szacunku bys troche okazal...Adrian napisał(a):Ja rozumiem, że to taki ludzki odruch, że jak się czegoś nie rozumie to trzeba to obalić.
oj nie mierz nas swoja miarka, no
serio - poczytaj dokladnie co to ironia, bo tamto to nawet pod krzakiem nie lezalo. i nie mowie tego zlosliwie (no dobra... moze nie do konca
), ale masz z tym problem no. a z problemami trzeba walczyc, a nie sie obrazac, jak ktos je zauwazy Adrian napisał(a):Nie wszystkim musi się podobać, ale jeśli o waszym portalu (grafice) dobre słowo moga powiedzieć Tylko osoby z waszej paczki to coś jest chyba jednak nie tak.
dobre slowa tylko ci, co nas lubia, za to zle tylko ci, co nas nie lubia - ja mam wrazenie, ze to sie rownowazy
poza hipokryzja, bo ktos na pewno sciemnia
problem - znalezc tego, co gada by gadac 
Adrian napisał(a):Mimo wszystko nie chciałbym aby osoby z którymi się nie lubie robiły sobie ze mnie jaja używając moich prawdziwych danych.
znaczy jak ktos sobie po tobie jezdzi uzywajac tylko imienia, to mniej to do ciebie dociera, niz jakby ktos napisal ty taki i owaki Adrianie Costam? dziwne. mnie tam jednakowo szlag by trafil
i pewnie bym nawet nie zwrocila uwagi na to, ze zna moje nazwisko i serio Adrian nie musisz nas uczyc, jak pozytkowac nasz czas