Dema z HAND

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Dema z HAND

Postprzez cRaSh on 23 Lip 2005 00:10

"Unbreakble" will be the favorite HAND demo track for all people that loves NJ and SWW. Is a hard rock song, with a heavy guitar, sounds like AC/DC. If this song not become a b-side from HAND or other single, maybe can enter in other studio album.
BJ Management is working hard for the new songs don't appears in web yet, but many songs (the snippets) is appearing in web since the Elements parties. The site says that "Unbreakble" already can be found on web (where?) and is better than many songs of HAND (album)"

No, ja zachecony tym opisem :lol: odpalilem emula. Nawet kilka zrodel jest (ale moze to fejki) wiec mam nadzieje, ze do jutra, jak wroce, to sie sciagnie ;)

I wtedy tez napisze moze cos ciekawego, albo i nie...
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Captain Kidd on 23 Lip 2005 01:15

Ja znalazlem troche tych zrodel ale z tych wszystkich chyba tylko dwa sa dobre :D Wiec jak sie sciagnie to pokusze sie o wypowiedz w tymze temacie :P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez cRaSh on 08 Sie 2005 03:18

Oj tak Unbreakable rozwala calkowicie :) Ja nie wiem why to jest b-side znowu... Albo maja cos lepszego, albo sie nie znaja ;)

I'm unbreakable
Unstoppable
I'm invincible
You're gonna bring it to me

Cuz I'm always gonna be
Unbreakable
Reliable
Undenyable
Come on give it to me
Cuz I'm always gonna be Unbreakable

:P
A jakie solo jest.. mmmm ;] W ogole Richie sie postaral w tym kawalku..
Piosenka to jeden czad, tyle ze unowoczesniony, brzmi bardzo podobnie do Garbage, zwlaszcza ten przerywany riff.. mmmm again ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Captain Kidd on 08 Sie 2005 03:32

Ty to masz czy tylko opisujesz to na podstawie tego co przeczytałeś :> Bo jeżeli posiadasz, to ja byłbym wdzięczny :D

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Ricky Skywalker on 08 Sie 2005 03:42

Dzięki Crash ;) Próbowałem ściągnąć sam, ale ściągały się tylko puste pliki... a to... to jest genialne :D Dlaczego, cholera, taka genialna piosenka znowu jest odrzutem, dodatkiem dla wybranych skośnookich :confuse:

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez Captain Kidd on 08 Sie 2005 03:56

Powiem tylko tyle - to jest kur** zajebiste po prostu :D Jest klimat, dobry wokal, świetna gitara, a solówka to już w ogóle... Choć nie tak mocno jak myślałem, ale i tak świetne :boogie:

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez cRaSh on 08 Sie 2005 04:13

Captain Kidd napisał(a):Powiem tylko tyle - to jest kur** zajebiste po prostu #zeby

dobrze gada, wodki mu nalac :D

I chcialbym jeszcze podziekowac Jovikowi(:D) za te mp3... wielkie dzieks ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Ricky Skywalker on 08 Sie 2005 04:29

Od kilku dobrych minut kołatało mi się skojarzenie z czymś, co już kiedyś słyszałem... no i wreszcie skojarzyłem ;) Specjalnie wróciłem na kompa, żeby to napisać :shiner:

Nazwiecie mnie pewnie bluźniercą, ale sposób, w jaki Jon wyśpiewuje słowa, a także sam rytm tej piosenki, przypominają najlepszą piosenkę w karierze niejakiej Christiny Aguilery - "Fighter" (tematyka też zresztą dość podobna: Cause it makes me that much stronger, Makes me work a little bit harder, It makes me that much wiser, So thanks for making me a fighter!). No ale oczywiście tak wykonanie, jak i samo "Unbreakable" jest nie o jedno, a o 7 niebios lepsze, niż w przypadku "Fighter" ;) :shiner:

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez Marcin T on 08 Sie 2005 04:47

Hmmm nie słyszałem tego Unbreakable, ale jak jest podobne do tego Fightera niejakiej Krystyny A... to zajefajnie :) ... czy ktoś jakoś mógłby mi to przemycić ? .... mtaragorn82@yahoo.pl Dzięki z góry :)

Keep The Faith !
Awatar użytkownika
Marcin T
Get Ready

Od: 08 Cze 2005 23:54

Postprzez Gina on 08 Sie 2005 07:15

cRaSh kurde juz spi i nie zostawil mi zadnego prezentu na gg :lmao:

Narobiliscie mi normalnie apetytu na ten kawalek.... Baaardzo ladnie wiec o niego prosze :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez cRaSh on 08 Sie 2005 14:11

Marcin T
Gina
sprawdzcie PW :shiner:

I ja chcialbym panu Shanksowi podziekowac za sprowadzenie chlopakow na wlasciwa droge :lmao:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Captain Kidd on 08 Sie 2005 15:42

cRaSh napisał(a):Ja nie wiem why to jest b-side znowu...

Piosenka nie jest radiowa i tyle rotfl A te nieradiowe są najlepsze :>

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 08 Sie 2005 15:59

:hug: dzięks (hehe to dlatego google nie moglo mi znalezc twojego dzisiejszego opisu gg rotfl)

No dobra, cholera, dobre to jest :grin:
Coś czuję, że posiedzi u mnie w winampie ładny kawałek czasu :D

Ricky Skywalker napisał(a):Dlaczego, cholera, taka genialna piosenka znowu jest odrzutem, dodatkiem dla wybranych skośnookich

żeby tradycji stało sie za dośc... :grin: A serio, nie mam pojecia dlaczego oni tak robia... No ale moze tym razem na plycie znajda sie lepsze kawalki niz wszystkie dema :jupi:

[ Dodano: 08 Sie 2005 10:59 ]
Captain Kidd napisał(a):Piosenka nie jest radiowa i tyle

No niby, ale piosenka nie musi być radiowa, zeby znależć się na płycie... Przecież o takim singlu nikt nie marzy nawet (right ? ;) )
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 08 Sie 2005 16:12

Mam juz These open arms :grin: Świetna ballada kurde no co będę się rozpisywał :P Nie ma stękania, zbędnego przeciągania itede. A do tego jeszcze gitarka... mmm...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez ediyo on 08 Sie 2005 23:27

A czy ja moglbym serdecznie prosic o te kawalki:D??

TURN DOWN THE LIGHTS,
LIGHT A CANDLE... WELCOME...

RICHIE SAMBORA - STRANGER IN THIS TOWN

Image|||Image
Awatar użytkownika
ediyo
King Of Swing

Od: 06 Cze 2004 21:54
Miejscowość: Warszawa

Postprzez klaudi on 08 Sie 2005 23:56

Po pierwszym przesłuchaniu tych piosenek stwierdzam że piosenki te są genialne. Wszystko mi się w nich podoba. Po prostu rewelacja.

then I'm wrong yeah I'm wrong This ain't a love song
Awatar użytkownika
klaudi
Get Ready

Od: 10 Cze 2005 01:51
Miejscowość: Brzoz

Postprzez Evie on 09 Sie 2005 00:26

A ja uprzejmie bym kogoś prosiła :grin: , bo padnięta jestem (po zakupach), głowa mi nawala a e mule nie znajduje mi dema Bon Jovi "Unbreakable"... Więc - dlaczego Wy to macie a ja nie mam nawet źródła znalezionego? Czy mógłby się ktoś podzielić? :grin: Albo dać dokładniejsze namiary (bo naprawdę, brak mi sił na szukanie myslenie :crazy: )?

Tak na wszelki wypadek - dry-county@o2.pl (najlepiej wszyściutko :D)
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez agatka on 09 Sie 2005 02:17

Jako ze jestem juz od paru chwil szczesliwa posiadaczka obu piosenek (jejeje ;) ) moje odczucia prezentuja sie nastepujaco :shiner: :

TOA - w odroznieniu od TAAOAN i OAN (wersja z Bounce) jest to wg mnie calkiem sympatyczna ballada aczkolwiek do BOR, IBTFY czy ktorejs ze starszych ballad brakuje jej.. tego takiego powera. Przyznam rowniez ze refren podoba mi sie w srodkowym momencie hehe.

Unbreakable - pozytywnie dziwna piosenka. Ona naprawde jest jakas dziwna, aha, aha. Ale podoba mi sie. Nawet bardzo. Solo jest eleganckie, aczkolwiek dziwne.

Ogolnie jestem (znowu) mile zaskoczona, aczkolwiek (naduzywam dzis tego slowa) najbardziej w dalszym ciagu podoba mi sie fragment I am.

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Evie on 09 Sie 2005 03:07

Po pierwsze - dzięki za dema - pierwszej osobie (ta osoba wie kto to) i drugiej osobie która wysłała mi je mailem (ekhem, tylko kto był tym dobrodziejem bo nie znam go z imienia i nazwiska podanego w rubryce 'autor' maila :D)

Unbreakable jest faktycznie...dziwne. Ale fajne. Podoba mi się mocne uderzenie i ogólnie płyta się dobrze zapowiada - byleby tylko miała klimat no... Jednak ta piosenka z czymś mi się kojarzy, tylko jeszcze nie doszłam do tego z czym :shiner:

TOA - dobreee, nawet bardziej mi odpowiada bo nie jest takie dziwne ;)
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez Gina on 09 Sie 2005 03:30

w unbreakable to ja sie zakochalam za 3 przesluchaniem dopiero.. Po pierwszym bylo wlasnie ze dziwne i ze fajne... Za kolejnymi przesluchaniami doszly okreslenia ktore pojawily sie w shoucie wlasnie :D A teraz to mi sie normalnie w kolko kreci w winampie :D

a TOA dla mnie jest takie sobie. Moze to awersja do tych wyrazow juz u mnie wystepuje... No w kazdym razie nie ma w niej nic odkrywczego ani porywajacego. Natomiast jest zdecydowanie lepsza od swych balladowych poprzedniczek i to jest plusem ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Następna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja