Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Richie Sambora

Rodebert napisał(a):A no tak! O qrcze, teraz dopiero zalapalem ten kawalek z Sth T.B.I.! A i jeszcze jedno (sorry, ze was tak mecze z jezykiem, chyba musze sobie lepszy slownik sprawic): mianowicie, co oznacza "chin" w Sth To Believe In? Jest tam taki txt:
"Tonight I'll dust myself off,
I'll take this one on the chin,
we'll raise a toast and I'll pretend..."
I tu ja nie bardzo mam pojecie o co chodzi z tym wyrazem...

wczoraj mnie cos naszlo i wieczorem zgasilam swiatlo...zbowu ksiezyc zagladal mi przez okno..zapalilam tylko 1 swieczke i wlaczylam father time....nawet nie zauwazlymam ze placze!!!!!to bylo niesamowite uczucie!!!!tak mnie poruszylo wszystlo ze normalnie szok!!polecam!!! wsluchajcie sie w slowa i muzyke..w kazdy takt!!

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Richie Sambora
| If I could turn back time... Forum: Ogólna dyskusja Autor: Anonymous Odp: 16 |
Top 100 bands of all time Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 15 |
He gives rock a good name-"Time Out Chicago" Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 6 |
Heavy Metal's All-Time Top 100 Vocalists Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 23 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości