tak wiec prosze o to, by ten temat stal sie miejscem dyskusji o ulubionych filmach fanow BJ (a moze ktos bardzo lubi np. Moonlight & Valentino...) ale tez o ulubionych akorach, aktrorkach itp
pomyslalam sobie, ze byloby fanie tez o tym pogadac....

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne

Moim ulubionym jest Kavin Bacon , dlateg bo jak zobaczylam go pierwszy raz to pomyliłam go z Jonem

Uaaa nie tylko ja lubie ślicznego brzydala!!! CZyli Kevina awkorz.
A pamiętacie komedię Brooksa- Robin Hood: Faceci w rajtuzach? Po prostu kocham ten film. Widzialam go z milion razy i nigdy mi sie nie znudził (i nie nudzi), taki polew że hej. Kto nie widział- musi to objrzeć
bardzo lubie tez z Chlopaki Nie Placza - to jest jedyna dobra rzecz w tym filmie ("nie bedziesz dzwonila z mojej komory do bylych fagasow bejbe! pakuj sie!" "sa na swiecie rzeczy wazniejsze od twoich 300 baniek! no, na przyklad 600 baniek!")
Stowarzyszenie Umarłych Poetów
)

jajcarskie texty (i tylko to) bardzo lubie tez z Chlopaki Nie Placza - to jest jedyna dobra rzecz w tym filmie
Znam wszystkie cytaty, (razem z siostra zcasem sie wyglupiamy i zaczynamyu gadac tylko tymi tekstami, fajne jaja wtedy odchodza...
a uwielbiam, po prostu uwielbiam "Wichry Namiętności" i "Miasto Aniołów".
Wszystkich zapraszam na seansi życzę dobrej zabawy, ktora z tą dwójka aktorów jest gwarantowana

![#kwiatek [kwiatek]](./images/smilies/kwiatek.gif)

co powiecie na Seksmisję

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
| Filmy Richiego Forum: Richie Sambora Autor: martuniaw Odp: 9 |
Czy ktoś ma filmy z Jonem ? Forum: Handel Autor: Bazia Odp: 7 |
Filmy z Jonem .. Forum: Jon Bon Jovi Autor: Anonymous Odp: 36 |
FILMY Forum: Handel Autor: Adrian Odp: 1 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości