Fajniutkie momenty na BouncE!

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Fajniutkie momenty na BouncE!

Postprzez Reddie on 16 Paź 2002 23:17

No dobra, napisalam fajiutkie zeby juz nie pisac ulubione tak jak we wszystkich innych tematach :grin: Chyba nie musze tlumaczyc tego pytania (?) bo wszyscy wiedza (powinni wiedziec :wink:) o co mi chodzi :grin: No ale dla tych mniej sprawnych umyslowo (tak jak np, ja teraz jestem przymulona bo jestem zmeczona :wink:) powiem o co chodzi. No wiec chcialabym Was zaptac o momenty w piosenkach z Bounce ktore kiedy ich sluchacie powoduja ze albo usmiecha Wam sie od razu buzia albo przechodza Was ciarki albo w ogole strrrrasznie Wam sie podobaja :grin:

You can't win... until you're not afraid to lose...
Awatar użytkownika
Reddie
Never Say Goodbye

Od: 02 Mar 2002 21:54
Miejscowość: Wroc

Postprzez hard on 16 Paź 2002 23:24

Right side of wrong - poczatek kazdego refrenu
Hook me up - to jest tak okolo 1;06 minuty jak Jon pierwszy raz spiewa hook me up
the distance - 'don't let it die' i juz wszystko jasne :wink:
all about lovin u - ten krzyk jona

I to chyba na tyle . wiecej nie przychodzi mi do glowy

Then the illusion was real, a crimson idol I saw
But the higher he'd fly, then the further he'd fall
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Od: 27 Mar 2002 01:34

Postprzez Gina on 17 Paź 2002 00:30

Reddie nie musze chyba mowic ze mi ten temat w ust wyjelas : bo dzis rano jak jechalam do szkoly to o tym myslalam

wiec tak :

Undivided - oł men... cala piosenka ;)) ale najbardziej : to "yeah , ye ye ye yeeah.." zajebiste to jest , solowka no i potem to wolne : One for truth One for me, one for you....

Everyday - Change, everybody's feelin' strange & Hit the gas, take the wheel, I just made myself a deal There ain't nothing gonna get in my way Everyday

The Distance - through these dark clouds You are the light - nie wiem - ale tego wersu moglabym sluchac bez przerwy : ))

Joey – kocham ten fragment : szczególnie pod koniec You're gonna kiss the girls goodnight
Sometimes you got to stand and fight
It'll be alright
We're gonna find a better life , We're gonna find a better life , We're gonna find a better life

Misunderstood - no chyba to Should I? Could I? Podoba się kazdemu.. a oprcz tego : aaaaaaaaaaaaaaaaj should have drove all night

All About Lovin You – sposob w jaki jon spiewa : The answer's written in my eyes

Hook Me Up – wstep !!!!!! , no I Hello, is there anybody out there?- zajebiste , no I (qrde co mi dzisiaj jest ) Everybody's waiting for someday

Right Side Of Wrong – solo !!!!!! I caly refren , no I to A friend of a friend needs a favor

Love Me Back To Life - Tonight I need you More than yesterday Tonight I need you – ja ostatnio wariuje jak on to spiewa (Tommy wiesz why :D)

You Had Me From Hello - It's OK, take your time – kocham to :D

Bounce – ojjj : wstep ; I been knocked down so many times Counted out 6, 7, 8, 9 ; This ain't no game; I play it hard ; no I It ain't karma, it ain't luck Me, I just don't give a ….

hmm czy ja juz mowilam ze kocham bounce ? ; ))
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 17 Paź 2002 01:41

narazie przychodzi mi do glowy niewiele, ale to dlatego, ze jestem zmeczona; ale musze napisac o tym podstawowym (choc nei wiem, czy mnie zrozumiecie, bo nie wiem, czy umiem to napisac) ale probuje :D

MISUNDERSTOOD - you cried, I died, I should have shut my mouth it's heading south and aa....

to to podkreslone (nie wiem, czy to dobrze napisalam - mam nadzieje wiecie o co chodzi...)

BOUNCE - Call i t karma, call it luck... me I just dont give a.... i ten efekt gitarki ;)))))))

LOVE ME BACK TO LIVE - od tego wolnego "take me touch me hold me like you mean it...." do tego super mocnego "hurt me heal me c'mon make me feel iiiiiiiiiiiiiiiit; rescue me....."

narazie tyle.......

jak cos mi sie przypomni to napisze ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Tommy on 17 Paź 2002 02:36

A wiec song by song:

Undivided- "How many hands, how many hearts, how many dreams been torn apart, ENOUGH, ENOUGH..."

Everyday- caly refren i solo (a co tam cala piosenka.... :grin: )

The Distance- "I keep on going", "Don't stop believing" i "Don't let it die"

Joey- "pick the lock of our lifes"

Misunderstood- oczywiscie "should I, could I" i refren :grin:

I'm all abou lovin you- "I've lived, I've loved, I've lost, I've paid some dues"

Hook me up- wstep :robot:

Right side of wrong- zwrotka przed solo, solo, ostatni refren :grin:

Love me back to life- SOLO, refren(powod ten sam :grin: co u ciebie Gina), i moment kiedy Jon spiewa "there's a new light on your hello...(coz za optymizm z tego bije :grin: )

You had me from hello- "you came to me and take my hand, we start dancing slow"

Bounce- poczatek, refren, zreszta caly song :grin:

Open all night- zwrotki sa w fajny sposob zaspiewane, a przede wszystkim "save me, BABY" :grin:

Don't tell me what to do, I'm having fun!!!
Image
Awatar użytkownika
Tommy
Wanted Dead Or Alive

Od: 02 Mar 2002 03:07
Miejscowość: Bia

Postprzez NiKKi Rebel on 18 Paź 2002 03:17

Undivided - "One for love One for truth One for me, one for you I found spirit, they couldn't ruin it I found courage in the smoke and dust I found faith in the songs you silenced Deep down it's ringing out in each of us Yeah... yeah, yeah, yeah, yeah" - cała piosenka jest sliczna

Everyday - "I'd smile when I was crying" & "Strange, everybody's feeling strange Never gonna be the same Makes you wonder how the world keeps turning"

Misunderstood - "I should have drove all night I would have run all the lightsI was misunderstood"

All About Lovin You - "When I look at what my life's been comin' to I'm all about lovin' you"

Hook Me Up - "I know you can do it, come on, take me on Save me, save me....."

Right Side or Wrong - "Sipping whiskey, singing cowboy songs " no i solówka by Richie

Bounce - refren, solówka........ dobra, kocham cały song

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez nelke on 23 Gru 2002 05:52

EVERYDAY- Change, everybody's feelin' strange
MISUNDERSTOOD- Should I? Could I?& aaaaaaaaaaaaaaaaj should have drove all night
UNDIVIDED- One for love,one for truth,one for me, one for you
EVERYDAY- Change, everybody's feelin' strange
JOEY- caly jest fajniutki
No i oczywiscie Bounce calutki
The distance jest fajne,zwlaszcza: ,,don't let it die" :)
Jeszcze ,, You had me from hello"-It's OK, take your time
HOOK ME UP - poczatek
RIGHT SIDE OF WRONG- refren
ALL ABOUT LOVIN" YOU- jon tam tak fajniutko spiewa
nelke
Livin' On A Prayer

Od: 18 Lis 2002 05:02
Miejscowość: Butler Street

Postprzez ŻONA_DŻONA on 23 Gru 2002 06:12

Ale mnie wzięło na pisanie postów...dobra no to tak:

Misuderstood - "Should I could I..."

Everyday- "Change, everybody's feelin' strange "

Ride Side Of Wrong- 1 zwrotka i refren ( zwłaszcza początek) , kocham to

Bounce- "I been knocked down so many times counted out six, seven, eight, nine"

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez Anonymous on 02 Sty 2003 07:40

Undivided - One for live, one for truth one for me and one for you...
The distance - see me blue blue skies breaking through these dark clouds
Misunderstood - Should I? Could I?
Hook me up - wszystko
Love me back to life - tonight I need you more than yesterday
You had me from hello - poczatek, kiedy zaczyna spiewac ja topnieje
Bounce - I know no fear still I'm standing tall - moje motto
Open all night - all
A tak w ogole to kocham wszystko...
Anonymous

Postprzez Kourin on 02 Sty 2003 23:05

Everyday - ktoś pamięta jeszcze pierwszą wersję Codzienniaka? Tą zgrywaną z cypryjskiego radia, co po całym necie w te i we wte krążyła... Więc za każdym razem, gdy słyszę "Everyday", to 'doszeptuje' sobie te cochwilowe szepty "kesasa" Sambory :wink: Pojęcia nie mam co on mówi :grin:
Hook Me Up - Intro i moment, gdy Jon śpiewa niewyraźnie 'Hello... Is there anybody out there? I'm alone, haven't got a friend...'
Postcards From The Wasteland - całą piosenkę słucham w odrętwieniu
Joey - 'Pick the lock of our lives let's get out of here, like your old man said we're one!'
Bounce - 'Call it carma, call it luck...' :wink: I cały song jest 'odbity' ;P

Cytaty spisywane ze słuchu, więc nie ręczę za dokładność :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja