to taki bardzo elokwentny offtopic jakby co
a co do kumpli... jeden z mojej klasy mial do ramion (zawsze cos) no i sie scial na lyso... Ja czasem nie rozumiem facetow....
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Studentów jak najbardziej, ale nie ludzi na stażach specjalizacyjnychwsparcie rodzicielskie

i jeszcze 2 osoby w dreadach, kilku "artystów", czyli facetów w powyciąganych swetrach. Ech to były czasy.. Teraz zdali maturę i Bóg jeden wie gdzie się oni wszyscy podziali:)

ryz124 napisał(a):ogolnie zostawiam wlosy zeby se rosly jak im sie podoba ale dokladnie pilnuje zebym nie wygladal na metale( ech kiedys moja kolezanka ze starej szkoly jak mnie zobaczyla byla pewna ze "nawrocilem sie" na metal. tego wieczoru od razu je scielem:))

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
| Czy nasz Adaś Małysz zdoła zdobyć poraz 4 PŚW? Forum: Różne Autor: daroo Odp: 35 |
Avatarnia !!! Czy dobry pomysł ? Forum: Różne Autor: Anonymous Odp: 8 |
TLFR - wrażenia po "lekturze" płyty. Forum: Ogólna dyskusja Autor: Kourin Odp: 67 |
Jon spełnił życzenie umierającej kobiety Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 9 |
małe pytanko do tych którzy jadą na koncerty/albo już byli Forum: Ogólna dyskusja Autor: erka Odp: 3 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości