- Człowiek, który płakał
- Osaczony
cd:
- Mrówki w gaciach
- Dom na krańcu świata
- Mary Shelley's Frankenstein - Tooooooom Hulce
, ale kurna, z walniętym włoskim dubbingiemStrona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
, ale kurna, z walniętym włoskim dubbingiem
# Dodatki: Sztuka uwodzenia
# Wspaniałe rezydencje z Dumy i uprzedzenia
# Bennetowie
# Życie i czasy jane Austen
# Pamiętniki z planu
# Komentarz
# Zwiastun filmu Niania
# Galerie 19-tego stulecia
# Drzewo genealogiczne Dumy i uprzedzenia
# Alternatywne zakończenie

Days napisał(a):# Zwiastun filmu Niania
) I chcialam napisac ze przeciez juz tylko 2 tygodnie wiec juz prawie to mamy, ale potem mi sie przypomnialo ze zamiast sie wpatrywac sie bede musiala do zerowki uczyc

taki o niani Matyldzie czy jak jej tam.
ale mam nadzieje ze rzeczywiscie przetlumaczyli wiecej niz tylko tytuly (chociaz po polskich dystrybutorach mozna sie wszystkiego spodziewac...)

) Ale i tak glupio to wygladao : zwiast innego filmu w dodatkach...

Gina napisał(a):Aaa i faktycznie cos slyszalam (kolejny film z Emma i Colinem ) Ale i tak glupio to wygladao : zwiast innego filmu w dodatkach...
Gina napisał(a):ehh oddalabym szystko zeby moc znowu zdawac statystyke (znaczy moje podstawy xD) zamiast historii... Ale nie no, tez sie pogapie, bede miala kolejna zabawke z serii zajmij sie mna zamiast ksiazkami
moze kiedys obejrze 

Gina napisał(a):dostalam jeszcze w prezencie i tez nie wiem co dokladnie - kojarze tylko ze jest Narnia, jakis Mechanik i... Elf
nie przypominam sobie, zeby ktos o mnie film krecil 
Gina napisał(a):I tak, pewnie ten sam dystrybutor - ale na dvd to juz nie jest takie fajne (jest zbedne moim zdaniem, bo nikt raczej tego nie wlaczy) na vhsach na poczatku zawsze te kilka zwiastunow - to bylo cos (nigdy nie przewijalam i mialam klimat jak w kinie ) a teraz.. dzieci nie wiedza co to vhs jest
i scena w deszczu OMG
i ten akcent... uwielbiam to jak Keira mowi "poorly"

Gina napisał(a):No i rodzicielka wczoraj dume zakupila.. i faktycznie to dodatkowe zakonczenie to jakies nieporozumienie jest

(mam od dawna, tyle że źródło było włoskie, a Włosi to debile i nie potrafią czytać napisów i sobie robią włoski dubbing, co mnie dobija
. Więc tym razem wreszcie bez dubbingu.)
)
)

Evie napisał(a):mam od dawna, tyle że źródło było włoskie, a Włosi to debile i nie potrafią czytać napisów i sobie robią włoski dubbing, co mnie dobija
Chciałam sobie kiedyś Nasha Bridgesa ściągnąć, ale po włączeniu odcinka ściągniętego na próbę okazało się, że ma niemiecki dubbing. Nash szprechający głębokim basem, no ja was błagam...
)
)

).
).
, a innego źródła nie mam bo film chyba był tylko w telewizji puszczany 

Bad_medicine napisał(a):Skarb narodów (fajny film, podobno lewy, ale mi się spodobał).
) i będzie se oglądać. Fajnie, ne 

)

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości