No ale za to wysoko oceniono jego 'zdolności rozruszania widowni'.
No czyli chyba nie jest źle.

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi
No ale za to wysoko oceniono jego 'zdolności rozruszania widowni'.

nie wie ktoś może, gdzie w necie znaleść całą ta liste?

Jagger powinien byc przynajmniej w pierwszej piątce

erfea napisał(a):Jak dla mnie zajął on w tym plebiscycie nieoczekiwanie wysoką pozycję
erfea napisał(a): Ocean jego zdolności wokalnych nie była najkorzystniejsza,
erfea napisał(a): podobnie zresztą jak ciuchy![]()
erfea napisał(a):No ale za to wysoko oceniono jego 'zdolności rozruszania widowni'.
erfea napisał(a):No czyli chyba nie jest źle.
anfield napisał(a):a jeśli chodzi o ubranie to nikt się chyba gorzej od Axl'a nie ubiera![]()

Ocean jego zdolności wokalnych nie była najkorzystniejsza,
Nic dziwnego..

Evie napisał(a):Agatko, Ty słuchasz Bon Jovi, jesteś na tym forum dla zabawy czy ktoś z BJ podoba ci się po prostu jako facet bo nie rozumiem Twojego stosunku do zespołu...
?
Jednak nie da rady nie zauwazyc ze jego glos jest "inny" niz 20 lat temu, ale to pewnie m.in. dlatego ze Jon jest 20 lat starszy. Dlatego uwazam ze ocena jego zdolnosc wokalnych slusznie byla niekorzystna. Ale takze, jak juz powiedzialm, sluszne jest przyznanie mu duzej ilosc punktow za zdolnosci rozruszania tlumow i dobrego kontaktu z widownia. Nigdy nie bylam na koncercie BJ, ale ogladajac rozne wystepy i czytajac wspomnienia innych fanow, dochodze do wniosku ze te zdolnosci sa naprawde bardzo duze.. Niewielu frontmanow potrafi to tak dobrze robic..
Jestem z siebie dumna

whateva)
) z przeszłości ? Bo teraz ubiera się jak wszyscy.. W porzadku... Niech porównują wszystko a nie...

Evie napisał(a):No, to trochę się rozjaśniłoBo zastanawiało mnie jak można lubić zespół nie lubiąc jednocześnie jego nazwijmy to głównego filaru.
Jak zwykle zreszta... 

hard napisał(a):Btw mam nadzieje , ze chodzilo o ta liste

Evie napisał(a):Bo zastanawiało mnie jak można lubić zespół nie lubiąc jednocześnie jego nazwijmy to głównego filaru.

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości