Desperate Housewives

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Desperate Housewives

Postprzez Gina on 01 Paź 2007 18:23

robie nowy temat bo qrde qrde desperatki wrocily :woot2:
w swoim stylu, swoim dawnym, nie 3sezonowym stylu :D

bylo absolutnie wszystko co w DH byc powinno, na poczatku Susan mnie denerwowala (cos nowego) ale potem mialam juz tylko polewke z niej, a pod koniec bylo slodko XD Lynette swietna, no i Bree :grin:

swietny poczatek moim zdaniem, i czekam na wiecej :)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 01 Paź 2007 19:46

no ja wlasnie sciagam (wolniej niz bym chciala - torrent jakis dziwny no i B&S sie sciaga), ale z tego co widzialm w previewsie tego odcinka konkretnie, to juz sie nie moge doczekac!!!

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 01 Paź 2007 20:07

eh eh szkoda ze nie napisalas ze zaczynasz sciagac dopiero.. w sensie http://www.prettysexystuff.com/ na przyszlosc no :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 09 Paź 2007 19:08

buahahaha Ginka stronki o watpliwej reputacji rozpowszechniasz?? XD thx bejb :hug: zwlaszcza, ze tam tex Dexter jest i powinnam go tez dziabnac :P

[ Dodano: 02 Paź 2007 14:42 ]
shit ja chyba nie dam rady tyle tego ogladac. wlasnie obejrzalam desperatki i swietny odcinek rzeczywiscie.

Gabi boska, Bree super (let's go and freak out ms McClusky XD) i rzeczywiscie klimat z wczesniejszych sezonow wrocil. ale o Susan sie domyslalam od poczatku :P

[ Dodano: 09 Paź 2007 13:08 ]
O lol ale sie usmialam z Desperatek... Susan mnie rozwalila. wspomniana akcja boska XD dawno Susan nie byla tak malo wkurzajaca. no i oczywiscie Bree :) Soooo Bree XD i najbardziej mnie rozwala Orson, ktory z takim stoickim spokojem przyjmuje jej fanaberie co najwyzej mowiac, ze no chyba troszeszke przekroczyla linie XD sie dobrali :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 09 Paź 2007 20:07

Days napisał(a):dawno Susan nie byla tak malo wkurzajaca.

sie zgadzam calkowicie :lmao: juz mnie bardziej tatus Mike denerwowal w tym odcinku niz ona XD zdecydowana poprawa od 3 serii
No i zdecydowanie to byl juz po raz kolejny odcinek Bree (widac jak bardzo jej brakowalo) I Orson faktycznie tez genialnie, jak wrocila z wlamania to sie zapytal czy odkryla tajemnice no rotfl no
Edie mnie na razie przestala zachwycac jakos, poza tym jak nie sama sie probuje zabic i teraz ja beda probowac XD biedna seria dla niej XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 09 Paź 2007 21:01

Gina napisał(a):jak wrocila z wlamania to sie zapytal czy odkryla tajemnice no rotfl

zdecydowanie... Orson i jego stoicki spokoj XD a we wczesniejszym odcinku jak uratowal dzien "let's go freak out mrs McCluskey" XD to normalnie rozwal a mnie :P

i no Eddie tez mnie wkurza. jakas taka sie zrobila malo biczowata :P w sensie slownym :P malo fajnych textow ma. za bardzo sie skupila na jednym temacie :P (biedny Carlos swoja droga).

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 09 Paź 2007 21:18

Days napisał(a):Orson i jego stoicki spokoj XD a we wczesniejszym odcinku jak uratowal dzien "let's go freak out mrs McCluskey" XD to normalnie rozwal a mnie

oj nie moglam wtedy XD w pierwszej chwili lekka konsternacja a potem od razu zaczal grac (swoja droga gratki bo Bree chyba lekko spanikowala wtedy) i jak ja zaczal dzgac - genialne :lmao:

Days napisał(a):malo fajnych textow ma. za bardzo sie skupila na jednym temacie

nom :/ wlasciwie to zero fajnych textow, sie zakochala sie uczepila i no wlasciwie tylko przebiegla jest teraz, takiej fajnej wrednosci nic... juz lepiej jakby sie powiesila XD i w sumie malo meza Gabi, ja wiem ze jezdzi i pracuje, ale moglby jej troche pokomplikowac zycie bo tak to ich watek sie nudny zrobi niedlugo (btw ucieczka Carlosa od Gabi na poczatku fajna... Tylko jaki on blady w porownaniu do niej :lmao:)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 09 Paź 2007 22:13

Gina napisał(a):i jak ja zaczal dzgac - genialne #lmao

no dobre to bylo XD We do that all the time XD bosska akcja!!

i wlasnie Eddie tylko przebiegla, a z textami jakos slabo... ale Carlos racja - boski i blady XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 10 Paź 2007 03:03

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
z 3 odcinka..
i jednak maz Gabi sie pojawi XD i znowu Bree z (noo jak jej qrde :>) Moze znowu byc fajnie :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 10 Paź 2007 03:16

na tubach byl zwiastun ale w kiepskiej jakosci.. i kurde Gabi obciela wlosy :>

i jeszcze jedna sprawa - czego ten jej maz ma takie siwe wlosy w tak mlodym wieku XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 10 Paź 2007 03:41

Days napisał(a):czego ten jej maz ma takie siwe wlosy w tak mlodym wieku

jaki on mlody wiek ? w sensie on krecil z Carrie w Sexie w wielkim miescie w ktorejs serii 3-4... I tez byl juz siwiutki XD

I fakt, nie zwrocilam uwagi na gabi XD Ale na tych zdjeciach dosc fajnie wyglada ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 10 Paź 2007 04:29

no ojca ma jeszcze sprawnego, wiec no albo przesadzili z za mlodym ojcem, albo on ma dziwne geny (chociaz mam w sumie kolege tutaj co juz w wieku 24 lat ma sporo siwych wlosow :P)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 20 Paź 2007 18:12

Dopiero dzisiaj obejrzalam trzeci odcinek i o matko o matko o matko jak ja uwielbiam ten sezon. Z odcinka na odcinek lepiej i zawsze jest wszystko i momenty przy ktorych sikam ze smiechu i momenty wzrusza jace i z dreszczykiem i no w ogole wszystko :D

Fajny pomysl z tym przyjeciem, ze odcinek dzial sie w takim krotkim czasie, Lynette byla przegenialna jak udawala wisielca (w ogole genialna scena), w sumie matke tez ma fajna :lmao: Mike jakos zdziadzial, ale za to carlos trzyma poziom i jest macho :lmao: I Susan jest naprawde dobra w tym sezonie... Chociaz ja bym chyba tak latwo nie zrozumiala ze przyjaciolka moze mnie tak wystawic :P I no myslalam ze sie pozbeda corki/dziecka

Ogolnie to naprawde wszystko mi sie podobalo :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 20 Paź 2007 18:32

Susan jest boska w tym sezonie, ale kuuuuurde ze ona nie zwiala z tego gabinetu (text ze zdjeciami pewnych czesci genialny XD).

I tez myslalam, ze sie pozbeda corci i tez na to czekalam. bo w sumie jak ja jej nie lubie o matko boska....

i prawda - Mike zdziadzial, ale Carlos boski. I kurde ze sie okazalo, ze tamten gosc to urzednik podatkowy XD Ale poszukaj sobie trailera do nastepnego odcinka - Gabi i Carlos wymiataja!!!

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 20 Paź 2007 18:42

Days napisał(a):bo w sumie jak ja jej nie lubie o matko boska....

oj ja tez, ona jest tak glupia i pusta ze OMFG!!! Juz bym wolala miec 3 synow gejow, dilerow i co tam jeszcze synek Bree robil niz jedna taka durna kwoke ;)

i no ide szukac trailera :D
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 23 Paź 2007 16:40

i no prawda ze tez bym wolala 3 takich synkow niz taka jedna...

a procz trailera jest jeszcze boski sneak peak z Gabi i Carlosem. normalnie nastepny odcinek bedzie boski :P

[ Dodano: 23 Paź 2007 10:40 ]
Nowy odcinek fajny - Gabi rzadzi! Ale Susan znowu sie zaczela zachowywac jak gluuupia...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 23 Paź 2007 23:08

No Gabi fajnie, Bree slicznie wygladala (ja nie wiem po tej ciazy swojej wyglada po prostu BOSKO!) Carlos z tym if she wants to i'm a guy tez boski :lmao: No i nowi geje tez mi sie podobaja.. Tylko no wlasnie, Susan, zaczyna byc soba.. w sensie zenada no :P
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 30 Paź 2007 19:03

oj Gabi na rowerze mnie rozwalila :P akcja z Johnem tez dala rade ;)

a tak poza tym to w sumie taki o odcinek. Bree byla boska z Orsonem :P i bosz jaka ich corka jest gluuuuuuupia XD "you immasculated me" XD bosz :ohmygod:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 22 Lis 2007 01:56

Hm po genialnym poczatku troche poziom moim zdaniem spadl. W sensie wlasnie obejrzalam sobie 7 odcinek, w ramach czekania az sie mi 3 sezon house sciagnie i hmmm tak troche melodramatycznie (no koncowka z placzacym Mikem juz w ogole..) Tak troche na sile ciagniete te watki zaczely sie robic, a tajemnica tego ojca/meza tych nowych zupelnie mnie nie interesuje jakos. Najlepsza Bree jak zwykle ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 26 Lis 2007 20:02

eee moim zdaniem trzymaja poziom i w sumie watek Mike'a rzeczywiscie jakis taki... ale pozostale. Dzisiejszy motyw z tym jak kazdy mana kazdego haka... niezle ;Pi Bree...oj Bree po prostu wymiata :P

i Gabi... Gabi tez wymiata. reszta jakos tak... powoli. ale odcinek zHurraganem sie zbliza, moze byc ciekawie...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film