Coopermine Gallery

To miejsce na wszystkie newsy ze świata Bon Jovi.
Najważniejsze tematy zostana wyświetlone na stronie głownej FoF

Strona główna BON JOVI Aktualności

Coopermine Gallery

Postprzez cRaSh on 03 Mar 2005 21:34

Dokladnie nie wiem po co :wink: , ale wlasnie zintegrowalem forum z galeria, takze kazdy user forum nie musi sie juz rejstrowac w galerii (jakby sie ktos rejstrowal...:P)

Update:
Wlasnie wymyslilem( i zaraz to wykonam:P) ze zaloze tam wlasnie kategorie FANI i kazdy kto bedzie chcial uploadowac swoje zdjecie (z dysku) będzie mogl to zrobic... Takze to rozwiazuje problem - z topicu Nasze Fotki- ROKITY http://bonjovi.komnata.pl/phpbb/viewtopic.php?t=1667&sid=e55b30f6afadeb0024c08afc04c09caa

Plus mozna zalozyc kategorie Spotkania Fanow, czy fotki z koncertow..
czekam na jakies propozycje- w koncu strona jest fanowska (czyt.dla Was :wink: ) A(r)ha, no i kazde zdjecie w galerii moze byc opisane itp...

No i zapraszam wszystkich do wspoltworzenia galerii, jesli macie fajne fotki BJ i czas zeby je wgrac, to teraz mozecie to zrobic :grin:

Update :grin:
Wszystkie bledy, pytania itp piszcie tutaj, bo ja dokladnie nie jestem w stanie sprawdzic jak to jest z ustawieniami z poziomu usera (wiecie- dozwolony upload plikow bezposrednio na komnate przez Was)...

LINK do galerii(jakby ktos nie odwiedzal strony glownej :grin: ) http://bonjovi.komnata.pl/cpg/

Wymogi dla waszych plików:

->rozszerzenie .jpg
->Maksymalny rozmiar przesyłanych plików 1024 (KB)
->Maksymana wysokość lub szerokość przesyłanych zdjęć (w pikselach)-2048

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez nike on 27 Mar 2005 15:04

u mnie się w ogóle nie d a.
wchodzę na tamtą stronę, wysyłam kilka zdjęć ( są piękne :P :P) i naciskam 'Dalej' a dalej nic nie ma... :(
a może to i dobrze...?

There's nothing on the top but a bucket and a mop
And an illustrated book about birds
You'll see a lot up there but don't be scared
Who needs action when you got words

http://nikeh.deviantart.com
Awatar użytkownika
nike
Wanted Dead Or Alive

Od: 18 Gru 2004 03:16
Miejscowość: Perhavour

Postprzez Captain Kidd on 23 Cze 2005 02:18

A mi przed załączeniem pojawia się to:
Warning: opendir(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1042 is not allowed to access ./albums/edit owned by uid 80 in /home/bonjovi/WWW/cpg/upload.php on line 409
Warning: opendir(./albums/edit): failed to open dir: Unknown error: 0 in /home/bonjovi/WWW/cpg/upload.php on line 409

Po "załączeniu":
Warning: move_uploaded_file(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1042 is not allowed to access /home/bonjovi/WWW/cpg/albums/edit owned by uid 80 in /home/bonjovi/WWW/cpg/upload.php on line 1197

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez cRaSh on 23 Cze 2005 03:06

No cos z serwerem nie tak :/
admin cos poustawial i wywala safe mode :/

przeslij mi to zdjecie, to umieszcze z poziomu ftpa, bo tak nie ma zezwolen.

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Strona główna BON JOVI Aktualności

Powróć do Aktualności