Dwie wieże

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Dwie wieże

Postprzez Cr@sH on 17 Sty 2003 23:16

Juz nie moge sie doczekac drugiej czesci (jeszcze troche ponad 12 dni do 30 stycznia do godziny 00.01). Ogladalem roznego rodzaju zapowiedzi i film musi byc super.
Przeczytalem dwie wieze i jestem przekonany ze druga czesc bedzie jeszcze lepsza od pierwszej.
Tylko zeby za duzo nie pomineli (tak jak to zrobili w pierwszej czesci chociaz jak by dali wszystko to by bylo 4 godziny ).
Awatar użytkownika
Cr@sH
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 21:39
Miejscowość: Wrze

Postprzez kawa on 17 Sty 2003 23:36

Ja tez juz nie moge doczekac sie tego swiatowego wydarzenia!!! Na premiere pewnie nie pojde, ale film napewno obejrze!!! Ksiazke przeczytalam i jest lepsza od I czesci i film pewnie tez taki bedzie!!! :grin:

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez sdms on 17 Sty 2003 23:46

Ja takze nie moge sie juz doczekac premiery TT.... ksiazke przeczytalem juz long time ago ;).... Czesc druga napewno bedzie lepsza od 1 ;) Co prawda w dniu premiery prawdopodobnie bede w trasie, ale moze gdzies w drodze obejrze TT :grin: :new-alien: :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Gina on 18 Sty 2003 00:26

sd jakie TT ??
The Two Towers : TTT

Ja idę na premierę - czyli w noc ze środy na czwartek o juz wiadomej godzinie 00:01 :grin: , nie no - w sumie Cr@sH ma rację : to juz czwartek :grin:

No jeśli sprawdzi się to co inni mówią, że druga częśc jest lepsza od (genialnej) pierwszej to ja nie wiem czego mam oczekiwac :grin:

A na filmik wybiorę się z pewnością i to nie jaden raz
(na razie mam juz porozdzielane cztery rózne terminy, a moze jeszcze gdzieś się jeszcze jeden seansik upchnie :grin: zobaczymy :grin: )

w każdym razie nie wiem co ja będę robić przez te 12 dni :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez erka on 18 Sty 2003 00:38

A mi dzis kolega powiedział że w poznański kinie Wilda była przedpremiera :crazyeyes:
Zaczęłam sie pluć że to niemożliwe ale w sumie...może?

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Gina on 18 Sty 2003 01:03

hmm no ja nie wiem.
Jeśli Cr@sh pisze że 29/30 stycznia o 00:01 a chyba pisze o Poznaniu, w Łodzi też tak jest - poza tym oficjalna polska premiera jest 30 więc nie sądzę żeby jakieś kino się "wybiło"
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Arha on 18 Sty 2003 04:51

Ehhh, ja najprawdopodobniej 30 bede odcięta od świata, ale zaraz po powrocie idę :grin: i to kilka razy. Mimo że Boromira nie będzie :(, to film i tak zapowiada się arcyciekawie.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Anonymous on 18 Sty 2003 05:56

Ja mam na kompie, ogladalam kawalek i czekan na kino - taki film trzeba ogladac w kinie ;)
Anonymous

Postprzez Klaudia on 18 Sty 2003 19:42

Moja koleżanka ma na kompie Dwie Wieże, mogłam od niej pożyczyć, ale ...
Wolę iść do kina :grin: Już na poprzedniej części nie byłam, więc teraz powinnam to nadrobić :angel: :grin:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Gina on 19 Sty 2003 01:48

hehe mnie też z różnych stron namawiają, nawet już płytkę w ręku trzymałam - ale kazałam ją zabrać i dać dopiero po premierze :grin:

A tak w ogóle to dziś zamówiłam sobie bileciki na ten seans o 00:01
Qrcze facet mi monitor kopma z wolnymi miejscami pokazała a ja "-
- Jezuuu
- no, pełniutko no nie :wink:
Trzy rzędy były juz tylko puste - reszta zarezerwowana - a w tej sali jest 20 rzędów po 20 miejsc...(400 ludu jakby ktoś miał problem z matmą :grin: )
Więc ahhh wcale tak pusto o tej 3 rano w czwartek 30tego nie będzie :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez trapper on 19 Sty 2003 02:16

Ja tam się nie ekscytuję tym filmem za bardzo, ale powinien być niezły

czekan na kino

Zalecam jeszcze kilka friendów i 2 śruby lodowe :grin:

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez erka on 19 Sty 2003 03:52

czekan

Trapper to już jest obsesja :shiner: :grin:

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez Days on 22 Sty 2003 03:10

heh ja czekam.... ide we Wroclawiu do heliosa prawdopodobnie 29.01 o 23.59 :D bilety zamawiam w piatek z rana :D a co! :D dopiero od tego dnia mozna zamawiac telefonicznie :D

mam juz plytke ale schowalam - najpierw w kinie

zwiastunow widzialam juz ze ohoho i wiem, ze duzo zmienili - mala zmiana w FOTR wymagala duzej zmianu w TTT (jak z tym, ze Aragorn nie wzial narsila---Andurila wiec ktos musial mu go przyniesc i stad Arwena i w ogole....), ale nie oceniam dopoki nie zobacze...

a co do polskiej premiery to ona jest teoretycznie 31stycznia a to 30 to jest prapremiera

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez JULIA on 23 Sty 2003 19:17

Nie mogę się również doczekać.Jak zobaczyłam pierwszą część to normalnie oczy mi wyszły z orbit :shocked!: A jeśli druga jest lepsza... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Od: 25 Paź 2002 00:07
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez flips on 25 Sty 2003 01:28

Mam Dwie Wieże na kompie w jakości DVD, poprostu cudowne, więcej efektów niż w pierwszej części i pradopodobnie ta część jest lepsza od pierwszej.

Czekamy na Powrót Króla.
Awatar użytkownika
flips
Get Ready

Od: 21 Lip 2002 18:44
Miejscowość: Cz

Postprzez Gina on 25 Sty 2003 03:20

jak to prawdopodobnie ???
Jest albo nie jets ;))

Qrcze ja tez mam na kompie ale widzialam tylko pierwsza scene - jak sa pokazana gory - zobaczylam czy jest glos ;P i wylaczylam - ahhh jaka ja mam silna , silna wole ;))'
wytrzymam do czwartku... mmmmusze :D
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez erka on 25 Sty 2003 03:31

Jak ktoś chce sobie sprawić prezent to niech kupi najnowszą vivę. Jest tam dodatek o filmie i jeszcze płyta na której są:
kulisy powstawania filmu (fajne scenki)
zdjęcia
bohaterowie
Przewodnik po Śródziemiu
Zwiastun filmu
Tapety, wygaszacze i nawet puzzle :grin:

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez Anonymous on 28 Sty 2003 07:12

Dzięki za inf, Erka. Ja już ze skóry wychodze z niecierpliwości. TFOTR było świetne, chociaż dużo wycięli. Pominęli cały wątek Toma Bombadila i to mnie wqrzyło. Ale i tak hołduję Peterowi Jacksonowi. Widziałam już różne zwiastuny. To Będzie coś! Nawet sama reklama w tv dech zapiera. Na premierę nie pójdę, bo jaka frajda z filmu, jak na siłę się powstrzymujesz, żeby nie zasnąć? Idę w piatek o 9.00 rano. Już się nie mogę doczekac, jak zobacze Aragorna :)
Anonymous

Postprzez Gina on 28 Sty 2003 17:35

Monik napisał(a): jaka frajda z filmu, jak na siłę się powstrzymujesz, żeby nie zasnąć?

po pierwsze to jest przedpremiera,
po drugie - dodatek do vivy jest swietny (te wywiady!!!)
a po trzecie.... jasne, juz widze siebie jak zasypiam podczas gdy na przeciwko mnie rozgrywa sie walka, a odglosy tej walki dobiegaja do mnie z kazdej strony sali. Juz widze jak zasypiam na czyms na co czekalam rok... Bez przesady... ;) Po za tym mam w planach spanie jutro do poooozna (czyli dzisiaj moge isc pozno spac ;P) zeby byc o tej 00:01 wyspanym czlowiekiem... :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 28 Sty 2003 18:47

jak będzie trzeba, to każę Ance czuwać, a sama będę spała jutro w ciapągu, by tylko nie usnąć na TTT.. z resztą o będzie trudne, bo jak usnąć gapiac się na Helmowy Jar???? Albo na potege Nowej Wladzy?

nie ja na pewno nie usne - wypije z 4 kawy, zjem z 10 kopiko i wytrzymam :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Różne