Chciałbym sie dowiedzieć jak wyobrażacie sobie promocje najnowszego Box-seta. Ja mam 3 możliwości. Niestety tylko w jednej z nich bije optymizm, a to dzięki ostatniej płycie z której powstało tandetne video i słaby singiel, a nawet plakatu w Polsce nie było.Z :
1-Optymistyczna- Zespół wydaje 4 płytowy album w okolicach lipca. Na pierwszy singiel wychodzi piosenka z lat 80-tych odświeżona, na nowo zmiksowana przez Boba Cleara F!@#$% Mountaina. Jest to piosenka (tu można wpisać jakiś tytuł). Zespół wydaje pare wersji tego singla i nagrywa teledysk. Po sukcesie piosenki, zespół wydaje nowy drugi singiel tym razem jest to demo z lat 90-tych, także nagrane jest video i wydana zostaje na silnglu. Zespół daje małą trase koncertową (min Polska)
2-Realistyczna- Zespół pod koniec 2004 r wydaje Box-set. Zespół wydaje z płyty jednego singla, który można dostać tylko w nielicznych państwach Świata (u nas nie). Nie ma videa do piosenki (lub jakieś zwykłe, zmiksowane). Zespół daje 2 koncerty. I o tej 3-płytowej płycie tyle.
3-Pesymistyczna - Zespół wydaje Box-seta w grudniu nie dostępnego we wszystkich krajach świata (tylko w nielicznych). Płyta nie jest zaliczana do oficjalnej dyskografi. Zespół nie wydaje ani singla, ani teledysku. Zadnego koncertu. Boxet 2płytowy.
---------------------
Jeszcze jedno podajcie jakął piosenke w odświeżonej wersji chcielibyście widzieć na singlu (nie od nowa nagranel, ale zmiksowanej itp). Ja osobiście chciałbym Love Is War, Standing lub Another Reason To Believe mogło być także Temptation, jest jeszcze jedna taka piosenka z lat 80-tych nie pamietam tytułu. Przypuśćmy, że byle jakie demo możemy wybrać.

będącą kompilacją zdjęć z 3 poprzednich.