Długo, czy na jeża?!

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Gina on 27 Lut 2003 22:18

trapper.. hehe :)
to taki bardzo elokwentny offtopic jakby co :D

a co do kumpli... jeden z mojej klasy mial do ramion (zawsze cos) no i sie scial na lyso... Ja czasem nie rozumiem facetow.... :wink:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez trapper on 27 Lut 2003 23:55

wsparcie rodzicielskie
Studentów jak najbardziej, ale nie ludzi na stażach specjalizacyjnych :grin: Ileż można rodzicom na karku siedzieć
Ostatnio edytowany przez trapper, 28 Lut 2003 20:19, edytowano w sumie 1 raz

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez ŻONA_DŻONA on 28 Lut 2003 01:22

Mi się tam długie włosy u chlopaków nie podobają... nie no jest takich 2 :grin: ktorych i teraz bym chętnie zobaczyła w długich włosach i bardzo bym była zadowolona :grin: , ale tak jak wyżej napisałam u chłopaków z reguły wolę krótkie włosy. A tak nota bene sama mam długie włosy i przy jednym myciu zużywam 0,5 butelki szamponu, chociaż może to też ze względu na ich grubość :).

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez marta_bongiovi on 28 Lut 2003 20:06

Mi się podobają długie włosy u chłopaków:) Ale nie, żebym od razu dyskryminowała krótkowłosych (heh You Know Who:D). U mnie w szkole jako, że w jednym budynku gnieżdżą się razem podstawówka, gimnazjum i liceum, jest paru długowłosych chłopaków + jeden z własnoręcznie robionymi dreadami:) Przez cztery ostatnie lata było pod tym względem super - trzech metali (z wdzięcznymi ksywkami regularnie nadawanymi przeze mnie i koleżankę [:)] ), którzy chyba nie przepadali za nami, no ale...:D i jeszcze 2 osoby w dreadach, kilku "artystów", czyli facetów w powyciąganych swetrach. Ech to były czasy.. Teraz zdali maturę i Bóg jeden wie gdzie się oni wszyscy podziali:)

A co do mnie... moje włosy są takie średnio krótkie, ale zawsze rozczochrane, bo nie da się ich jakoś po ludzku ułożyc, a żelu (gelu?:)) nie używam bo mi się kojarzy z dresiarzami. Jedyny moment gdy jakos wyglądają to: a) pod chustką; b) zaraz po fryzjerze (tak jak było w przypadku pamiętnego dla otoczenia zjazdu w Katowicach;))

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez Anonymous on 28 Lut 2003 23:50

od 3 lat mam wojne z rodzicami o wlosy, zapuszczam przez 3/4 roku ale mam jakis moment zalamania i je scinam. potem zaluje:)
u fryzjera nie bylem od 7 miesiecy i mam silne postanowienie zew nie pojde przez natepne 7:)

ogolnie zostawiam wlosy zeby se rosly jak im sie podoba ale dokladnie pilnuje zebym nie wygladal na metale( ech kiedys moja kolezanka ze starej szkoly jak mnie zobaczyla byla pewna ze "nawrocilem sie" na metal. tego wieczoru od razu je scielem:))

oglnie uwazam ze kazdy powinien miec wlosy z jakimi mu jest wygodnie. jezeli ktos lubi na jeza to niech ma na jeza.

trapper na myciu wlosow wcale tak duzo zamponu nie zuzywam. a moja siostra ktora ma wlsy do pasa tez uzywa 1 butelke przez dlugi czas
Anonymous

Postprzez NiKKi Rebel on 01 Mar 2003 07:36

Chłopcy z długimi włosami to jest to :grin:
I jeszcze w skórze ..... w deche :grin:

Mój obiekt uczuć co prawda nie ma długich, ale jest metalem wiec nadrabia.:grin: Poza tym, kudełki zawsze można zapuscic :grin: :grin: [tyle ze ja Go sobie w długich nie wyobrażam:grin:]

Sama tak na prawde długich włosów nigdy nie miałam. Najdłuższe to do ramion .. Nie wszystkim pasuje taki fryz [czyt. -----> ja :grin: :grin:].

U mnie spotkanie osoby z długimi piórami to żadkośc .... nie lcząc kumpeli, która ma długi warkocz do tyłka :grin: ale jeśli chodzi o płec brzydką .... dobra, niech bedzie przeciwną :grin: to albo ja jestem ślepa, albo u mnie w mieście seryjnie sa same skejty. Wole wersje ze ja jestem slepa :grin:
U mnie w szkole jest 3 długowłosych gości i dosłownie kilka dziewczyn.
Co do tych gości, to:
-jeden ma długie, do ramion .... i wiecznie, po prostu wiecznie tłuste :grin: chodzący koszmar :grin:
-drugi nosi kitke, no i trzeba przyznac że ładnie mu w długich
-trzeci jest ode mnie z klasy i jego pióra śa dziwne. Ma takie pasma i każde sterczy w inna strone. Ja bym na jego miejscu ścieła:grin:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez erfea on 03 Mar 2003 20:12

ryz124 napisał(a):ogolnie zostawiam wlosy zeby se rosly jak im sie podoba ale dokladnie pilnuje zebym nie wygladal na metale( ech kiedys moja kolezanka ze starej szkoly jak mnie zobaczyla byla pewna ze "nawrocilem sie" na metal. tego wieczoru od razu je scielem:))

Dlaczego nie chcesz ryz124 wyglądać jak metal? Przecierz to bardzo fajni ludzie! Słuchają muzyki która genralnie jest calkiem dobra i są w porządku! Na prawdę Ciebie nie rozumiem!!!!!!! :new-alien:

Tłuste włosy to faktycznie prawdziwa makabra (bleeee), niezależnie czy są krótkie czy długie! Właśnie po czystości włosów bardzo łatwo można zobaczyć czy ktoś o siebie dba i zależy mu na swoim wyglądzie czy też nie...

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Różne