( ktos moze mnie skreslic ale zawsze sie leje na nagiej broni
)
Braveheart - tu Gina ryczy
LOTR no chyba nie musze nic mowic
Matrix - podstawa
Aha i kocham taki filmik pewnie tu nikt o znac nie bedzie - Nobody's Perfect z Chrisem Love (albo z jego bratem - zawsze mi sie myli)
Aktorki hmm nie mam ulubionej - kiedys myslalam ze Sandra ale po tej podrozy przed slubnej zaczela mnie wqrzac
Co do ulubionych filmow jeszcze to naprawde hard mi powiedziec bo moi rodzice maja manie i nagrywaja (i kupuja) praktycznie wszystko z tv - wiec mam w domu taka videoteke ze jak chce jakis film znalezc to musze pol godziny nad notesikiem spedzic
z filmow jeszcze (najpierw Keanu na tapetke)
Speed,
Johny Mnemonic - ahh jak ja lubie przemoc
,
Adwokat Diabla,Ponit Break (nie wiem why sie Patricka i Keanu czepiali w tym filmie - mnie sie podoba),
gwiezdne wojny - ale tylko trzy pierwsze czesci - znaczy no IV ,V, VI tego nowego szajsu (sorki jesli kogos obrazam) nawet nie proboje ogladac - Mroczne Widmo widzialam na Atak nie poszlam.... nie bede sobie psuc genialnego obrazu TRYLOGII
z polskich filmow ofc Sexmisja - to jest dzielo,
Mlode wilki,
potem : Asterix i Obelix:Misja Kleopatra,
Czlowiek demolka - hehe nie wiem why ale czasem lubie sobie na Sylvka popatrzec,
K9,
Mlodzi Gniewni,
Masz wiadomosc
Zabojcza Bron
Powroty do przyszlosci
w krzywym zwierciadle......
Ja mam tego tysiace
Wogole to kocham ogladac filmy, po prostu jestem maniaczka
Muzyka, Filmy, Net i Koszykowka bez tego zyc bym nie mogla
A filmow produkuje sie tyle - tak cudownych ze naprawde trudno wybrac kilka
z aktorek jak juz mowilam nie mam ulubionej - w sumie tej znienawidzonej tez nie mam
z aktorow natomiast : keanu (keanu keanu hehe )
a potem glownie dziadkowie (juz niestety) al pacino, robert de niro, Sylwester Stalone , Gerard Depardieu, Dustin Hoffmann, Pierce Brosnan, Kurt Russel, Clint E, Mel G, Patrick S , czwei czejs (jak ja kocham tak pisac

) mogę powiedzieć, że jest po prostu świetny. Camerawork na 6, music na 6, wszystko na sześć oprócz jednego aktora... Chodzi o Liv Tyler (gdybym napisała aktorki, to bym zepsuła i nie byłoby napięcia 

)

S. , Donald Sutherland, Kevin Bacon, Al Pacino, Sean Bean