Heh, dokładnieJest jdno rozwiazanie bardzo proste wystarczy isc do kina tam dzwiek napewno bedzie zgadzal sie z obrazem, a po drugie w kinie jest duzo lepszy efekt wiekszy ekran lepszy dzwiek, wiec poco ogladac na 14 calach?
)Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Heh, dokładnieJest jdno rozwiazanie bardzo proste wystarczy isc do kina tam dzwiek napewno bedzie zgadzal sie z obrazem, a po drugie w kinie jest duzo lepszy efekt wiekszy ekran lepszy dzwiek, wiec poco ogladac na 14 calach?
)

Jest jdno rozwiazanie bardzo proste wystarczy isc do kina tam dzwiek napewno bedzie zgadzal sie z obrazem, a po drugie w kinie jest duzo lepszy efekt wiekszy ekran lepszy dzwiek, wiec poco ogladac na 14 calach?

Pozwólcie, że nie skomnetuję nic więcejW "Dwóch wieżach" do walczących stron dołącza pterodaktyl.

W "Dwóch wieżach" do walczących stron dołącza pterodaktyl.

Popularność gatunku fantasy świadczy o naszym ubóstwie myślowym. Bezmyślna fabuła i schematyczne postacie zwalniają odbiorcę z myślenia.
W gruncie rzeczy, jeżeli ktoś podda filmową wersję "Władcy pierścieni" krytycznej analizie - pryśnie cały jej urok. Dla myślących widzów jedyną przyjemnością pozostaje krytyczne obserwowanie świata będącego wytworem barbarzyńskich kultur

bo go uroda Boromira nie zaćmiewałaAragorn byl jeszcze piekniejszy i przystojniejszy niz w I czesci!!!

Boromir ma się jeszcze pojawić w Powrocie Króla. W ten sposób zyskałam sens zycia na nastepny rok

... i moga sie ze mnie zbijac, ze mam Aragorna na wygaszaczu

arghhhhhhhhhh, a gdzie normalni faceci ?!?

(znaczy nie mowie o avatarze of koz
)

sorki za tego chata.. : Nie moglam
, ty zawsze możesz u mnie liczyć na specjalne względy A czy oni sa nienormalni?????????

ci codzienni

Hehehemamy swojego Aragorna i Boromira - pogadamy sobie o ich meskosci
. No ale w sumie skoro żadna z nas się nie wścieka, kiedy chwalicie panią Rysiową, to dajcie nam spokojnie do Boromira czy Aragorna powzdychać 

lekarz-neurochirurg sluchajacy BJ to na pewno nie jest codziennosc

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości