Box-Set promocja

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Box-Set promocja

Postprzez Adrian on 11 Mar 2004 20:17

Chciałbym sie dowiedzieć jak wyobrażacie sobie promocje najnowszego Box-seta. Ja mam 3 możliwości. Niestety tylko w jednej z nich bije optymizm, a to dzięki ostatniej płycie z której powstało tandetne video i słaby singiel, a nawet plakatu w Polsce nie było.Z :

1-Optymistyczna- Zespół wydaje 4 płytowy album w okolicach lipca. Na pierwszy singiel wychodzi piosenka z lat 80-tych odświeżona, na nowo zmiksowana przez Boba Cleara F!@#$% Mountaina. Jest to piosenka (tu można wpisać jakiś tytuł). Zespół wydaje pare wersji tego singla i nagrywa teledysk. Po sukcesie piosenki, zespół wydaje nowy drugi singiel tym razem jest to demo z lat 90-tych, także nagrane jest video i wydana zostaje na silnglu. Zespół daje małą trase koncertową (min Polska)

2-Realistyczna- Zespół pod koniec 2004 r wydaje Box-set. Zespół wydaje z płyty jednego singla, który można dostać tylko w nielicznych państwach Świata (u nas nie). Nie ma videa do piosenki (lub jakieś zwykłe, zmiksowane). Zespół daje 2 koncerty. I o tej 3-płytowej płycie tyle.

3-Pesymistyczna - Zespół wydaje Box-seta w grudniu nie dostępnego we wszystkich krajach świata (tylko w nielicznych). Płyta nie jest zaliczana do oficjalnej dyskografi. Zespół nie wydaje ani singla, ani teledysku. Zadnego koncertu. Boxet 2płytowy.

---------------------
Jeszcze jedno podajcie jakął piosenke w odświeżonej wersji chcielibyście widzieć na singlu (nie od nowa nagranel, ale zmiksowanej itp). Ja osobiście chciałbym Love Is War, Standing lub Another Reason To Believe mogło być także Temptation, jest jeszcze jedna taka piosenka z lat 80-tych nie pamietam tytułu. Przypuśćmy, że byle jakie demo możemy wybrać.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez ania_ughr on 11 Mar 2004 20:21

bądźmy optymistami!@ stawiam na 1!!!!!!!!!!! :shiner:

I would run through fields of fire
I would crawl on broken glass
Just to swimm in yor sea of devotion
Just to have a second chance
That's all i ask!
Awatar użytkownika
ania_ughr
przyjaciel

Od: 09 Sie 2002 01:28
Miejscowość: Krakow

Postprzez Adrian on 11 Mar 2004 20:25

Ja też bym chciał 1, tym bardziej, że konczac pisanie tego w radiu po raz 1 !!!! słysze Queen Of New Orleans - Jona. To jest jakiś znak od Boga to musi być 1. Tak to będzie jedynka .... Uuuuuuu I was dancing with .... Sha la la
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez ania_ughr on 11 Mar 2004 20:33

queen w radiu? no nie.. to faktycznie znak! :grin: :grin: :grin:

I would run through fields of fire
I would crawl on broken glass
Just to swimm in yor sea of devotion
Just to have a second chance
That's all i ask!
Awatar użytkownika
ania_ughr
przyjaciel

Od: 09 Sie 2002 01:28
Miejscowość: Krakow

Postprzez sdms on 11 Mar 2004 21:47

Ja nie stawiam na żadną z możliwości :grin:... A będzie hm... Co Bóg da :)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Adrian on 11 Mar 2004 22:04

A co z ta piosenką, która byście chcieli , aby zespół odrestaurował i wydał na singla. <Moja Love Is War, Standing, ARTBelieve i Temptation> Widze że chyba nie zauważyliście tego co na dole posta pisało.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez erfea on 11 Mar 2004 22:25

2-Realistyczna- Zespół pod koniec 2004 r wydaje Box-set. Zespół wydaje z płyty jednego singla, który można dostać tylko w nielicznych państwach Świata (u nas nie). Nie ma videa do piosenki (lub jakieś zwykłe, zmiksowane). Zespół daje 2 koncerty. I o tej 3-płytowej płycie tyle.

Ja jestem za tą możliwością, ale jednak nakręcą video - 4 wersję Wanted :rofl: :mwahaha: będącą kompilacją zdjęć z 3 poprzednich. :shiner: :rofl:
(sama nie wiem, czy się z tego śmiać, czy też płakać. :confuse: :grin: )

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Adrian on 11 Mar 2004 22:38

No własnie Wanted 4 z komplikacja 3 wczesniejszych + ........ z dwoma 0,021sekundowymi pięknymi scenami. Suuuper !!! ;)

ps. Płakać
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez kawa on 12 Mar 2004 00:43

Dla mnie w sumie przestało być już tak bardzo ważne co będzie na tym box-secie. Najważniejsze, żeby w ogóle go wydali i żeby polscy fani mieli przjemność posiadania takowego box-setu w domu!!!

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez flips on 12 Mar 2004 02:31

Według mnie sytuacja będzie wyglądać tak:
Bon Jovi wydadzą w wakacje Box Set z nagraniami które nigdy wcześniej nie ujżały światła dziennego lub ciekawe wersje (np. demo) znanych utworów. Oprócz tego w niektórych krajach może być bonusowe DVD z jakimiś brylancikami...
Box Set jak sama nazwa wskazuje jest to kilka płyt, niesądze aby Bon Jovi promowali ten album singlami czy teledyskami. To nie jest album który ma trafić na listy przebojów, to płyta dla nas... fanów!
Jestem pewien, że nie będą liczyć na złote czy platynowe płyty, to jest poprostu niespodzianka dla prawdziwych fanów, a nie dla ludzi którzy kojarzą Bon Jovi z Always, Livin' On a Prayer czy It's My Life.
Ja osobiście nie liczę na single i teledyski, chociaż chciałbym bardzo aby wydali np. jakiś kawałek z lat '80 (tak jak napisał Adrian).
A na koniec kilka optymistycznych słow...
Bon Jovi często nas zaskakiwali, może i tym razem stworzą Box Set jedyny w swoim rodzaju, jakiego jeszcze nikt wcześniej nie wydał i stanie się on przebojem 2004 roku.

Co do utworków na singiel... no cóż według mnie świetnie poradziłby sobie jakiś cover np. Sympathy for The Devil, Shout lub coś Beatelsów, jeżeli chodzi o kawałki BJ to może Backdoor Santa albo Standing.

Image
Awatar użytkownika
flips
Get Ready

Od: 21 Lip 2002 18:44
Miejscowość: Cz

Postprzez Cr@sH on 12 Mar 2004 03:41

Zgadzam sie z flipsem, watpie zeby wydali jakies single i nagrali video i promowali jakos box seta, bo wlasnie box set jest dla wiernych fanow i wydaje mi sie (tu troche optymistycznie) ze wydadza to na calym swiecie i tez w polsce.

a co do 4 wanted to ostatnio nawet mi tak mysl przez glowe przeszla, ale watpie zeby to wydali.
Awatar użytkownika
Cr@sH
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 21:39
Miejscowość: Wrze

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja