Elfy, ludzie, smoki, ufo, wampiry i inne :]

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Elfy, ludzie, smoki, ufo, wampiry i inne :]

Postprzez Days on 18 Kwi 2004 01:57

Days > rozumiem ze to jest obiekt na którym ćwiczyłaś swoją siłę przekonywania ?

Gina - czy ty naprawde myslisz ze ja musze cwiczyc swoja sile przekonywania... poniewaz elfy rzadza swiatem (ale cicho - to sekeret!) to wystarczylo ze pociagnelam za odpowiednie sznurki i masz :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Arha on 18 Kwi 2004 04:39

Elfy rzadzą światem? Pierwsze słyszę. Światem rzadzą wampiry :mwahaha: :mwahaha: :mwahaha:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 18 Kwi 2004 17:15

Elfy rzadzą światem? Pierwsze słyszę. Światem rzadzą wampiry

hm... jak ty nic nie wiesz... zaraz ci cala ta filozofie wyloza...

otoz od dawien dawna wszyscy na swiecie wiedza (tzn tak mysla - i niech mysla... przynajmniej mam spokoj dopoki tak mysla), ze swiatem zadza Masoni i Cyklisci :) Jakies tam odlamy dodaja do tego jeszcze Zydow, ale to juzjest perwersja, wiec skupmy sie na tych dwoch piewszych grupach... Otoz Masonom i Cyklistom, jak reszcie ludzi, wydaje sie, ze rzadza swiatem... I niech im sie tak wydaje... ale i tak za wszystkie sznurki pociagamy My :) W sumie to z tymi Wampirami to niejest tak do konca, ze nie rzadza, bo rzadza, ale w troche inny sposob.... Was sie boja, a w nas albo nie wierza, albo traktuja nas jak bogow....

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez sdms on 18 Kwi 2004 17:21

Ale wy nic nie wiecie obie :grin:... Światem rządzi UFO... To my stworzyliśmy elfy, ludzi, wampiry, smoki etc. I to my wami wszystkimi kierujemy :)
Ostatnio edytowany przez sdms, 01 Cze 2004 20:29, edytowano w sumie 1 raz

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Jackie on 19 Kwi 2004 00:05

Czy elfy rządzą światem czy też nie, to mają na pewno siłę przekonywania.
Awatar użytkownika
Jackie
Get Ready

Od: 16 Kwi 2004 22:57
Miejscowość: Andrych

Postprzez Days on 19 Kwi 2004 23:23

Ale wy nic nie wiecie obie ... Światem rządzi UFO... To my stworzyliśmy elfy, ludzi, wampiry, smoki etc. I to my wami wszystkimi kierujemy :)

elfow zadne ufo nie stworzylo.... Iluvatara mi tu obrazac... ufo to tak naprawde nie istnieje wiec jestes ostatnia osoba ktora powinna sie tu odzywac :P nie istniejesz :) powtarzaj to sobie codziennie :) PS. uwazalabym teraz na Arhe bo wymieniles wampiry PO ludziach :P

Czy elfy rządzą światem czy też nie, to mają na pewno siłę przekonywania.

czyli jak to podobno powiedzial Galileusz: a jednak elfy :)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez sdms on 19 Kwi 2004 23:26

Days: MY istniejemy tylko wy o tym nie wiecie i dlatego to MY rządzimy światem... A co do wampirów, to ja wymieniałem w kolejności alfabetycznej, a nie wg. jakiejkolwiek wyższości jednej rasy nad drugą...

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Days on 19 Kwi 2004 23:35

Days: MY istniejemy tylko wy o tym nie wiecie i dlatego to MY rządzimy światem...

tak, tak... oczywiscie.... hm... tak samo jak masoni i cyklisci :crazy:

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez bonfankaa on 20 Kwi 2004 04:27

nio ja tam wole wamiry..fajne sa..choc lefy?sama nie wiem :confuse: a moze//moze bonia rulez??? :mwahaha: :grin: :crazy: :confuse: :lmao:

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez erfea on 21 Kwi 2004 16:34

tak, tak... oczywiscie.... hm... tak samo jak masoni i cyklisci

A Smoki to q gdzie?! :bad-words: Znowu zapomnieliście o istotach tak inteligentnych i mocarnych... jak nic puszczę to forum z dymem :shiner:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Arha on 22 Kwi 2004 03:54

Erfeuś spokojnie... tzn nie wiem, zawsze mi sie wydawało, że Twoja rasa stwierdziła, ze ma ludzkość tam, gdzie słońce nie dochodzi i nie rzadzicie światem... auuua, parzy!!! no nie rzadzicie światem bo macie lepsze rzeczy na glowie...

Days, juz Machiavelli stwierdził, ze to strach najbardziej sprzyja rządzącym, więc zgodnie z Twoją teorią MY mamy większą władzę. Choć posiada to pewne niedogodności w postaci ludzi biegających za mną z kołkami, tudzież Wenusjan biegających za mną z krzyżami umoczonymi w musztardzie.

Sd bluźnisz. UFO to UFO, elfy to elfy, a wampiry to wampiry. Co do powstania UFO to się nie mieszam, Days stworzył Iluvatar, a co do stworzenia mojej rasy, to zdania uczonych sa podzielone... Wersja z babcia Lilith jest chyba najbardziej wiarygodna, ale to już offtop od offtopa. A sd napisał wampiry na końcu, bo kosmici dalej mają nam za złe zniszczenie Atlantydy :mwahaha:

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Days on 24 Kwi 2004 21:08

no wlasnie erfeus.... Arha ci juz chyba wszystko wyjasnila :P i mnie przy okazji.... no coz... w sumie to racj a- po co smokom wladza???

Days, juz Machiavelli stwierdził, ze to strach najbardziej sprzyja rządzącym, więc zgodnie z Twoją teorią MY mamy większą władzę. Choć posiada to pewne niedogodności w postaci ludzi biegających za mną z kołkami, tudzież Wenusjan biegających za mną z krzyżami umoczonymi w musztardzie.

Nicollo to byl dziwny gosc... bylam raz z nim na piwie i mowil m i wlasnie, co powinnismy zrobic by lepiej tym swiatem rzadzic... ale zachcialo mu sie cholera niesmiertelnosci i mojej wladzy, wiec musial kipnac.... ooops.... wydalo sie....
generalnie strach to wladza a wladza to strach, ale Arhus - pomysl jak skonczyli ci co sie tym poslugiwali - Stalin, Hitler.... chcesz zeby wampiry tez tak skonczyly???? tymczasem elfowie stana sie potezni niczym bogowie... i juz nic nas nie powstrzyma!!! no tylko po co nam to? ja jestem za rownowaga sil... wiec nie wodz nas na pokuszenie :P

a sd co do ciebie i kwestii UFO to ja mysle podobnie jak Arha :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 25 Kwi 2004 05:06

Ale w przeciwieństwie do wyżej wymienionych wampiry nie próbują podbić świata, wprowadzić nowego lepszego świata etc ;]
A Nicollo był bardzo sympatycznym człowiekiem, choć chwilami szlag mnie trafia kiedy wszyscy cytują jego makiawelistyczne teorie, które nie do końca są makiawelistyczne, chwilami wręcz wyłącznie arhowe.

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Days on 26 Kwi 2004 23:23

Ale w przeciwieństwie do wyżej wymienionych wampiry nie próbują podbić świata, wprowadzić nowego lepszego świata etc ;]

zarzucasz mi nieprawde... my wcale nie probujemy podbijac swiata.... po co to robic, skoro on juz jest w naszym wladaniu??? :grin: a juz to drugie zdanie to zupelnie nieprawdziwe jest... na cholere mi wprowadzac nowy lepszy swiat? swiat elfow jest rewelacyjny (sama o tym dobrze wiesz - wszak goscisz w moim swiecie (konkretnie w zamku) bardzo czesto i widzisz, ze nie ma na co narzekac, a nawet jest to prawie ze Valinor bez koniecznosci plywania na wyspach....) a ze swiat ludzi nie jest, to juz nie moj problem... to problem masonow i cyklistow :P

A Nicollo był bardzo sympatycznym człowiekiem, choć chwilami szlag mnie trafia kiedy wszyscy cytują jego makiawelistyczne teorie, które nie do końca są makiawelistyczne, chwilami wręcz wyłącznie arhowe.

no przeciez powiedzialam, ze byl... ale wlasnie czasami te jego teorie brzmialy mi jak nie jego i dlatego mnie czasami denerwowal... czulam sie, jakbym siedziala z podrobka takiego jednego wampira, ktora na dodatek jest kiepska podrobka, bo nie umie pic jak trza :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 27 Kwi 2004 03:57

Days, konkretnie w wypadku tych wyżej wymienionych chodziło mi o Stalina i Hitlera. Bo oczywiscie przyznaje rację, że świat elfów to niebo na ziemi, w przeciwieństwie do hipotetycznego świata wampirów, który nie powstanie nigdy, chćby dlatego, że nam się nie chce. Z resztą jesteśmy gatunkiem pod wieloma względami pasozytniczym (czego najlepszym przykładem jest fakt, ze to u Ciebie pijemy).

JA nie umiem PIĆ JAK TRZA?! O żeż Ty...

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Days on 27 Kwi 2004 23:46

Days, konkretnie w wypadku tych wyżej wymienionych chodziło mi o Stalina i Hitlera.

a tak.... mea culpa.. nie chcialo mi sie mojego wczesniejszego posta czytac :P

Bo oczywiscie przyznaje rację, że świat elfów to niebo na ziemi, w przeciwieństwie do hipotetycznego świata wampirów, który nie powstanie nigdy, chćby dlatego, że nam się nie chce.

kaaaaaaaaazdy tak mowi, kto choc raz do nas zawita :P Mialam kiedys taki pomysl, by zrobic odplatne wycieczki po peryferiach naszego swiata - dla ludzi raj, dla nas troche kasy... ale green-elf-peace stwierdzil, ze z ludzmi jest tak, ze jakby im pokazac peryferie, to zaraz ktorys polazlby w sam srodek i wpadl np do lustra Galadrieli.... albo czort wie gdzie jeszcze... A co do swiata wampirow, to ja mam problem z wymysleniem jak to mogloby wygladac... wampiriada to np masowa akcja pobierania krwi... hm.... chyba jednak nie chce wiedziec, jak to wyglada...

Z resztą jesteśmy gatunkiem pod wieloma względami pasozytniczym (czego najlepszym przykładem jest fakt, ze to u Ciebie pijemy)

ty myslisz, ze ja nie mam z tego korzysci??? a kto niby teraz ma piecze nad dostarczana przez Regisa mandragora?? :shiner: :>

JA nie umiem PIĆ JAK TRZA?! O żeż Ty...

no przecie nie napisalam, ze ty tylko Nicollo.... Bo jak on zaczal snuc nie swoje, a Twoje teorie, to sie czulam jakbym siedziala na winie z PODROBKA Ciebie, ktora nawet pic nie umie, wiec jest kiepska podrobka... teraz rozumiesz, o co mi chodzilo?

elfy - rasa mentorow i nauczycieli, rozumiem... ale tak bez przerwy??? :confuse:

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez erfea on 28 Kwi 2004 00:02

w moim swiecie (konkretnie w zamku)

A ja zawsze myślałam, że elfy to wolą otwarte przestrzenie a nie malaryszne mury, starych zamków... to jest dobra dla wampirów i soków.
Erfeuś spokojnie... tzn nie wiem, zawsze mi sie wydawało, że Twoja rasa stwierdziła, ze ma ludzkość tam, gdzie słońce nie dochodzi i nie rzadzicie światem... auuua, parzy!!! no nie rzadzicie światem bo macie lepsze rzeczy na glowie...

Świat to może rzeczywiście za dużo... ale tak kilku ludzi do usługiwania to każdy by chciał mieć! Poza tym smoki nie lubią być w czymkolwiek gorsze (ambitne są jak nie wiem co!) więc jak tak dalej pujdzie to do tej walki o panowanie nad Światem również się włączą. Narazie jednak rzeczywiście mają to .... :shiner:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Postprzez Days on 28 Kwi 2004 00:22

A ja zawsze myślałam, że elfy to wolą otwarte przestrzenie a nie malaryszne mury, starych zamków... to jest dobra dla wampirów i soków.

w sumie to wola.. i chyba powinnam napisac palacu, nei zamku, bo elfy zamkow nie budowaly ino palace, ale jakos tak zamek mi sie szybciej pisze... a nad slowem palac musze sie zawsze zastanawiac... jak to qrde bylo paaaaaaaaa :confuse: :P anyway moj za...... yyyy... palac jest otoczony zielenia... i w ogole ostatnio chcialam zauwazyc, ze przenioslysmy sie z piciem na polanke, ale i tak jestesmy w takim stanie, ze nikt tego nie zauwaza.... ale to dopiero ostatnio bo zima byla i troche zimnawo jednak bywalo... niby moje krolestwo sie chroni i jest tam wieczna wiosna/lato/zlota jesien, ale pdmuchy halnego czasami sie zdarzaja... to wszystko przez to ze ludzie cos pokombinowali z pogoda... te wszystkie kwasne deszcze i w ogole....
a do "wampirow i sokow" to ja nei wiem.. soki w zamku??? po co komu soki??? :grin: lol :)

Świat to może rzeczywiście za dużo... ale tak kilku ludzi do usługiwania to każdy by chciał mieć! Poza tym smoki nie lubią być w czymkolwiek gorsze (ambitne są jak nie wiem co!) więc jak tak dalej pujdzie to do tej walki o panowanie nad Światem również się włączą. Narazie jednak rzeczywiście mają to ....

a to wez se tych ludzi do uslugiwania i niech ci skrzydla lekkimi beda z nimi.. a fuj!!! juz ja sie przejechalam na ludzkiej sluzbie... zamiast wino przynies to oni zawsze wino pij slysza.... juz wole moich sluzacych elfich - bardziej lojalni :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez erfea on 28 Kwi 2004 00:31

a do "wampirow i sokow" to ja nei wiem.. soki w zamku??? po co komu soki??? lol :)

soki w zamkach są faktycznie nieczęstymi gośćmi... w przeciwieństwie do smoków, które generalnie upodobały sobie miejsca zacienione i osłonięte od wiatru, bazpieczne i luksusowe, a zarazem proste w obsłudze.

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Postprzez Days on 28 Kwi 2004 02:02

soki w zamkach są faktycznie nieczęstymi gośćmi... w przeciwieństwie do smoków, które generalnie upodobały sobie miejsca zacienione i osłonięte od wiatru, bazpieczne i luksusowe, a zarazem proste w obsłudze.

wierz mi.. Arhowy nie byl prostyw obsludze - ciagle mi sie mylily sekretne przejscia i zamiast w toalecie ladowalam w kolejnym skladzie z alkoholem :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Różne