..:: EVERYDAY na liście 30 TON ::..

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez Neela on 05 Paź 2002 21:19

A ja własnie przyszłam do domu o równej 13.30 (miałam szczescie :wink: )Wiec zdązyłam ogladnać.
Na samym poczatku pokazuja liste, co jest od 50 do 30 miejsca.A dopiero na dalszych miejscach pokazuja kawałki teledysków.
No i Everyday było na 41 miejscu. Cienko,choc jak na sam poczatek to dobrze. Nastepnym razem powinno być juz w pierwszej 30 ,a jak nie to za 2 tygodnie na pewno :grin: Wiec trzymajmy kciuki za Everyday :grin:
A co do tego jak sie głosuje na normalna liste to nie wiem.......

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]

ImageImage

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]
Neela
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Kwi 2002 02:55
Miejscowość: Rzesz

Postprzez sdms on 05 Paź 2002 21:30

ej - ale to w koncu jak tam sie glosuje.. zeby bylo na normalnej liscie ?

Heh.... ja to jestem genialny.... dopiero teraz zajarzylem to pytanie :grin: Wiec co do normalnej listy to:
"30Ton, Lista, Lista" - lista przebojów. Co sobotę w TVP 2 możecie obejrzeć 30 najgorętszych piosenek. Lista "30ton" tworzona jest na podstawie list przebojów rozgłosni radiowych z całej Polski oraz raportów sprzedaży ze sklepów muzycznych, dzięki czemu jest to najbardziej reprezentatywne zestawienie dla tego, co zdarzyło się w polskim show biznesie.

I to by bylo chyba na tyle :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez bonfankaa on 05 Paź 2002 22:04

dziekuje sdmesku za wyczerpoujaca wypowiedz:) fajnie by bylo jakby bj wypadli na 1 miejscyu!!!!!!!!!kurcze to marzenia chyba sa.... :robot:

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Gina on 05 Paź 2002 23:28

heh no it's my life bylo... :wink:
ale ja mam czarne mysli..... no i everyday nie ma takiego odglosu jak it's my life....

aha sd - co ty chcesz od tego pytania - moze ja jestem inna ale inaczej bym sie zapytac chyba nie umiala :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez sdms on 05 Paź 2002 23:47

aha sd - co ty chcesz od tego pytania - moze ja jestem inna ale inaczej bym sie zapytac chyba nie umiala

hmm.... ja nic od niego nie chce... po prostu ostatnio mam problemy z jarzeniem i za pierwszym razem go nie zrozumialem.... Tak to juz bywa z przemeczonymi mozgami :grin:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Bjbart on 09 Paź 2002 00:30

ludzie ruszył kolejny tydzień na "barometrze" i jak narzie jestesmy na 12 pozycji :) i mamy wielkie szanse na pierwszą piątke więc do dzieła LUDZIKSAA!!!! a tu macie ten link jescze raz http://www.30ton.com.pl/lista/barometr.php :grin: :grin: zgnieciemy robali
Awatar użytkownika
Bjbart
Get Ready

Od: 25 Sie 2002 16:15
Miejscowość: Ruda

Postprzez bonfankaa on 09 Paź 2002 02:35

no glosuje glosuje..spoko nio...tylko pamietajcie..zetki nie mozna zaniedbywac!bj spadlo na 5 miejsce!!!!!

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez sdms on 09 Paź 2002 14:21

No pieknie.... Eceryday spadlo na 13.... Ludzie na co wy czekacie? GLOSOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Bjbart on 10 Paź 2002 22:46

ludzie co wy tam robicie ?? głosować nio.... coraz większa przepaść między everyday a pierwszą dziesiątką. Ja głosuje co najmniej 5 raz\y dziennie wy tesh możecie :grin: do roboty !
Awatar użytkownika
Bjbart
Get Ready

Postprzez cRaSh on 11 Paź 2002 00:58

powiedz tylko po co??? nie widze zadnego sensu glosowania na sile... everyday sie nie podoba ludziom, a my go do niego nie przekonamy...
end of story

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Bjbart on 15 Paź 2002 01:29

... i w ten oto sposób kolega cRaSh pozbawił nas wszelkich złudzeń i nadzieii na lepsze jutro heh ale ja i tak bede głosował... jezeli ktoś uwaza ze nie warto to jego problem... a teraz ide sie zchlać... :drinking: :grab:
Awatar użytkownika
Bjbart
Get Ready

Poprzednia

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja