tez pilam ale jakos tak malo....i no Tori sie chwali - jest taki jeden torrent z cala dysko 1.4GB - szybko sie sciaga i wszystko ma i jeszcze wiecej
i no wspolczuje kolezanki - Myslovitz omfg

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
tez pilam ale jakos tak malo....

)
KIdd oczywiscie znal 

ja chyba jednak bede siagac Modest Mouse, bo mi sie wczoraj przypomnialo ze mi sie strasznie podobali na tej ostatniej plycie...

Ale teraz korzystając z okazji polecę też Preisnera. Dobry, ceniony i uznawany na świecie polski kompozytor. Na razie przesłuchałem soundtrack z Podwójnego życia Weroniki no i duże wrażenie...
Captain Kidd napisał(a):A ja polecam Hot Hot Heat i ich Happiness LTD. Pozostałe dwie płyty są średnie, wokal z serii naśladujących...
w ogole goscie sa inni troche - moze to przez to ze z Kanady sa 

Captain Kidd napisał(a):Arctic Monkeys, The Kooks i nie wiem co tam jeszcze.
a wiem ze nie lubisz brytyjskiego akcentu (swoja droga wokalista Maximo Park tez ma wyrazny akcent a jednak ich lubisz
) a HHH w zaden sposob nie gra jak oni - pianinko i w ogole aranzacje inne. A wokal to juz w ogole inny. Taki wlasnie hm... bo ja wiem - moze blizej Panikow ten wokal. a moze blizej Head Automatica. nie wiem taki troche rozdarty ten wokal 
Captain Kidd napisał(a):No i racja, oni są inni, bo przeważnie zespoły grające indie są z Brytanii xD
)

Te zespoły sa tak do siebie podobne, że ja pierdolę 
A do Tori nie musiałem sie przekonywać no ;> Raczej do ściągnięcia całej dyskografii - podobnie z Republiką (ściągam jeszcze Obywatela G.C.). Tak przy okazji - podobno przed toruńską Od Nową znajduje się pomnik Grzegorza - nieprawda, jest tam tylko mała tabliczka z imieniem nazwiskiem, data urodzin, śmierci i napisem "w Od Nowie był początek". Ale co do jednego mają rację - jest to najlepszy klub studencki w Polsce xD
Captain Kidd napisał(a):No i dla mnie ogólnie to wszystko na jedno kopyto robioneTe zespoły sa tak do siebie podobne, że ja pierdolę
wcale no nie wszystkie no
co juz wyzej napisalam 
Captain Kidd napisał(a):Oprócz tego toleruję tylko piszczącego Planta solo i w LZ

Captain Kidd napisał(a):A do Tori nie musiałem sie przekonywać no ;>
w sensie "trudnosci" i mialam wrazenie ze nie jestes do niej za bardzo przekonany, bo i malo jej znales, zeby mowic ze ona taka malo trudna 

No i jeszcze Polly, jak mogłem zapomnieć, oj zły ja... Będą bicze 
).
Captain Kidd napisał(a):Nie ma męczących linii melodycznych, męczących dźwięków, męczącego wokalu, jak nie raz u PJ, a cały czas u Anity Lane (nie polecam).
tak mi sie skojarzylo 

Więc ma u mnie wielką krechę 

Captain Kidd napisał(a):W takich trudnych tekstach dobre jest to, że istnieje wiele możliwości interpretacji.
w sensie no skomplikowane to jest tak samo 

No jak interpretacja może być błędna... To tak, jakby moje zdanie nie było moje, bo jest moje 

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości