Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music

Bo do tej pory to miałam ich owszem, pełno, ale połowa gdzieś na dawno zapomnianych kasetach *-*

w sensie taka porzadna 

Days napisał(a):u mnie absolutnie boski soundtrack do Juno
), Ashlee Simpson - Bittersweet World - nie wiem why - ale dwie piosenki daja rade, i moja absolutna perelka - im wiecej slucham tym bardziej kocham - Gianluca Grignani - Cammina nel sole, oprocz tego; Madonna - Hard Candy, Luca Dirisio - La vita e' strana i na koniec, wreszcie zdobyta w calosci - mialam tylko kilka piosenek i jakos nigdy nie moglam zdobyc calej cd - Lùnapop - ...squerez - i matko kochana, jaka szkoda ze oni wiecej nie nagrali 

Gina napisał(a):mialam tylko kilka piosenek i jakos nigdy nie moglam zdobyc calej cd - Lùnapop - ...squerez - i matko kochana, jaka szkoda ze oni wiecej nie nagrali

Spośród zespołów tego typu, to tylko Whitesnake zachowalł klasę i trzyma jako taki poziom w studiu...
Gina napisał(a):po hiszpansku cala plyte maja tez ?

Captain Kidd napisał(a):Spośród zespołów tego typu, to tylko Whitesnake zachowalł klasę i trzyma jako taki poziom w studiu...

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości