.pl # GG: Image 690060 # http://www.gallery.glt.pl
Awatar użytkownika
OLkA
przyjaciel

Od: 01 Mar 2002 23:09
Miejscowość: Przeworsk

Postprzez Gina on 26 Lip 2002 16:58

Hmmm no dobra - to wymienie kilka ( I hope ze z ktoryms nie bedzie problemow [oczko] )
BlackSoul
Coldsteel

i mam problem pomiedzy DarkEQ i SpacePilot3K
aha i jeszcze- z taki heh znanych nam( czyli 'sub') - subTrail (subsilver the best - a reszta jakas taka mdla )
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez brenda on 13 Sie 2002 16:07

Zmieniłam styl(to był mój pierwszy raz [oczko] ). Na początku nie wiedziałm co za strona mi się otwarła. Heh, to jest super, całkiem inne forum.
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez Gina on 13 Sie 2002 16:30

to był mój pierwszy raz

sorry brenda - ale mialam troche inne skojarzenie :grin: :grin:
aha i czy ja dobrze widze - i caly czas sa tylka dwa style ? :grin:
hehe - ale racja brenda - calkiem inne forum :D
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 13 Sie 2002 21:54

sorry ale calkowicie zapomnialem o tym temacie :grin: pojutrze (bo jutro mnie nie ma) zamieszcze style

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Gina on 14 Sie 2002 00:24

hmm no - wiek robi swoje :grin: nie przejmuj sie hyhy :grin:
w kazdym razie - ja jakby co czekam - bo te dwa juz mi sie serio nudza :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 15 Sie 2002 21:03

no oki, style wgrane. enjoy :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Reddie on 15 Sie 2002 22:34

Heh ale dzisiaj się nazmieniałam stylów na tym forum... każdy chyba z 5 razy testowałam i doszłam do wniosku, że chyba najładniejsze są te zielone i pomarańczowe, bo takie wesołe jak ja :grin: A te czarne mi się nie podobają, bo jak dla mnie są za ciemne - ja lubię widzieć każdą kreseczkę, każde okienko i nie lubię jak mi się wszystko razem zlewa albo jest tak ciemno, że nic nie widzę... I nie wiem czy to tylko na moim głupim komputerze jest aż tak ciemno, że nie widać nóg laleczki Erki czy na waszych też ich nie widać... w każdym bądź razie - zostaje u mnie zielone - najfajniejsze, a jak za jakiś czas będę miała ochotę na zmianę to włączę pomarańczowe :wink:
Byłam dzisiaj na stronie phpbb, oglądałam te wszystkie style i doszłam do wniosku że te co mamy są najładniejsze, no jest tam jeszcze jakieś 2 czy 3 które też by były fajne, ale narazie nie będę zawracać głowy cRaSh'owi - może kieeeeeeeeedyś w przyszłości da się uprosić na siakieś nowe :wink: :grin: :wink:
Awatar użytkownika
Reddie
Never Say Goodbye

Od: 02 Mar 2002 21:54
Miejscowość: Wroc

Postprzez Gina on 16 Sie 2002 00:11

ye ye ye :grin: thX cRaSh - normalnie czad :grin: Moze fakt - to Dark EQ ciut ciemne - ale mi sie spodobalo ze tak fajnie miga jak sie na stronie glownej najezdza na dzialy :grin:
Ale qrde - tam jest tego tyle - ze naprawde hard jest wybrac jeden dobry... :grin:

ja mam teraz black soul i mi sie strasznie podoba - fajnie aVatarki wygladaja :grin:

anyway - again - thx - bo wreszcie cos innego :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez erka on 16 Sie 2002 01:00

że nie widać nóg laleczki Erki

o maj gad....zróbcie coś ludzie żeby widzieć moje nogi :wink: :grin:

Zaraz zaczynam zmienianie stylu i zobaczymy co mi pasuje najbardziej:)

no i zmieniłam- to zielone jest dla mnie the best bo niby za dużo nie różni się od sub silver ale jest takie wesołe. wszystkie czarne są dla mnie za ciemne i ie mogłam się jakos odnaleźć. Może powiem Green Power? Hyhy za dużo reklam... :wink:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Miejscowość: Two story town

Postprzez Gina on 16 Sie 2002 20:33

hehe a ja odkrylam why mi sie to ciemne bardzie podoba - wlaze na komnate - tam czarno i mysle ze bardziej do calej strony pasuje - a potem mnie oswiecilo (eureka heheheh :grin: ) ze przeciez pierwsze forum bylo czarne :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez sdms on 08 Paź 2002 21:31

OK... Takie krotkie info... Otoz ostatnio cos sie forum wali i w niektorych tematach sa bledy.... Otoz czasem bywa tak ze nowa strona w temacie sie nie pojawia i posty zapisuja sie na stronie kolejnej n+1 z n (np. 3 z 2 :grin: ).... W kazdym badz razie czasem to prowadzi to roznych nieprawidlowosci... Tak wiec... jezeli odpowiadacie na jakis temat, to zanim wyslecie odpowiedz to spojrzcie wczesniej na przebieg rozmowy w temacie (jakby sie ktos jeszcze nie zorientowal.... jak klikniecie na odpowiedz to pod polem w ktorym ja wpisujecie wyswietla sie kilka ostatnich odpowiedzi :grin: ).... A juz najlepiej zrobicie jak przed przystapieniem do czynnosci odpowiadania klikniecie na przycisk pokaz ostatni post (jak macie tebelke forum, to w ostatniej pozycji (lub przedostatniej, w zaleznosci od stylu jaki sobie wybraliscie :grin: ) w kazdym badz razie w pozycji Ostatni post, jest obok nicka taki przycisk (rysunek raczej :grin: ) przedstawiajacy karteczke i strzalke :grin: , po kliknieciu owego przechodzicie do ostatniego napisanego w temacie (lub danym forum, zaleznie od ekranu na ktorym to klikniecie :grin: ) posta....
Uff... Mam nadzieje ze nienakomplikowalem zbytnio i mnie zrozumieliscie :grin: Zycze milego urzytkowania forum :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Następna

Strona główna BON JOVI Aktualności