COZ TO BYL ZA KONCERT!

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

COZ TO BYL ZA KONCERT!

Postprzez bonfankaa on 19 Wrz 2002 01:39

wow i juz po..kurcze!!!naszczescie udalo mi sie to obejrzec :grin: i powiem wam szczerze ze zaskoczyli mnie!!!kurcze udowodnili ze sa w cool formie!!!!!ubiory jona richa i reszty byly podobne do tych za czasow td czy ktf :grin: :grin: a nawet ta werska ktf mi sie podobala gdy jon kleczal i szeptal :grin: wogole byl to cool koncert!!!!! :grin: tyle slow a malo czasu by dopisac cos wiecej...jutro wiec cos skrobne! :wink:
a wam?jak sie podobalo?udalo wam sie to obejrzec czy raczej sluchaliscie w necie przez radio?

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Neela on 19 Wrz 2002 10:29

Ja bym mogła duzo pisac o tym koncercie,ale niestety mam mało czasu bo zaraz musze iść do szkoły :evil:
Ogólnie koncert był ekstra!! choc było kilka minusow .Najwazniejsze to,co było niezależne od Bonjovi.Był kiepski obraz i bardzo często mi sie zacinało,ale jakos ogladac sie dało :wink:
A co do Bonjovi to na poczatku strasznie mi sie chciało smiac z Jona.Czasem robił takie ruchy .hehe
I wogole powiem,ze na poczatku probowali tak jakby narzucic sobie inny styl.Dopiero po godzinie wszyscy zaczeli szalec i zaczeli sie zachowywac prawie jak 10 lat wczesniej :grin: Najbardziej podobało mi sie wykonanie Bad medicine.
I musze jeszcze pochwalic Richia i Tica.Tico wygladał super i jak zarzucał tymi rekami jak walił w bebny :grin: i fajnie ruszał głowa :grin:
A Richie wygladał po prostu cudownie.Ubranie gut i te kapelusze :grin:
Wogole cały czas chciałam patrzec na niego i go podziwiac :grin:
Na tym koncercie podobał mi sie o wiele bardziej niz Jon .
Ale jak zwykle wszyscy mi sie bardzo podobali i david takze, :angel:
Moze troche hugh ,ruszał sie tak troche nierytmicznie i sztywno,ale reszta chłopakow odpracowała to :grin:

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]

ImageImage

Neela
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Kwi 2002 02:55
Miejscowość: Rzesz

Postprzez hard on 19 Wrz 2002 11:13

Ja oglądałam ten koncert , obraz i dzwięk miałam bardzo dobry , tylko czasami sie zacinało, ale dało sie obejrzec :wink: .
To było extra , świetny koncert . Mi sie najbardziej podobało undivided .
FAjne też było jak chyba przy the distance JOn i Richie czadu dawali .
A z Bon Jovi najbardziej podobal mi sie Richie , te jego kapelusze i ubrania - cool :grin: .
Moze troche hugh ,ruszał sie tak troche nierytmicznie i sztywno
A dla mnie Hugh tym razem ruszał się całkiem całkiem good.

Then the illusion was real, a crimson idol I saw
But the higher he'd fly, then the further he'd fall
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Od: 27 Mar 2002 01:34

Postprzez Marcia on 19 Wrz 2002 15:34

SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER :)
Tylko tyle mogę powiedzieć :)

In my eyes,indisposed
In disguise as no one knows
Hides the face, lies the snake
The sun in my disgrace
Boiling heat, summer stench
'Neath the black the sky looks dead
Call my name through the cream
And I'll hear you scream again...
Awatar użytkownika
Marcia
Livin' On A Prayer

Od: 24 Mar 2002 18:01
Miejscowość: Sopot

Postprzez trapper on 19 Wrz 2002 15:46

Nie ma to jak zarwać noc :grin: Fantastyczny koncert, na którym wszyscy się świetnie bawili (pozdrawiamy Warszawe). Geniealne wykonania "Bouce" "Born to be my baby" i "blood on blood" (zauważyliście, że wszystkie zaczynaj si na "B" :grin: ), wspaniała atmosfera. Echhhhhhhhhhhhhh, żeby tak w Polsce

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez erka on 19 Wrz 2002 17:03

Widze ze zostałam uprzedzona z tematem :grin:

Koncert był fantastyczny! Chyba nie musze komentować tych nerwów na czacie czy te linki w ogóle zadziałają...i te ciągłe pytania: co macie reklame jeszcze? :wink:

Po prostu Bj są w świetnej formie, koncert-- zarypisty, taki czad że hej. I jeszcze jak usłyszałam 1 raz pełne wersje nowych piosenek a nie 30s... Poezja! The Distance- cudne, tak samo jak Joey, o Misunderstood nie wspomnę. Kiedy zagrali Capt crash poryczałam się bo to piosenka z mojej pierwszej płyty...a IML kiedy zagrali- to już w ogóle- moja pierwsza piosenka od której się all zaczęło. Ryczałam i jednocześnie śmiałam się. Inni na czacie też. A atmosfera bombowa- wszyscy razem w jednym miejscu i koncert NA ŻYWO! To tak jakbysmy tam byli. I te nerwy- ciekawe co zagrają teraz?

Zgodze się z Hard i powiem że Hugh był własnie bardzo żywy i podobało mi się to :grin: I zabrakło mi tylko jednej rzeczy- jakiejś wolnej piosenki, tylko jednej- np. Bed of roses albo Always. Ale koncert perfekcyjny.

Dlatego dzis pomyliłam godziny na którą mam iść do budy i zapomnialam polskiego... Przymulona jakaś byłam po tym wszystkim , ale opłacało się :grin:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Neela on 19 Wrz 2002 17:48

jak usłyszałam 1 raz pełne wersje nowych piosenek a nie 30s..

a ja wogole pierwszy raz na tym koncercie słyszałam te piosenki.
i po prostu czadowe.Najbardziej podobało mi sie Undivided i Bounce.Super !!!! :grin: :angel:
Ale załowałam,ze nie puscili zadnej piosenki z These days:(Z innych płyt spiewali po kilka ,a z These days anie jednej,no ale trudno.I tak było fajowo :grin:

ImageImage

Neela
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Kwi 2002 02:55
Miejscowość: Rzesz

Postprzez Gina on 19 Wrz 2002 17:52

heh ja dzis bylam lekko niewyspana przez ten koncert , nie zrobilam matmy , nie przeczytalam polaka i przesiadzialam przerwy przepisujac zeszyty ;p
ale sie oplacalo !!!!!
krotko napisze :
jak uslyszalam born to be i bob .. to normalnie lzy w oczach hehe (my NJ :-))) )
ale kawalki z bounce bija wszystko - po prostu mistrzostwo i wiecej nie napisze bo hehe brak slow ;p
co do wygladu to sie szczerze mowiac nie przygladalam - tylko hehe sluchalam - tylko nie wiem why rich mial kiecke :wink: :wink: :wink:
ogolnie :
koncert byl extra - chce takiego w Polsce - nie no .. bez przesady... po prostu chcialabym byc wczoraj mieszkanka Londynu...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez sdms on 19 Wrz 2002 18:45

Ehh..... mnie sie nie udalo obejrzec calego koncertu.... niestety moj wspanialy internet dzialal jak zwykle czyli bardzo zle.... pozatym link z onetu mi wogole nie dzialal i zamiast koncertu byla ciagle reklama..... No ale dzieki crossroad'owi udalo mi sie obejrzec chociaz czesc koncertu... big THX cross....
Ogolnie z tego co udalo mi sie zobaczyc musze powiedziec ze koncert byl super..... chlopaki sie swietnie bawili na scenie, a publicznosc byla niezle rozruszana..... Mam nadzieje ze jak bedzie koncert w Polsce to bedzie tak samo fajnie a byc moze koncert w Polsce bedzie.....

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Bjbart on 19 Wrz 2002 19:05

ehhhh... co tu mówić :) KOncert był MEGAAAA!!!!!! i w ogóle super :P szkoda tylko ze go nie widziałem... i wstyd mi sie przyznać ale nic nie wiedziałem o transmisji intenetowej nio, a gdy sie dowiedziałem to było za późno :p no a ale cóż tak to jest z ludźmi którzy za duzo pracują heh wszystko przez front page'a heh NO ALE MAM nadzieję że moze mtv bądź inny kanał muzyczny wypuszczą ten koncert w najbliższym czasie i wtedy go zobaczę :) :mad:
Awatar użytkownika
Bjbart
Get Ready

Od: 25 Sie 2002 16:15
Miejscowość: Ruda

Postprzez brenda on 19 Wrz 2002 20:43

Koncert mnie nie ździwił, bo oni zawsze super grają i wierzyłam w nich, ale za to zachwyciła mnie atmosfera na chacie. To było wspaniałe.
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez Gina on 19 Wrz 2002 21:01

brenda napisał(a):ale za to zachwyciła mnie atmosfera na chacie. To było wspaniałe.

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Y E A H ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Bylo eXtra !!!!!!
tyle wiary hehe no i wspolne ogladanie koncertu live ..
ja chce jeszcze, jeszcze , jeszcze !!!! :grin: !!!! :grin: !!!!
(jeszcze lepiej jakby bylo w realu a nie na czacie :grin: )
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez ŻONA_DŻONA on 19 Wrz 2002 21:05

Niestety całego koncertu nie obejrzałam i tak bardzo słaby był odbiór , ciągle przerywało , dlatego za wiele nie mogę powiedzieć ,ale to co udało :wink: mi się obejrzeć było super :wink: . Przepraszam tych co byli na chacie,że wyszłam bez pożegnania.

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez Pivek on 19 Wrz 2002 22:29

Koncert był naprawdę wspaniały... ostatnią piosenką jaką oglądałem była Distance poniważ mocno się wk.....urzyłem :), że nie udało mi się zripować tego koncertu !!!! GRRRRR !!!! Co ja poradzę na to, że transfer co chwila był przerywany???? Wybaczcie proszę, naprawdę się starałem.
No ale nic !!! Koncert był good, miałem podgląd w okienku i jeśli tylko nie przerywało to było super :)))))))
Awatar użytkownika
Pivek
Get Ready

Od: 02 Cze 2002 16:05

Postprzez bonfankaa on 19 Wrz 2002 22:34

no wiec ehu ehu ja dopiero co wstalam a jest godzina 20:27 :grin: musialam odespac zarwana nocke..bo widzicie..ja by miec obraz ktory byl swietny i wogole nie przerywalo, musialam poleciec do kumpla (ten z gitara :grin: )wiec nie moglam dzielic sie z wami wrazeniami na czacie...cos za cos prawda?no ale DZIEKUJE mojemu koledze :grin: wrocilam po polnocy do domu...musialam zrobic pare porzadkow malych w domu jak pozmywac czy posprzatac kuwetke kota....zeszlo mi sie tak do godz 1 a potem czekaly lekcje....namalowac cos na plastyke i maly sprawdzian z propedeutyki....wzielam sie za rysunek,,,mijala kolejna godzina..,,,wszystko byloby ok gdyby nie fakt ze mialam na 7 rano i o 5 musialam wstac :wink: polozylam sie wiec tylko na 2 godz....a potem all day chodzilam jak snieta ryba w szkole i wracajac autobusem przysnelo mi sie heheh i ludzie mysleli ze ja sie nacpalam czegos czy co bo sie gapili na mnie gdy probowalam nie spac :wink: :Fade-color no ale nie zaluje :grin: !!!!!warto bylo!!podobalo mi sie jak jon zaspiewal ktf i jak kleczla i szeptal :grin: no a dzis ally!!!! :grin: :grin: tydzien wrazen z bj hehehehehe

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Postprzez Tommy on 19 Wrz 2002 23:07

Haah coz to byl za koncert!!! Ja powiem krotko: UNDIVIDED, BOUNCE, MISUNDERSTOOD, THE DISTANCE i KEEP THE FAITH :robot:

Don't tell me what to do, I'm having fun!!!
Image
Awatar użytkownika
Tommy
Wanted Dead Or Alive

Od: 02 Mar 2002 03:07
Miejscowość: Bia

Postprzez Pivek on 20 Wrz 2002 08:24

Yupi !!!!!! Dzięki cRaShowi, który podał namiary na retransmisję koncertu, mam go całego (no... prawie, brakuje jeszcze 40 MB, ale muszę już iść do szkoły) !!! DZIĘKI cRaSh !!!!!!!! Koncert zajumuje 556 MB i chyba tylko w sprzedaży wysyłkowej mogę go rozprowadzić :))))
Awatar użytkownika
Pivek
Get Ready

Od: 02 Cze 2002 16:05

Postprzez Anonymous on 20 Wrz 2002 13:44

U mnie na początku przerywało, poza tym mam nędzną kartę graficzną, ale obejrzałam to co trzeba. Ale było emocji, oglądałam z kumpelą.Najbardziej wzryszyło mnie Blood On Blood. Jedno tylko mnie wkurza: te zęby Jona są za białe. Po jakiego grzyba oni mu je wybielali? I bez tego ma piękne.
Anonymous

Postprzez Anonymous on 20 Wrz 2002 14:23

Pff wprawdzie nastpnego dnia spózniłem się na kółko chemiczne (6.45 rano) i wy... rbąłem głową w drzwi do sali (ale nie przeszedłem przez zamknięte szklane drzwi jak pewien powszechnie znany na tym forum osobnik :grin: ) to stwierdzam, że był świetny. Zwłaszcza "Blood on blood", "Bounce" i "Livin` on a prayer". Pewnie pomógł rozwia obawy na temat rockowości Bounce I jeszcze jedno: kto rozpoznał faceta śpiewajcego na pocztku?(I piosenke)

Pytanie do Pivka: czym ripowałeś koncert?
Anonymous

Postprzez bonfankaa on 20 Wrz 2002 17:27

pivek jestem chetna na ten konc :grin: ercik

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Następna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja