Czy macie to samo w domu

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Moderator: *mods team

Czy macie to samo w domu

Postprzez klaudi 24 cze 2005 19:36

Czy macie to samo w domu co ja że wasi rodzice nie są zbytnio zachwyceni że znowu kupujecie rzeczy związane z Bon Jovi. U mnie tak jest chociaż mama mówi że to nic złego ale nie jest zbytnio zadowolona, wolałaby gdybym jakieś ciuchy kupowała no lecz rzecz jasna BJ ważniejsi niż jakiejś ciuchy. Powiedzcie czy macie to samo w domu
then I'm wrong yeah I'm wrong This ain't a love song
klaudi
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez Klaudia 24 cze 2005 19:50

MIAŁAM tak :lmao:
Teraz sama doszłam do tego, że po prostu szkoda wydawać kasę na coś związanego z BJ (i nie tylko BJ ;) )
I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Klaudia
Saturday Night

{ GENDER }:

Postprzez LoRdI 24 cze 2005 22:23

hmm dawno temu sie pluli ze trace majatek na płyty, gadzety, koncerty itp ale sie przyzwyczaili

ps

Klaudia ten
(LoRdI - wersja testowa )
podpis ma jakis zwiez z moja osoba??
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez cRaSh 24 cze 2005 22:32

Ja z BJ mam tylko wszystkie plyty ;) Wiec nigdy nie mieli o co sie wqurzac...
Chociaz w sumie nigdy ich nie obchodzilo na co wydaje kase, a teraz to juz zupelnie nie :grin:

Klaudia ten
(LoRdI - wersja testowa )
podpis ma jakis zwiez z moja osoba??

kazdy widzi tu swojego nicka,
tzn ze jak ja ogladam, to widze cRaSh- wersja testowa ;)
zasluga moda [ y o u bbcode] ;)
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Postprzez LoRdI 24 cze 2005 22:35

a to taki trik dzieki za info hehe
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez olcat 25 cze 2005 00:16

Moi tam się o kasę nie rzucają, wolą widzieć, że wydaje na płytki a nie na fifki, trawki i wódę :grin: Czasem tylko brat usiłuje ich podbuntować, że po co ja to kupuję, skoro mam wszystko w mp3, ale matka go skutecznie zamyka zanim jeszcze zacznę rzucać przedmiotami - wie, dobra kobieta, jaka nerwowa jestem :mwahaha:
Tak więc u mnie generalnie ten problem nie występuje - chociaż ostatnio ojciec zagroził, że jeżeli nie zrobię w końcu przepisanego mi po raz setny badania krwi, to odetnie mnie od gotówki - brutal jeden, nie rozumie, że boję się igieł - ale chyba już o tym zapomniał/udaje, że zapomniał, bo to, co ja mam Bon Jovi, ma automatycznie on gdyż natychmiast jak zwęszy coś nowego nakazuje sobie przegrać :crazy:
It's amazing
With the blink of an eye you finally see the light
It's amazing
When the moment arrives that you know you'll be alright
It's amazing
And I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight ...
olcat
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez Tico 25 cze 2005 11:14

Nigdy nie było pretensji o kupowanie płyt, czy to BJ czy kogokolwiek innego. Czasem tylko ktoś przyjdzie i powie: "to Ty masz aż tyle płyt?". Kiedyś tylko brat miał pretensje o to że zgrywam kolejną, pewnie z 20stą płytkę z bootlegami BJ. wtedy zacząłem wymieniać się z cr@shem ;)
Tico
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez Gina 25 cze 2005 17:40

Własciwie to nie moge sobie przypomniec momentu w ktorym ktokolwiek mialby do mnie pretensje o to co robie ze swoimi pieniedzmi... Nawet moja mama chciala mi oddawac kase wydawana na plytki (ahh to byly czasy, teraz juz sie jej odechcialo :lmao: )

A teraz to nawet jakby ktos chcial sie przyczepic to nie ma o co, bo naprawde rzadko kupuje jakiekolwiek plyty czy inne rzeczy typu koszulki/plakaty, i lwia czesc moich pieniedzy idzie na ciuchy, jednak :shiner:
(a, ze nikt juz nie kontroluje wnetrza mojej szafy, o to tez sie nie czepiaja )
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez Marcin T 28 cze 2005 17:02

Może to nie jest związane z BJ, ale z 3 lata temu znierałem przez 3 miesiące kasę (100zł) na grę - a jak już uzbirałem i była premiera i listonosz mi ją podwiózł na chatę (bo zamówiłem przedpremierowo) to do mnie wyskoczyli starzy z gębą iż na co ja kasę dostaję ---------- hmmm człowiek uczciwie uzbierał na uczciwą rzecz a tu go jeszcze gnoją ---- a później wypowiedzi są rodziców iż trzeba uczyć młodzież dobrego zachowania hmmmmmm .... no to co miałem ukraść tą grę albo kupić pirata ? to byłoby uczciwsze ?

P.S- wkurzyłem się tylko iż po kilku miesiącach gra była w sklepie już za 29,99 zł :(
Keep The Faith !
Marcin T
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez erfea 28 cze 2005 17:41

Hmmm problem z tym, że nawet jakbym chciała to nie mogę dostać rzeczy związanych z Bj... nawet jakbym chciała :shiner: A problem jeszcze w tym, że ostatnio jakoś BJ mi przeszło... Ale jak nawet kupuję rzeczy związane z innymi zespołami czy fiilmami to rodzice nic na ten temat nie mówią... są bardzo wyrozumiali :grin:
Obrazek
erfea
Mistress Of Dragons

{ GENDER }:

Postprzez Arha 30 cze 2005 18:36

Moja mama jest osobą praktyczną i oszczędną, więc w kewstii zakupów jakichkowiel płyt zawsze się strzela, zwłaszcza jak w okolicy jest moja siostra. Ale ostatnio kupuję mało i to za swoje pieniądze, więc w domu jest spokój. Z resztą gust mi się uspokoił i za Marillion czy Toma Waitsa jest nawet dźwięczna :P
Kiedyś dostawałam płyty w nagrodę za coś (tak zdobyłam Strangera i US), ostatnio jednak nie robię niczego godnego wynagradzania :lmao:
Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Arha
Lioncourt

{ GENDER }:

Powrót do Ogólna dyskusja