Co Sie dzieje z www.bonjovi.pl

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez Days on 17 Mar 2008 22:14

Adrian na bogow no... naucz sie wreszcie cytowac tak, zeby bylo wiadomo, kogo cytujesz. mam wrazenie, ze prosze Cie o to za kazdym razem, jak przyjdzie nam podyskutowac. a to juz zakrawa na absurd. serio - ta funkcja jest tak prosta, ze kazdy ja potrafi zalapac. trzeba tylko chciec :P szacunku bys troche okazal...

Adrian napisał(a):Ja rozumiem, że to taki ludzki odruch, że jak się czegoś nie rozumie to trzeba to obalić.

oj nie mierz nas swoja miarka, no :P serio - poczytaj dokladnie co to ironia, bo tamto to nawet pod krzakiem nie lezalo. i nie mowie tego zlosliwie (no dobra... moze nie do konca :P), ale masz z tym problem no. a z problemami trzeba walczyc, a nie sie obrazac, jak ktos je zauwazy ;)

Adrian napisał(a):Nie wszystkim musi się podobać, ale jeśli o waszym portalu (grafice) dobre słowo moga powiedzieć Tylko osoby z waszej paczki to coś jest chyba jednak nie tak.

dobre slowa tylko ci, co nas lubia, za to zle tylko ci, co nas nie lubia - ja mam wrazenie, ze to sie rownowazy ;) i podobna sytuacja z tym drugim, wiec no ja tu nie widze nic nie tak :P poza hipokryzja, bo ktos na pewno sciemnia :P problem - znalezc tego, co gada by gadac :P

Adrian napisał(a):Mimo wszystko nie chciałbym aby osoby z którymi się nie lubie robiły sobie ze mnie jaja używając moich prawdziwych danych.

znaczy jak ktos sobie po tobie jezdzi uzywajac tylko imienia, to mniej to do ciebie dociera, niz jakby ktos napisal ty taki i owaki Adrianie Costam? dziwne. mnie tam jednakowo szlag by trafil :confuse: i pewnie bym nawet nie zwrocila uwagi na to, ze zna moje nazwisko ;)

i serio Adrian nie musisz nas uczyc, jak pozytkowac nasz czas ;) w ogole co to nagle za zabawa - rozplanowywac czas innym. Idz poszukaj w googlach o ironii zamiast tutaj "marnowac czas" uczac nas, jak go nie marnowac ;)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Captain Kidd on 18 Mar 2008 00:18

Kidd powiem Ci, ze Ty masz bardzo dużo cech wspólnych z Rattiem.

No teraz to mnie obraziłeś po prostu, miej tego świadomość XD

A co do piwa, to nie miałbym nic przeciwko - tylko przeszkodą (dość małą, ale jednak XD) jest odległość... Ale jakbyś był kiedyś zupełnie przypadkowo w Bydgoszczy, to możesz dać znać XD

I Days, ja np. mam Operę i nawet gdybym chciał użyć tej funkcji, to nie mogę, bo po prostu nie działa - coś z javą nie tak xD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Days on 18 Mar 2008 05:15

Captain Kidd napisał(a):I Days, ja np. mam Operę i nawet gdybym chciał użyć tej funkcji, to nie mogę, bo po prostu nie działa - coś z javą nie tak xD

znaczy rozumiem, ze chodzi o cytowanie? no ale generalnie wiadomo, jak wyglada skladnia BBcode do tego i to wcale nie jest trudne dopisac - zwlaszcza, gdy cytuje sie fafnascie osob na raz...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 18 Mar 2008 05:20

Mi np. by się nie chciało xD Ale w takiej sytuacji, jak komentowanie kilku osób poświęciłbym się albo chociaż napisał kogo komentuję XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 18 Mar 2008 05:46

no wlasnie chodzi mi oto, zeby bylo wiadomo do kogo sie mowi. bo jak sie cytuje jedna osobe to ok, ale jak kilka to cholera wie wtf...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 18 Mar 2008 06:21

co za roznica w sumie, jestesmy kolkiem wzajemnej adoracji wiec wszystko dotyczy wszystkich, right ? xD

anyway, bo sie zaczelam zastanawiac, a nie chce mi sie przeszukiwac tych 3 stron tu i 3 tam - tak w ogole to o co cho ? O to, ze ktos uzyl nazwiska czy w ogole o temat (bo jakby co, przypominam, ze to nie "my" zalozylismy go tutaj) I poza tym, strona Pawla, wiec jak bedzie cos chcial robic to zrobi, i tak jak bedzie chcial, a jak nie bedzie jej uaktualnial to to tez jego sprawa i ja nie widze powodu dla ktorego ktokolwiek mialby mu mowic co ma robic.

i one more thing ode mnie tylko jeszcze - niesamowitym jest, ze ludzie, o ktorych istnieniu nawet pojecia nie mialam dyskutuja o tym czego sluchamy, co ogladamy, co sadzimy o Bon Jovi. Very mature i w ogole jestem pod wrazeniem. I ide wykasowac demowki z Bounce z telefonu - bo przeciez tamci wiedza lepiej - nie slucham takich rzeczy juz :( :lmao:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: HOUSE xD

Postprzez Captain Kidd on 18 Mar 2008 06:30

Ostatnio to się rozwodzili nad tym, jaki to odważny szczeniak z 18-letniego Kidda, który jest taki jaki jest tylko dlatego, że dorwał klawiaturę, myszkę i siedzi za magiczną granicą monitora xD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Re: Co Sie dzieje z www.bonjovi.pl

Postprzez Adrian on 18 Mar 2008 22:02

Cytuje Days ;)
Adrian na bogow no... naucz sie wreszcie cytowac tak

Zrobie wyjątek w tej odpowiedzi

znaczy jak ktos sobie po tobie jezdzi uzywajac tylko imienia, to mniej to do ciebie dociera, niz jakby ktos napisal ty taki i owaki Adrianie Costam? dziwne. mnie tam jednakowo szlag by trafil i pewnie bym nawet nie zwrocila uwagi na to, ze zna moje nazwisko

Jak ktoś jeździ po mnie w internecie używając ksywki to mnie to jakoś zbytnio nie rusza. Jeśłi ktoś używa prwdziwych danych to mnie osobićie to baardzo denerwuje.

Teraz KIdd :)
A co do piwa, to nie miałbym nic przeciwko - tylko przeszkodą (dość małą, ale jednak ) jest odległość... Ale jakbyś był kiedyś zupełnie przypadkowo w Bydgoszczy, to możesz dać znać

Coś tam wspominałeś w temacie Manics o Avril. Jeśłi dam sie namówić (narazie jakośśrednio mi się chce) to może tez się wybiore. To tam jest idealna okazja aby przed koncertem wprawić się w stan któy sprawi, że muzyka Avril będzie znośna dla mojej głowy.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Days on 18 Mar 2008 23:40

moze szybki tutorial:
Kod: Zaznacz wszystko
[quote="Adrian"]Zrobie wyjątek w tej odpowiedzi[/quote]

i zgadnij, co z tego pieknego powstaje? :P wolalabym, zebys nie robil wyjatkow, tylko po prostu przeszedl na ten sposob ;)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Re: Co Sie dzieje z www.bonjovi.pl

Postprzez Adrian on 19 Mar 2008 21:49

Days napisał(a): wolalabym, zebys nie robil wyjatkow, tylko po prostu przeszedl na ten sposob ;)
Postaram się :P
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Poprzednia

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Powróć do Ogólna dyskusja