Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Całe szczęście, że Ty nie strzelasz, bo byś ludzi pozabijał.
).

derock napisał(a):Dzieki za ,miłą odpowiedź bonjoviejscy fani.
P.S. nie integruje się miłośnie z wszystkimi ludźmi z always. Tę stronę traktuję jako polskie info o Bon Jovi i tyle... A Wy zrobiliście z tego pytania wielkie halo.
Kazdy mial napisac ze konto ma Bodzio zablokowane ? Mysle ze raz wystarczy 
z okresami (teraz z jednym wielkim okresem) ale jest 

derock napisał(a):Strzelił koleś tym tematem jak kulą w płot normalnie...
Całe szczęście, że Ty nie strzelasz, bo byś ludzi pozabijał.
kocham ludzi, którzy nie potrafią odczytać stosownych znaczków przy profilu...Gina napisał(a):A jesli chodzi o ta kule w plot to ja to zrozumialam tak, ze nas (mnie, przynajmniej) absolutnie w ogole nie obchodzi co sie dzieje z tamta strona

derock napisał(a):Całe szczęście, że Ty nie strzelasz, bo byś ludzi pozabijał.

derock napisał(a):ale nie martwcie się to się wytnie.
w tym jest dobry akurat.
wielce arogancka odpowiedz no... nie ma co 

Adrian napisał(a):Zatanawiam się czy obcięcie miejsca na serwerze dla Fofire
Adrian napisał(a):Zastanawiam się czy właściciele serwera doszli do wniosku, że stronki wielbiące tych poszczególnych artystów już istnieją więc po co im kolejna strona wielbiąca ich. Dali miejsce dla stronki która miała być o Bon Jovi a jest o wszystkim tylko nie o Bon Jovi

jakie obciecie miejsca na serwerze? czlowieku. czy ty w ogole wiesz o czym mowisz? widac, ze nie wiesz, a jak nie wiesz, to po kiego kija gadasz bzdury i robisz z siebie idiote? bo teraz to ta zlosliwosc ci tak strasznie nie wyszla, ze OMG
do miejsca na serwerze fofire nie ma nikt do gadania poza Pawlem, bo to juz od dawna jest jego serwer (a teraz jeszcze bardziej jego nawet) i on sobie tu moze robic co chce. Zatem cale to:
co do oprawy graficznej, to jest to sprawa gustu - tobie sie nie podoba, mnie sie podoba. forum jest duzo bardziej funkcjonalne i przynajmniej nie przezera cholera wie ilu zasobow durnymi flashowymi animacjami. i wiekszosc czasu jets on-line.
a ze newsy nie pojawiaja sie regularnie - portal jest tworzony przez fanow, wiec jak cos fani znajda to jest, a jak nie to nie. czasami bywa tak, ze nic sie nie dzieje ciekawego u zespolu, wiec po cholere robic sztuczne newsy?
i kloccie sie do demona ile tam chcecie i z kim tam chcecie. to wcale nie robi z was ani lepszej ani gorszej strony. ale po prostu to nie jest nasz klimat i tyle. a ze przy okazji jest to klimat, ktory pare osob stad uznaje za, mowiac delikatnie, zabawny, to no coz chyba mamy prawo.
A ja się nazywam Paweł Zinkiewicz Jak chcesz zachować anonimowość w sieci to pogadaj z kolegami z naszej klasy, nikt niczego nie będzie usuwał.
ale są osoby dbające o swoje dobre i uważam za niestosowne użycie nazwiska Artura w tym temacie.

Adrian napisał(a):Są rózne zapotrzebowania na newsy. Ciekawe gdzie się u was dowiem o nominacjach BJ do nagród Country ? O wywiadach w których Richie mówi, ze nie nagrają już płyty w stylu Country ? Kiedyś o tym pisaliście a teraz wolicie narzekać na Always zamiast troszke wziąść się do roboty.

Adrian napisał(a):ale zajarz, że to była ironia w której to kto jest właścicielem serwera nie ma ŻADNEGO znaczenia.

Adrian napisał(a):forum always, czy chociażby drycounty wygląda o niebo lepiej a nie tnie się
i no coz? moje zdanie kontra twoje - wiadomo, kto wygrywa
)pomówienie o postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności

Uwierz, wiem o czym mówię, mam małe doświadczenie ;]
I uwierz, że gdybym w rzeczywistości spotkał faceta wkurwiającego ludzi tylko tym, że po prostu jest, dosłownie - odzwierciedlenie ciebie, to już dawno, mówiąc kolokwialnie, dostałby w ryj
Kółko wzajemnej adoracji może potwierdzić, był taki jeden parę miesięcy temu xD

) 

I wtedy myślę wiele spraw się wyjaśni 
no i sie posmiac troche), a my piszemy do nich na naszym forumie
i oni na nas teges, a my do nich ze to po cholere tu przylaza. proponuje generalnie nie zwracac sie do nich na naszym forumie. w sensie no gadac o nich se mozemy jak juz sie wszystkie tematy skoncza, bo to tak milo sie czasami beztrosko posmiac z... no sami wiecie, z czego
bo to sensu nie ma no i wlasnie - czasu szkoda
)

serio musisz pocwiczyc ironie.
I Adrian - Ironia nie może sie opierać na tym co napisałeś, bo wtedy nie jest ironią.
Masz do tego prawo Napisałeś na podpasce o pozwaniu mnie o znieslawienie, czekam na wezwanie w takim razie
Jakby to powiedzieć, z jednej strony fajnie że informujecie o koncertach, nagrodach itp, z drugiej - naprawdę niektóre newsy, typowo plotkarskie, są absolutnie niepotrzebne i spokojnie można by poprzestać na wrzuceniu ich do odpowiedniego tematu na forum.
mianowicie o nowej piosence Richiego. Ani słowa o tym na serwisie czy na forum, za to trzeba było opisać szczodrość Jona w restauracji w Sydney...
To, co istotne, zawsze znajdzie się w dziale aktualności na forum.
dla mnie forum alwaysa jest kiepskie kolorystycznie. a motyw jeansow z boku, czy blachy czy co to jest w ogole, jest zupelnie nietrafiony.
Nie wiem też jaki problem jest z użyciem nazwiska Artura? Chyba go nie ukrywa? Nikt go tu nie zniesławił, co najwyżej ironicznie skomentowano niektóre jego poczynania. Nie bądźmy przewrażliwieni
to to nie jest, bo Bodzio zadnego zawodu, stanowiska czy costam nie posiada sensu stricte takze get real czlowieku i wrzuc na luz.
Newsy nie działają, więc nikt nic nie może dodawać i dlatego nie ma tu żadnych nowości. Od dłuższego już czasu nowa szata i silnik strony (strony, nie forum) leży odłogiem na serwerze a ja nie mam czasu się nim zając. Tak po prostu.
A Rattie to wybitny przykład typowego przedstawiciela mało rozgarniętej, prostackiej, niskiej klasy uważającej się za "hardrockowców".
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości