nike napisał(a):a zdjęcie suuper... na tym zdjęciu widać jak to Jon 'olewa' i 'nie daje z siebie wszystkiego' prawda??
akurat do koncertu z TLFR DVD nie mam zastrzezen, inna rzecz ze nameczyc sie tam nie musial, bo i na płycie sie nie wysilal
Moderator: *mods team
nike napisał(a):a zdjęcie suuper... na tym zdjęciu widać jak to Jon 'olewa' i 'nie daje z siebie wszystkiego' prawda??

Chcesz zobaczyć artystów NAPRAWDĘ wysilających się na scenie? Pooglądaj sobie koncerty starych Guns n' Roses - Jon przez 5 lat kariery nie dał z siebie tyle, co Axl przez godzinę.

Tico napisał(a):Natomiast porównując do piosenek Metallici znów porównujesz do piosenek z innej epoki. Chcesz piosenki która wymaga zaangażowania wokalnego Jona? Posłuchaj sobie Sth to Believe In koncertowe, albo nawet dawne wykonania LoaP, które wymagały zaangażowania zarówno wokalnego jak i fizycznego.
bo My World jest z St. Angera Jon Bon Jovi '87 napisał(a): I tu się mylisz bo My World jest z St. Angera

ediyo napisał(a):A gdzie Tico wspomnial o My World??![]()
![]()
![]()

Widzę, że następna osoba chce zacząć bój na forum... Obym się mylił...

nike napisał(a):ja nie chce nic mówić, ale JBJ '87 pisze ostatnio jakby nienawidził BJ ze szczerego serca od zawsze i na zawsze.... krytykuje, że Jon wszystko źle robi, że nie daje z siebie wszytskiego, porównuje z jakimiś totalnie odmiennymi zespołami.... nie rozumiem tego.....
nienawidzić mogę sąsiada, który mi przejechał kota, albo byłą dziewczynę. Nie zespół, który mi personalnie nic nie zrobił 
Chcesz zobaczyć artystów NAPRAWDĘ wysilających się na scenie? Pooglądaj sobie koncerty starych Guns n' Roses - Jon przez 5 lat kariery nie dał z siebie tyle, co Axl przez godzinę.
Adrian napisał(a): Dodatkowo te przedluzane wersje piosenek i robienie klimatu przed piosenka jest czyms ekstra. Gunsi z Axelem na czele niestety nie sa w tym najlepsi.

Po pierwsze używaj czasu przeszłego. Po drugie, to tym stwierdzeniem teraz ty sie osmieszyles. Odsylam do Use Your Illusion dvd.
Adrian napisał(a):Nie chce nic mówi, ale to Jon mial przydomek najciezej pracuacego faceta w srodowisku rockowym.
To nie Guns N Roses wybierani sa na najlepszy albo jeden z najlepszych zespólow grajacyych na zywo w historii muzyki. Nawet teraz chociaz uwazam ze graja troche gorsze koncerty niz kiedys to i tak wygrywaja nagrody i rozne zestawienia na najlepszy zespol na zywo czy najlepsze wykonanie.
Tylko niestety te rankingi nie są zbyt wiarygodne. W jednym z takich rankingów najlepszym riffem metalowym wszechczasów został ten w Sweet Child o' Mine, a inny okrzyknął Kirka Hammeta najlepszym gitarzystą świata...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości