Co Sie dzieje z www.bonjovi.pl

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez cRaSh on 02 Mar 2008 08:01

ale nam dowalil :(

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Captain Kidd on 02 Mar 2008 08:16

Całe szczęście, że Ty nie strzelasz, bo byś ludzi pozabijał.

To ona, nie on... Trochę szacunku do kobiet. Nie każdy jest obojnakiem (nie, skądże, to wcaaaale nie tyczy się ciebie - w końcu nie u ciebie w płci widzę 2w1 XD).

Jona nie powinno się nazywać artystą.... Uwłaczasz w ten sposób tym prawdziwym, którzy na to miano zasługują. I przyznałem, że miałem okres, jak każdy facet? Tak. Więc o co chodzi? Nie ma w tobie ani grama wyrozumiałości ty znieczulico!
XD

I offtopujesz, jako moderator przywołuję cię do porządku!
XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Gina on 02 Mar 2008 17:30

derock napisał(a):Dzieki za ,miłą odpowiedź bonjoviejscy fani.

P.S. nie integruje się miłośnie z wszystkimi ludźmi z always. Tę stronę traktuję jako polskie info o Bon Jovi i tyle... A Wy zrobiliście z tego pytania wielkie halo.

oj ale o co cho w ogole :> Kazdy mial napisac ze konto ma Bodzio zablokowane ? Mysle ze raz wystarczy ;) A reszty postow mozna sie spodziewac, znajac gorace uczucia jakimi darza sie nawzajem jedni i drudzy ;)

A jesli chodzi o ta kule w plot to ja to zrozumialam tak, ze nas (mnie, przynajmniej) absolutnie w ogole nie obchodzi co sie dzieje z tamta strona ;)

wiec, chill out, bosz XD

i cicho Kidd, Jon jest artysta :lmao: z okresami (teraz z jednym wielkim okresem) ale jest XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Re: Co Sie dzieje z www.bonjovi.pl

Postprzez 99-in-the-shade on 02 Mar 2008 18:46

derock napisał(a):Strzelił koleś tym tematem jak kulą w płot normalnie...

Całe szczęście, że Ty nie strzelasz, bo byś ludzi pozabijał.

:lmao: kocham ludzi, którzy nie potrafią odczytać stosownych znaczków przy profilu...

Gina napisał(a):A jesli chodzi o ta kule w plot to ja to zrozumialam tak, ze nas (mnie, przynajmniej) absolutnie w ogole nie obchodzi co sie dzieje z tamta strona ;)

I zasadniczo o to mi chodziło, ale widocznie niektórzy są przewrażliwieni ;)

'Ludzie pracują latami, aby stać się sławnymi, a potem mówią, że nie mogą tego znieść. Niech spadają i zrobią miejsce dla kogoś, kto może!' - Jon Bon Jovi
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Livin' On A Prayer

Od: 22 Paź 2004 01:40
Miejscowość: Zabrze

Postprzez Days on 03 Mar 2008 00:06

derock napisał(a):Całe szczęście, że Ty nie strzelasz, bo byś ludzi pozabijał.

mamy taki znaczek w profilu, ktory podpowiada nowo przybylm jakiej ktos jest plci. wiec jak juz odpowiadasz na posta, a zadasz szacunku, to sam go okaz - 99 to dziewczyna... niezidentyfikowany XD

derock napisał(a):ale nie martwcie się to się wytnie.

zapewne - Bodziowi wlacza, to wytnie XD w tym jest dobry akurat.

i czego sie w ogole czepiasz - napisali Ci ludzie prawde, ze nie wiedza i nie widza powodu by wiedziec XD wielce arogancka odpowiedz no... nie ma co :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Captain Kidd on 04 Mar 2008 01:11

Padre wrócił, piaskownica ponownie otwarta XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Adrian on 15 Mar 2008 19:05

Pozwole sobie na zabranie głosu w tym temacie.

Co do głównego tematu i rozmów nie mam zastrzeżeń poza jedną kwestią. Mateusz po co użyłeś nazwiska Bodzia? Myśle, że jest to bardzo niestosowne z Twojej strony bo wymienienie Bodzia z ksywy wystarczyłoby aby wszyscy zainteresowani wiedzieli o kogo chodzi. Uważam, że powinniście usunąć jego nazwisko z tematu.

Jeśli jesteśmy już złośliwi i sobie żartujemy to ja też sobie pozwole na drobną złośliwość. Zatanawiam się czy obcięcie miejsca na serwerze dla Fofire wynika z faktu, że na forum było za dużo pdniecania się boskim Johnem Deppem, fantastycznymi Goo Goo Dolls czy przefenomenalną Shakirą? Zastanawiam się czy właściciele serwera doszli do wniosku, że stronki wielbiące tych poszczególnych artystów już istnieją więc po co im kolejna strona wielbiąca ich. Dali miejsce dla stronki która miała być o Bon Jovi a jest o wszystkim tylko nie o Bon Jovi ;)
Myśle, że pewnie dlatego ograniczyli miejsce i dlatego mamy teraz taką tandetną oprawe graficzną na forum jaką mamy bo po prostu na lepszą nie ma miejsca...

A tak bez złośliwości to uważam, że po mału gaśnie ten portal. I nie chodzi mi o to, że o Bon Jovi pisze się tu źle (wy to nazywacie obiektywnie zapewne) czy o to że piszecie o wszystkim tylko nie o Bon Jovi, ale o to że osoby wchodząc tu jeśli chciały się dowiedzieć coś o zespole niczego się nie dowiedzą. Dział newsów (najbardziej ważny) kompletnie sie posypał. Pozostałe działy nie były aktualizowane od kilku lat a oprawa graficzna forum jest najgorszą w historii strony.
Ostatnim dobrym elementem na tej stronce któego może Always pozazdrościć to wspaniała recenzja prezesa na temat płyty Lost Highway (długa, rzeczowa i zachęcająca do czytania). Obecnie głównymi powodami przyciągającymi mnie do waszej stronki jest to że moge poznać zdanie osób o innym spojrzeniu na daną sprawe niż moje no i sentyment do stronki.

Jeśli zaś chodzi o Always to owszem nie jest to portal bez wad. Ale zarzut, że znajdują się tam osoby "wielbiące" Jona i spółke to żaden zarzut. Jeśli ktoś ma pasje czyli słucha danej muzyki, zbiera płyty itp to nie jest powód do wstydu tylko raczej do zazdrości, że są osoby które odnalazły swoją pasje. Jeśli ktoś twierdzi też, że na Always są osoby tylko" wielbiące chłopaków z NJ to widocznie nie zagląda tam zbyt często bo bany lecące do róznych uytkowników forum i kłótnie między takimi osobami jak Ja, Sobol, Piotrek, Rattie, Bartek, Jovizna itp to rzecz normalna.

Podsumowując nie mam zarzutu jak piszecie o Always o Arturze czy o mnie, bo to jest wasze forum i wasze zdanie. Użycie nazwiska Bodzia było jednak bardzo niestosowne i powinniście to naprawić. Zarzut mam jeden taki, że z dawnego mojego ulubionego portalu (konretnego, rzeczowego z ciekawymi newsami) pozostały tylko wspomnienia. Cieszyłbym się jakbyście zamiast narzekać na Awlays wzieli się za swój portal i powrócili do dawnej wyśmienitej formy. Tego wam i sobie też życze.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez cRaSh on 15 Mar 2008 19:38

1. A ja się nazywam Paweł Zinkiewicz :) Jak chcesz zachować anonimowość w sieci to pogadaj z kolegami z naszej klasy, nikt niczego nie będzie usuwał.

2. Co? Właściciel serwera to jakby ja, drogi Adrianie :) Czasy kiedy się musiałem u kogoś hostować mineły wraz z zakupieniem domeny.

3. Uwagi co do strony - agreed totalnie, no oprócz tego że oprawa graficzna forum jak dla mnie jest świetna :)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 15 Mar 2008 19:42

Adrian napisał(a):Zatanawiam się czy obcięcie miejsca na serwerze dla Fofire

jakie obciecie miejsca na serwerze? czlowieku. czy ty w ogole wiesz o czym mowisz? widac, ze nie wiesz, a jak nie wiesz, to po kiego kija gadasz bzdury i robisz z siebie idiote? bo teraz to ta zlosliwosc ci tak strasznie nie wyszla, ze OMG :oczy:
do miejsca na serwerze fofire nie ma nikt do gadania poza Pawlem, bo to juz od dawna jest jego serwer (a teraz jeszcze bardziej jego nawet) i on sobie tu moze robic co chce. Zatem cale to:
Adrian napisał(a):Zastanawiam się czy właściciele serwera doszli do wniosku, że stronki wielbiące tych poszczególnych artystów już istnieją więc po co im kolejna strona wielbiąca ich. Dali miejsce dla stronki która miała być o Bon Jovi a jest o wszystkim tylko nie o Bon Jovi

to jest kolejna kula w plot ;) jak nie gorzej. bo przeca juz dawno minely czasy komnaty, gdy ktokolwiek poza Pawlem mial jakikolwiek wplyw na to co tu ma byc i ile miejsca mozna na to poswiecic. zbierz fakty zanim cos napiszesz, bo ci wychodzi taka bzdura o.

co do oprawy graficznej, to jest to sprawa gustu - tobie sie nie podoba, mnie sie podoba. forum jest duzo bardziej funkcjonalne i przynajmniej nie przezera cholera wie ilu zasobow durnymi flashowymi animacjami. i wiekszosc czasu jets on-line.
a ze newsy nie pojawiaja sie regularnie - portal jest tworzony przez fanow, wiec jak cos fani znajda to jest, a jak nie to nie. czasami bywa tak, ze nic sie nie dzieje ciekawego u zespolu, wiec po cholere robic sztuczne newsy?

i kloccie sie do demona ile tam chcecie i z kim tam chcecie. to wcale nie robi z was ani lepszej ani gorszej strony. ale po prostu to nie jest nasz klimat i tyle. a ze przy okazji jest to klimat, ktory pare osob stad uznaje za, mowiac delikatnie, zabawny, to no coz ;) chyba mamy prawo.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Adrian on 15 Mar 2008 20:02

jakie obciecie miejsca na serwerze? czlowieku. czy ty w ogole wiesz o czym mowisz? widac, ze nie wiesz, a jak nie wiesz, to po kiego kija gadasz bzdury i robisz z siebie idiote? bo teraz to ta zlosliwosc ci tak strasznie nie wyszla, ze OMG
do miejsca na serwerze fofire nie ma nikt do gadania poza Pawlem, bo to juz od dawna jest jego serwer (a teraz jeszcze bardziej jego nawet) i on sobie tu moze robic co chce. Zatem cale to:

Doceniam Days cały Twój wysiłek w odpowiedź, ale zajarz, że to była ironia w której to kto jest właścicielem serwera nie ma ŻADNEGO znaczenia. To był tylko pretekst do pojechania po oprawie graficznej stronki . Jakiś powód musi chyba być, że strona prezentuje się fatalnie ? (Oczywiście nie jest to serwer tylko osoby tworzące oprawe graficzną, ale wolałem troche pojechać te osoby nie zwracając się do nich wprost). Serwer był tylko pretekstem do głupiej ironii ( ale taką samą jaką Wy często stosujecie do Always).

co do oprawy graficznej, to jest to sprawa gustu - tobie sie nie podoba, mnie sie podoba. forum jest duzo bardziej funkcjonalne i przynajmniej nie przezera cholera wie ilu zasobow durnymi flashowymi animacjami. i wiekszosc czasu jets on-line.

Forum always, czy chociażby drycounty wygląda o niebo lepiej a nie tnie się. Można zrobić stronke z fleszem albo bez, ale tak aby się jakoś prezentowała. Moim zdaniem stronka wygląda tragicznie teraz. Proponuje powócić do image z komnaty (czarna strona).

a ze newsy nie pojawiaja sie regularnie - portal jest tworzony przez fanow, wiec jak cos fani znajda to jest, a jak nie to nie. czasami bywa tak, ze nic sie nie dzieje ciekawego u zespolu, wiec po cholere robic sztuczne newsy?

Są rózne zapotrzebowania na newsy. Ciekawe gdzie się u was dowiem o nominacjach BJ do nagród Country ? O wywiadach w których Richie mówi, ze nie nagrają już płyty w stylu Country ? Kiedyś o tym pisaliście a teraz wolicie narzekać na Always zamiast troszke wziąść się do roboty.

i kloccie sie do demona ile tam chcecie i z kim tam chcecie. to wcale nie robi z was ani lepszej ani gorszej strony. ale po prostu to nie jest nasz klimat i tyle. a ze przy okazji jest to klimat, ktory pare osob stad uznaje za, mowiac delikatnie, zabawny, to no coz chyba mamy prawo.

Tak macie, dlatego wam nie zarzucam nic z waszych opini. Zarzucam jednak, ze portal Fofire traci na jakości . Zarzucam, ze czasami (nazwisko) przekraczacie granice dobrego smaku.

A ja się nazywam Paweł Zinkiewicz Jak chcesz zachować anonimowość w sieci to pogadaj z kolegami z naszej klasy, nikt niczego nie będzie usuwał.

Zgadzasz się na takie coś to ok, ale są osoby dbające o swoje dobre i uważam za niestosowne użycie nazwiska Artura w tym temacie.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez cRaSh on 15 Mar 2008 20:18

ale są osoby dbające o swoje dobre i uważam za niestosowne użycie nazwiska Artura w tym temacie.

Masz do tego prawo :) Napisałeś na podpasce o pozwaniu mnie o znieslawienie, czekam na wezwanie w takim razie XD

Newsy nie działają, więc nikt nic nie może dodawać i dlatego nie ma tu żadnych nowości. Od dłuższego już czasu nowa szata i silnik strony (strony, nie forum) leży odłogiem na serwerze a ja nie mam czasu się nim zając. Tak po prostu.

I Adrian - Ironia nie może sie opierać na tym co napisałeś, bo wtedy nie jest ironią. Nie jestem teraz złośliwy, tylko cię informuje.

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Ricky Skywalker on 15 Mar 2008 21:30

Adrian napisał(a):Są rózne zapotrzebowania na newsy. Ciekawe gdzie się u was dowiem o nominacjach BJ do nagród Country ? O wywiadach w których Richie mówi, ze nie nagrają już płyty w stylu Country ? Kiedyś o tym pisaliście a teraz wolicie narzekać na Always zamiast troszke wziąść się do roboty.

Jakby to powiedzieć, z jednej strony fajnie że informujecie o koncertach, nagrodach itp, z drugiej - naprawdę niektóre newsy, typowo plotkarskie, są absolutnie niepotrzebne i spokojnie można by poprzestać na wrzuceniu ich do odpowiedniego tematu na forum. A najśmieszniejsze, że w tej całej nadgorliwości zapomnieliście o poinformowaniu o bodaj najważniejszym wydarzeniu ostatnich tygodni związanych z BJ - mianowicie o nowej piosence Richiego. Ani słowa o tym na serwisie czy na forum, za to trzeba było opisać szczodrość Jona w restauracji w Sydney... :oczy:

Nie wiem też jaki problem jest z użyciem nazwiska Artura? Chyba go nie ukrywa? Nikt go tu nie zniesławił, co najwyżej ironicznie skomentowano niektóre jego poczynania. Nie bądźmy przewrażliwieni ;)

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez Days on 15 Mar 2008 22:02

Adrian napisał(a):ale zajarz, że to była ironia w której to kto jest właścicielem serwera nie ma ŻADNEGO znaczenia.

serio musisz pocwiczyc ironie. polecam najpierw slownik polszczyzny, zeby zrozumiec CO to jest ironia, potem kilka przykladow z dobrych ksiazek (moze Sapkowski?), a potem kilka prob do lustra...

serio - nie mozna wszystkich nietrafionych textow nazywac ironia. krzaczek sie obrazi XD

Adrian napisał(a):forum always, czy chociażby drycounty wygląda o niebo lepiej a nie tnie się

dla mnie forum alwaysa jest kiepskie kolorystycznie. a motyw jeansow z boku, czy blachy czy co to jest w ogole, jest zupelnie nietrafiony. bo wlasnie nie wiadomo co to jest XD i no coz? moje zdanie kontra twoje - wiadomo, kto wygrywa ;)
(teraz lekcja pogladowa - to nie byla ironia XD)

a te cale bzdury o nazwisku to serio jest juz totalnie bez sensu. w sensie no sorry hallo takie zrobiliscie, jakby Bodzio byl conajmniej osoba publiczna. nie jest. slawny tez nie jest. a to ze ktos napisal go z nazwiska i powiedzial ze pojechal do Japonii czy co tam zrobil - wszystko jedno, czy to prawda, czy nie - nie jest znieslawieniem, bo no:
pomówienie o postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności

to to nie jest, bo Bodzio zadnego zawodu, stanowiska czy costam nie posiada sensu stricte ;) takze get real czlowieku i wrzuc na luz.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 15 Mar 2008 22:37

Użycie nazwiska, to nic złego. Zresztą, sam Artur Bogdański zdaje się miał (nie wiem czy ma nadal) w swoim podpisie pozdrowienia + imię i nazwisko właśnie. No ludzie, o co więc chodzi? XD
A co do tego pozwu... Niech sobie pozywa kogo chce, za co chce. Prawda jest taka, że nie jest żadną osobą publiczną pełniącą ważną funkcję. Polskie prawo jest dość dziwne w wielu kwestiach... Można nawrzucać komuś ile tylko dusza zapragnie, a co najwyżej sprawa w sądzie może skończyć się jedynie żądaniem publicznych przeprosin, o ile w ogóle zostanie rozpatrzona bez uwzględnienia znikomej społecznej szkodliwości czynu XD Uwierz, wiem o czym mówię, mam małe doświadczenie ;]

I w ogóle to jest bardzo wzruszające, że pan Artur Bogdański postanowił wypłakać się na waszej piersi, testując stopień rozwoju waszego fanatyzmu/empatii.
Nikt się nie naśmiewał z kolekcji, bo to, że każdy ma jakieś hobby jest rzeczą normalną, a konkretnie ze stwierdzenia, że przynajmniej raz w miesiącu musi zdobyć coś nowego XD
A w kwestii newsów... Sam wraz z rozpoczęciem trasy LH zacząłem umieszczać w nich setlisty... Ale później uznałem, że to po prostu bez sensu, bo są praktycznie takie same. Pierdoły typu napiwek Jona, to, że jakiś facet złapał go za tyłek są za przeproszeniem gówno warte. To, co istotne, zawsze znajdzie się w dziale aktualności na forum.
Tyle słowa bożego.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez cRaSh on 15 Mar 2008 23:51

Po poście księżniczki rozważam zamknięcie fofa. Naprawdę XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Captain Kidd on 16 Mar 2008 00:10

Głupizna ma okres, trudno znosi :( I jeśli ulżę ci w cierpieniu, pomogę pozbyć ci się choć części twoich kompleksów przyznając ci rację, dziewczynko, to wiedz, że właśnie to robię XD I uwierz, że gdybym w rzeczywistości spotkał faceta wkurwiającego ludzi tylko tym, że po prostu jest, dosłownie - odzwierciedlenie ciebie, to już dawno, mówiąc kolokwialnie, dostałby w ryj XD Kółko wzajemnej adoracji może potwierdzić, był taki jeden parę miesięcy temu xD

A Rattie to wybitny przykład typowego przedstawiciela mało rozgarniętej, prostackiej, niskiej klasy uważającej się za "hardrockowców". Poza tym ty, chłopczyku, który rozbierając się przy wszystkich podczas jednego z Sylwestrów robiłeś odciski własnych pośladków na śniegu ciesząc się przy tym jak rasowe dziewczątko na widok byle pierdoły mówisz mi o adekwatności mojej ksywki? No wybacz, hardkorowcu XD

I zmaczam was pissem, po prostu xD Tyle ode mnie.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 16 Mar 2008 05:17

W ogole to sie czuje urazona :lmao:
Nie dosc ze sie staram ich po czesci bronic, i lagodzic sytuacje w tamtym temacie i tlumaczac ze nasza reakcja wiazala sie z tym ze nas Always nie obchodzi dlatego tez nie obchodzi nas ze strona jest zawieszona z takich czy innych powodow to przylaza nie wiedziec po co i obrazaja moja prace (stara, ale mimo wszystko :lmao: )

i w ogole to ja nie rozumiem, skoro los im sprzyjal i znalezli sie na najlepszej polskiej stronie/najlepszym polskim forum gdzie dowiaduja sie na biezaco kiedy Jon wybiela sobie zeby to po jakiego buta marnuja czas i wlaza gdzies indziej jeszcze ? W sensie ja tego nie rozumiem, ja w sumie nie mam czasu na odwiedzanie stron, zwlaszcza tych ktorych ani zawartosc ani oprawa graficzna ani tworcy ani uzytkownicy ani cokolwiek tam jeszcze mi nie odpowiada... Zazdroszcze posiadania takiej ilosci czasu i takiej wolej reki do marnowania go na cos na co z gory wiadomo ze nie warto :( :lmao:

i jesli to co Ricky mowi jest prawda, w sensie, jesli tam laskawie nie poinformowano o nowej piosence Ryska to czapki z glow. To ja wole brzydka, nieakutalizowana strone ze strasznymi ludzi ktorzy pluja na zespol i w ogole, ale dzieki ktorym mam swiadomosc i mozliwosc bycia na biezaco z muzycznymi dokonaniami czlonkow zespolu niz cokolwiek innego... ale to ja tylko XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Captain Kidd on 16 Mar 2008 06:16

A ja już nie mam ochoty komentować nędznych wypocin zajebistego człowieka zachowującego się jak 15-latek, 30-letniej zakompleksionej dziewicy i nędznego szczurka. Dosyć no xD I serio, zapraszam was wszystkich do siebie - gwarantuję wam, że poznacie czym jest prawdziwa bydgoska gościnność rodem z Fordonu XD I wtedy myślę wiele spraw się wyjaśni ;) Zwłaszcza wątpliwości niektórych zostaną rozwiane...

I też mnie to dziwi - niby nie mają czasu, ochoty, obiecują, że tu nie wlezą, a cały czas to robią - konsekwencji trochę. Skoro to forum was nie obchodzi to zapomnijcie o nim. Po cholerę rozpisywać się na 3 strony (chyba więcej miejsca zajęło wam tylko komentowanie tyłka Jona) o tym, że ktoś z kogoś kiedyś w specyficzny sposób zażartował? Bosz... :ohmygod:

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 16 Mar 2008 20:32

lol mnie w ogole bawi, ze oni pisza do nas na swoim forumie (no wlazlam tam zobaczyc wtf XD no i sie posmiac troche), a my piszemy do nich na naszym forumie XD i oni na nas teges, a my do nich ze to po cholere tu przylaza. proponuje generalnie nie zwracac sie do nich na naszym forumie. w sensie no gadac o nich se mozemy jak juz sie wszystkie tematy skoncza, bo to tak milo sie czasami beztrosko posmiac z... no sami wiecie, z czego ;)
ale przeca nie ma sensu z nimi gadac - zwlaszcza wdawac sie w pyskowki "oni u siebie, my u siebie" XD bo to sensu nie ma no i wlasnie - czasu szkoda ;)
(i tak... wiosna idzie - elf w nastroju radosnym XD)

ale swoja droga - fakt obrazania bardzo fajnego logo Ginki to generalnie zenada, bo wiadomo ze Ginka slabych logosow ine robi :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Adrian on 17 Mar 2008 21:54

serio musisz pocwiczyc ironie.

I Adrian - Ironia nie może sie opierać na tym co napisałeś, bo wtedy nie jest ironią.

:) Ja rozumiem, że to taki ludzki odruch, że jak się czegoś nie rozumie to trzeba to obalić. W tamtym tekście było sporo i ironi i sarkazmu ubranego w kulturalny tekst. Jeśli tego nei widzicie to nie mój problem. Zresztą nie obchodzi mnie kwestia tej ironii wszystko już macie na tacy podane to o co mi chodziło więc przejdźmy do sedna sprawy.

Masz do tego prawo Napisałeś na podpasce o pozwaniu mnie o znieslawienie, czekam na wezwanie w takim razie

:) Przeczytaj czy to było aby napewno o Tobie. Tobie nic nie zarzucam. Mimo wszystko w swoich komentach trzymasz poziom.

Jakby to powiedzieć, z jednej strony fajnie że informujecie o koncertach, nagrodach itp, z drugiej - naprawdę niektóre newsy, typowo plotkarskie, są absolutnie niepotrzebne i spokojnie można by poprzestać na wrzuceniu ich do odpowiedniego tematu na forum.

1.Z tego co wiem to Ty też tam piszesz więc powinieneś użyć słowa "My"
2.Nie wstawiłem żadnego plotkarskiego tekstu bo ja jak wstawiam to staram sie wstawiać konkretniejsze newsy.
3.Możesz zainterweniować do odpowiednich osób, aby nie wstawiały takich tekstów.

mianowicie o nowej piosence Richiego. Ani słowa o tym na serwisie czy na forum, za to trzeba było opisać szczodrość Jona w restauracji w Sydney...

Czekałem na Ciebie aż Ty wstawisz tego newsa.

To, co istotne, zawsze znajdzie się w dziale aktualności na forum.

Polemizowałbym z tym.

dla mnie forum alwaysa jest kiepskie kolorystycznie. a motyw jeansow z boku, czy blachy czy co to jest w ogole, jest zupelnie nietrafiony.

Ok. Nie wszystkim musi się podobać, ale jeśli o waszym portalu (grafice) dobre słowo moga powiedzieć Tylko osoby z waszej paczki to coś jest chyba jednak nie tak.

Nie wiem też jaki problem jest z użyciem nazwiska Artura? Chyba go nie ukrywa? Nikt go tu nie zniesławił, co najwyżej ironicznie skomentowano niektóre jego poczynania. Nie bądźmy przewrażliwieni

to to nie jest, bo Bodzio zadnego zawodu, stanowiska czy costam nie posiada sensu stricte takze get real czlowieku i wrzuc na luz.

Mimo wszystko nie chciałbym aby osoby z którymi się nie lubie robiły sobie ze mnie jaja używając moich prawdziwych danych. Myśle, że to poniżej pewnego poziomu przyzwoitości (widocznie jestem za bardzo przyzwoity).

Days dała w poprzednim poście cały wykłąd dlaczego ludzie z bonjovi.pl tracą czas na pisanie o fofire itp. Kto jednak zaczął tracić czas na bzdurne teksty o Bodzio i ludziach z Always ?
Newsy nie działają, więc nikt nic nie może dodawać i dlatego nie ma tu żadnych nowości. Od dłuższego już czasu nowa szata i silnik strony (strony, nie forum) leży odłogiem na serwerze a ja nie mam czasu się nim zając. Tak po prostu.

Myśle, że z pożytkiem dla obu stron i innych fanów bon jovi byłoby jakbyście się wzieli za portal a nie za obgadywanie.

ps.
A Rattie to wybitny przykład typowego przedstawiciela mało rozgarniętej, prostackiej, niskiej klasy uważającej się za "hardrockowców".

:) Kidd powiem Ci, ze Ty masz bardzo dużo cech wspólnych z Rattiem. I zapewne tak samo dobrze sie z Tobą kłoci jak i dobrze wypiłoby się piwo (z Rattiem piłem).
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

PoprzedniaNastępna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Powróć do Ogólna dyskusja