czy rozmawiamy o nas ze znajomymi?

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

czy rozmawiamy o nas ze znajomymi?

Postprzez erka on 31 Paź 2002 23:40

Mam takie pytanko- czy w szkole rozmawiacie o nas? tzn. nie chodzi mi o to że opowiadacie ze siedzicie na takim jednym forum tylko coś innego. Bo sama siebie przyłapałam na tym że kiedy rozmawiam z kimś innym to mówię- "a moja koleżanka ma ich płytę i mówi że fajna" albo cos w tym stylu. rozumiecie o co mi chodzi? tzn. czy traktujemy już siebie- może nawet nieświadomie- jakbyśmy znali się live? No bo serio- nie moge mówić że np. dziewczyna z forum mówiła to a tamto, to brzmi tak obco dlatego moji znajomi nawet nie wiedza że nie widziałam na oczy tego o kim mówię. O albo nie raz wyrywa mi się ze nie mogę gdzies tam iśc bo się umówiłam (a że w necie i tu z wami to nikt nie musi wiedzieć) :))

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Gina on 31 Paź 2002 23:45

ehh no - praktycznie od roku sie znamy....
wiec to chyba naturalne - czasem cos palne ze ktos kiedys tez mi o tym mowil (bla bla bla)
nie moge mówić że np. dziewczyna z forum mówiła to a tamto, to brzmi tak obco dlatego moji znajomi nawet nie wiedza że nie widziałam na oczy tego o kim mówię

eee why... ja mam w polowie zinternetowana klase wiec to dla nich nie jest nic dziwnego...
wiec jak mowie ze jestem na forum na ktorym sa naprawde swietni ludzie (bla bla bla) to nikogo to nie dziwi... :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez sdms on 01 Lis 2002 01:32

Heh... zdarza sie i to nawet czesto... znaczy ostatnio czesciej :grin: ... Ale rozmawiam tylko z wybranymi osobami, bo wiekszosc mojej klasy jest tak jakby troche nie taka, ale w sumie walic to :grin: :grin: :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez JULIA on 01 Lis 2002 02:03

Owszem. Ostatnio chwalilam sie kolezance jak tu jest fajnie..... :grin:
No a pozaty czasem mi sie zdarzy,ze cos "niechcacy" wspomne.... :grin:
Ale tez tylko niektorym.
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Od: 25 Paź 2002 00:07
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez Klaudia on 01 Lis 2002 03:56

czy traktujemy już siebie- może nawet nieświadomie- jakbyśmy znali się live?

Oczywiście :)
mam pełno takich sytuacji w których opowiadam coś i w pewnym momencie uświadamiam sobie, że gadam o kimś z forum i ... rzeczywiście, traktuję was tak jakbyśmy się wszyscy znali na żywo :angel: :angel:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Arha on 01 Lis 2002 04:23

U mnie mówienie o Was, jakbyśmy się znali live to normalka, w końcu co ma do rzeczy czy się widzielismy czy nie, skoro mogę z Wami o wszyustkim porozmawiać itp? Podział między znajomością w realu i w necie jest z deczka przestarzały.
CZęsto zdarza mi się mówić, że ktoś powiedział to, a ktos inny tamto...

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez brenda on 01 Lis 2002 04:30

U mnie mówienie o Was, jakbyśmy się znali live to normalka, w końcu co ma do rzeczy czy się widzielismy czy nie, skoro mogę z Wami o wszyustkim porozmawiać itp? Podział między znajomością w realu i w necie jest z deczka przestarzały.
CZęsto zdarza mi się mówić, że ktoś powiedział to, a ktos inny tamto...

Nic dodać nic ująć. Też zdarza mi się o Was opowiadać"bo moja koleżanka ...." i naprawdę robię to nieświadomie, tzn. chodzi mi o to, że mówię jakbyśmy chdzili do jednej klasy. Czasami tylko ludzie są ździwieni jak pytają kto, a ja im odpowiadam jednym z Waszych nicków
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez NiKKi Rebel on 01 Lis 2002 18:05

Też zdarza mi się o Was opowiadać"bo moja koleżanka ...." i naprawdę robię to nieświadomie,

Dokładnie :wink: I wydaje mi się, że Was wszystkich tutaj znam lepiej niż osoby z mojej klasy. :Fade-color :Fade-color :crazyeyes:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Gina on 01 Lis 2002 18:16

I wydaje mi się, że Was wszystkich tutaj znam lepiej niż osoby z mojej klasy
no to to tez
wgole to GIT jest :grin: :grin: :grin:
forum BJ rulez :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez ŻONA_DŻONA on 02 Lis 2002 00:06

Bardzo często wspominam o Was przy znajomych ,a jak czasami powiem np. moj kolega z netu ...blablabla to wszyscy się dziwią i mówią "Ty gadasz z ludźmi z netu, chora jesteś, przeciez ich nie znasz "
Olewam to, czasem mam ochote im powiedzieć : "wolę gadać z nimi niż z Wami" (i już nawet jednej tak powiedziałam). Mówie raczej o tym tak jakbym Was znała z reala, czasem tylko mi się zdarzy tak jak wyzej powiedziałam ,że z netu .

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez erka on 02 Lis 2002 01:39

wolę gadać z nimi niż z Wami" (i już nawet jednej tak powiedziałam).

Ja też- spojrzała się na mnie z politowaniem jak na jakieś UFO, cos tam chyba ironicznie powiedziała, obróciłam się i sobie poszłam heheh. Bo nie lubię i nie pozwolę żeby ktoś z moich znajomych Was obrażał czy coś takiego. Never.

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez nelke on 30 Gru 2002 02:25

Nie jestem dlugo na forum tu z wami ale bywa ze czasem cos takiego powiem, ze duzo ludzi mysli tak ,ktorych znam ( :grin: ) a duzo tak itp.

TAKE MY HAND AND WE'LL MAKE IT- I SWEAR....
nelke
Livin' On A Prayer

Od: 18 Lis 2002 05:02
Miejscowość: Butler Street

Postprzez kawa on 30 Gru 2002 03:03

ja moim przyjaciolkom o was juz powiedzialam i ciesza sie ze nie jestem sama (chodzi o BON JOVI) i was poznalam i mam z kim pogadac!!! :angel:

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez ŻONA_DŻONA on 30 Gru 2002 04:36

Bo nie lubię i nie pozwolę żeby ktoś z moich znajomych Was obrażał czy coś takiego. Never.

No i ostatnio znów się spotkałam z najazdem na Was. Była u mnie moja ukochana qzyneczka i oczywiście zaczęła napieprzać na Was. Zobaczyła, że rozmawiam z niektórymi (nie będę wymieniać) i cytuje jej słowa " co Ty Marta z jakimiś lapsami (i cos tam jeszcze było, ale nie pamiętam) gadasz, jestem u Ciebie tak rzadko, a Ty mnie olewasz no wiesz..." no i tego typu teksty. Oczywiście stanęłam w obronie. Na koniec dodałam wolę ich niż niektórych z mojego, bliższego otoczenia:P. Nie pozwolę, żeby Was obrażano. :evil:

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Strona główna OFFTOPIKI Różne