Desperate Housewives

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Gina on 27 Lis 2007 21:57

No w ostatnim odcinku to dla mnie dobre tylko pojedyncze watki, wlasnie te haki na siebie np. Reszta tak srednio. Na poczatku sie na Bree wkurzylam, ze tak Andrew traktuje ale potem mi sie az za slodko zrobilo i sama nie wiem no... Ale no rozmowa z Tomem byla niezla,i akcja w gabinecie tez (do rexa tez tak kiedys przylazla,ale do pokoju hotelowego i jej kanapka na szafce przeszkadzala z tego co pamietam :lmao: Watek z Lynette nudny, ale przynajmniej mamy juz mamuske z glowy wiec moze teraz bedzie ciekawiej. Na Majka, dragi, Susan i coreczke patrzec juz nie moge (chociaz teksty te na poczatku mnie rozwalily, and you know what else he has pierced ? and if you do, you're grounded czy if the cover has holes in it the book is no good XD )

A Gabi przewidywalnie wiec w sumie bez komentarza...

Huragan juz teraz bedzie (w ogole sie pogubilam i nie wiem ile odcinkow ma jeszcze byc.. jeden czy dwa..) ?

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: HOUSE xD

Postprzez Days on 27 Lis 2007 22:05

no Susan ma ostatnio calkiem niezle texty... ale wlasnie racja, ze teraz tylko fragmenty sa dobre. Chociaz ja na Gabi nie narzekam, bo ona zawsze ma dobre te fragmenty. Aczkolwiek Victor mnie wkurza XD juz moglby tam pasc no :P byloby bardziej mrocznie XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 28 Lis 2007 02:46

Days napisał(a):Aczkolwiek Victor mnie wkurza XD juz moglby tam pasc no :P byloby bardziej mrocznie XD

no ja w sumie myslalam ze w pierwszej scenie pokaza jak sobie w wodzie dryfuje, martwy :P ale jak sie potem okazalo niestety nei XD chociaz nie wiem czy niestety, w sensie jakby go ciachneli to ewentualne jazdy Gabi i carlosa mogliby miec z policja, a teraz istnieje nadzieja ze sie Victor bedzie mscic (okej, nie nadzieja, pewnosc raczej) wiec moze byc dopiero mrocznie no :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 04 Gru 2007 04:04

to z desperatkami pojechali po calosci... koncowki sie serio nie spodziewalam i jak deska dziabnela Vica, to myslalam ze juz done z tym co mowili na poczatku...a tu normalnie :wow:

Gabi& Eddie w formie przy okazji :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Desperate Housewives

Postprzez Gina on 27 Gru 2007 09:00

OMFG! Poniewaz House nie ma, skonczylam ogladac wszystko co bylo z The Office to sobie mowie ze obejrze ten ostatni odcinek DH bo jakos nigdy nie moglam sie za niego zabrac. I no OMFG! Dokladnie tak samo myslalm, jak sie Carlos z Victorem bili to myslalam ze na niego samochod jakis spadnie, czy go wlasnie cos przebije i juz. A tu absolutne zaskoczenie i no... Przerazajace no :/ Nie wiem jak oni sobie wyobrazaja ze Lynette sie po tym pozbiera. Strasznie jej zycie ostatnio scenarzysci porabali...

I zagdzam sie ze Gabi&Edie rzadza, zreszta Gabi&Carlos tez :grin: Tylko tej kasy szkoda mimo wszystko :lmao:

Nudzi mnie strasznie watek Susan i narkomana, i mam nadzieje ze tajemnica tych nowych (zapomnialam jak ona miala XD) ta dotyczaca tego why wyjechala i why nie chce o swoim bylym mezu mowic bedzie ciekawsza niz to why uciekli z Chciago bo to srednie bylo w sumie ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Desperate Housewives

Postprzez Days on 27 Gru 2007 17:13

Gina napisał(a):Nie wiem jak oni sobie wyobrazaja ze Lynette sie po tym pozbiera

no wiesz - jeszcze sie tamci moga wygrzebac z tej piwnicy :P w sensie tdom sie mogl zawalic a piwnica moze cala zostala XD
taaa elf i ten caly jego optymizm :P

i fakt - kasy szkoda, a kurde watek tej babki co za tym doktorkiem lata rzeczywiscie taki oooo....

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Desperate Housewives

Postprzez Gina on 27 Gru 2007 21:21

^ i jak ja wywialo.. no rotfl

i no po przemysleniu, faktycznie moga ich tam odkopwac, bo serio, ja nie wiem jak dalej mogliby historie Lynette poprowadzic. Toma chyba bym najbardziej zalowala, chociaz go teraz jest mniej niz kiedys to i tak, szkoda ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Desperate Housewives

Postprzez Days on 27 Gru 2007 21:42

Gina napisał(a):Toma chyba bym najbardziej zalowala, chociaz go teraz jest mniej niz kiedys to i tak, szkoda ;)

mniej i taki jakis sredni... kiedys byl lepszy :P ostatnio taki byl troche nudnawy.
iw sumie tez sobie nie wyobrazam zeby jej mieli cala rodzine wymiesc. w sensie no moze Parkera i Penny by sie przydalo, ale blizniaki byly fajne :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Desperate Housewives

Postprzez Gina on 27 Gru 2007 22:09

no w sumie fakt, zreszta w ogole ostatnio malo ich bylo i cala akcja byla skupiona na Lynette (ten watek z matka :yawn: ) Chyba im sie pomysly skonczyly, najpierw byl pracujacy maz, pozniej byl niepracujacy maz, pozniej maz rabiacy problemy, majacy dziecko na boku i te sprawy - a teraz wszystko slicznie i ladnie - nie ma co pokazywac XD

i no fakt, blizniaki dawaly rade, Parkera lubilam w sumie momentami, pozostali out XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Desperate Housewives

Postprzez Gina on 10 Sty 2008 07:00

Chcialam tylko napisac ze tam 2 czy 3 dni temu byl 10 odcinek DH, jakby komus (przez "komus" mam na mysli ten caly wielki dziki tlum ogladajacy DH i piszacy na forum XD) I no ja najpierw mialam nie sciagac tylko sobie zostawic na pozniej bo kolejne odcinki podobno dopiero jesienia, ale poniewaz nie mam silnej woli odnosnie seriali to no.. sciagam XD i pisze jakby KOMUS fakt emisji umknal :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Desperate Housewives

Postprzez Days on 10 Sty 2008 18:07

dzieki bejb, ale nie umknal mi, tylko nie pisalam, bo uwazam ze byl troche nudny i dosc zenujacy - w sensie nie tylko Susan byla, ale tez Gabi byla zenujaca z tym why do people have to die XD

aaaanyway tylko Bree trzymala klase - i dorzucila kino domowe XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Desperate Housewives

Postprzez Arha on 10 Sty 2008 23:24

Wszystkie były żenujące... chyba po prostu zaczyna im tam pomysłów brakować co nimi dalej zrobić. Jakoś chyba wytrzymam bez nich do jesieni ;)

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: tuitam

Desperate Housewives

Postprzez Days on 10 Sty 2008 23:45

e nie no Bree nie byla XD a jak byla to z klasa. ona jedna jedyna jakos sie trzyma w tym serialu :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Desperate Housewives

Postprzez Gina on 10 Sty 2008 23:45

eh eh tak mnie zachecilyscie ze chyba na razie odpuszcze sobie sciaganie drogiej polowy pliku :P A zakonczyli tak obiecujaco ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Desperate Housewives

Postprzez Arha on 11 Sty 2008 00:23

Ej no sorry, dla mnie ten wątek ("you're pimpin' me out for a new roof?!") też był żałosny...

I Ginuś - serio nie warto ;)

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Desperate Housewives

Postprzez Days on 11 Sty 2008 01:16

Arha napisał(a):Ej no sorry, dla mnie ten wątek ("you're pimpin' me out for a new roof?!") też był żałosny...

and windows! XD

i nie no watek moze byl glupawy, ale Bree wchodzaca do pokoju i na haslo "leace us" obydwaj mezczyzni bez nawet pomruku zlosci opuszczajacy pokoj... no boskie.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Desperate Housewives

Postprzez Arha on 11 Sty 2008 02:36

No właśnie, jej mężczyźni dali radę, ale ona sama dorównała żałością reszcie koleżanek...A ta scena, jak ich z pokoju wyrzuca to był jedyny przebłysk fajnej Bree.

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Desperate Housewives

Postprzez Days on 11 Sty 2008 02:41

ale przynajmniej cos zrobila w tym odcinku na swoja miare zamiast sie poniewierac po ekranie jak reszta...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Desperate Housewives

Postprzez agatka on 11 Sty 2008 05:36

Jako ze potrzebowalam jakiegos zajecia zeby nie nudzic sie w sesji ;) zabralam sie za ogladanie Desperatek :) Jestem na 12 odcinku 1 serii, nawet fajnie sie oglada, choc wolalam Prisona (moj sposob na marnowanie czasu na czas poprzedniej sesji xD).. ale wnioskuje ze najlepsze jeszcze przede mna :)

Jak na razie po 12 odcinkach najbardziej lubie Susan a najmniej Bree, ktora zdecydowanie dziala mi na nerwy :/

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Desperate Housewives

Postprzez Days on 11 Sty 2008 05:44

agatka napisał(a):Jak na razie po 12 odcinkach najbardziej lubie Susan a najmniej Bree, ktora zdecydowanie dziala mi na nerwy

tez na poczatku najbardziej lubilam Susan... ale potem mi przeszlo. na Gabi i Bree. te dwie uwielbiam najbardziej, bo maja najlepsze jazdy :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film