Colleen napisał(a): A Wy już jesteście wolni i możecie robić, co Wam się tylko podoba![]()
Żeby to było takie proste
No ale nie ma co narzekać.... Całe życie przed nami Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Przedstaw Się
Colleen napisał(a): A Wy już jesteście wolni i możecie robić, co Wam się tylko podoba![]()
No ale nie ma co narzekać.... Całe życie przed nami 
Colleen napisał(a):Tutaj wypiszę 3 moje ukochane: Bon Jovi, Closterkeller & Offspring. Wiem, że niewiele mają one ze sobą wspólnego, ale co tam... Ich piosenki bardzo mnie poruszają.

I ciągle mnie męczą, że to nie jest wiek na wychodzenie z domu i w ogóle... "Jak będziesz miała 17-18 lat, to sobie będziesz wychodzić, będziesz się spotykać z kim chcesz, a teraz masz się uczyć!"

) rodziców (opiekunów, wychowawców itp.)

No ale wszystko zależy od rodziców 
Pewnie, wszystko zależy zarówno od rodziców, jak i od nas samych, bo wiadomo, jak się jest grzecznym i posiada zaufanie nietoperków, to jest łatwiej... A jak rodzice są znowu bardzo kategoryczni itd, to nie ma mowy o żadnych wyjściach. Ale ja pisałam o swoim konkretnym przypadku
Dlatego mówię, że chciałabym mieć te 2-3 latka więcej 

Colleen napisał(a):No ale prawdą jest też to, że jak masz te 18 lat, to rodzice nie krzywią się i nie robią awantury pt. "co ty robisz ze swoim życiem" za każdem razem kiedy mówisz, że wrócisz trochę później....

Colleen napisał(a):U mnie się ciągle mówi, że po 18-stce droga wolna;)

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Przedstaw Się
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości