Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
a ja mialam taki dobry humor dzisiaj.. siedze sobie w bibliotece nie cwicze na wfie zadowolenie z siebie siega zenitu.. a tu taki zblaz na maksa.. Ja sie NIE ZGADZAM na taka okladke!!
Powiedzcie ze dzisiaj jest jakis April Fool's Day albo cos w tym stylu..

Nier mogli stanąc koło siebie no nie ? Nawet w tych obciachowych wdziankach juz.. Musieli zrobić tapetę do pokoju dziecinnego gdzie Jon zajmuje głowne miejsce a za nim gdzieś w oddali malejąca reszta.. Masakra

JA PROTESTUJE PRZECIWKO TAK BEZWSTYDNEMY LAZENIU MI PO MOZGU!!!
wiecej ich powinno byc!!

Days napisał(a): a tak serio to najbardziej podobaja mi sie te biale miejsca na okladce,
gdzie nic nie mawiecej ich powinno byc!!

Gina napisał(a):Days napisał(a): a tak serio to najbardziej podobaja mi sie te biale miejsca na okladce,
gdzie nic nie mawiecej ich powinno byc!!
prawda ze ładniej ?![]()
a z mózgu juz schodzę, schodzę
taka plyte to nawet moge kupic - dodrukuje sobie BJ w odpowiedniej dla mnei konfiguracji

, ale po paru spojżeniach może być, popieram z jednej strony Adriana, z 2 z Giną, ale może to jednak taki żart z ich strony, jednak troszkę mało śmiszny.

Days napisał(a):bo nie dosc ze zliftingowany usmiechniety megabialymi zabkami Jon na przedzie, a reszta gdzies w tle, to jeszcze te ciuszki pozalcie sie bogowie.... i nie wiem czy to tylko takie wrazenie, czy Richie wyglada jakby ten ciuszek byl na niego za maly a na twarzy ma wiecej pudru niz Heather w Dynastii....![]()
jak kupia ta plyte to sama sobie zrobie jakas okladke

martuniaw napisał(a):Days napisał(a):bo nie dosc ze zliftingowany usmiechniety megabialymi zabkami Jon na przedzie, a reszta gdzies w tle, to jeszcze te ciuszki pozalcie sie bogowie.... i nie wiem czy to tylko takie wrazenie, czy Richie wyglada jakby ten ciuszek byl na niego za maly a na twarzy ma wiecej pudru niz Heather w Dynastii....![]()
jak kupia ta plyte to sama sobie zrobie jakas okladke
tak na marginesie ja nie zauwazylam ząbków![]()
ale pomysł z własną okładką uważam za świetny

Woda na młyn tych, którzy mówią, że John to pedał

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| Łzy Forum: Music, Music Autor: Anonymous Odp: 29 |
BOX SET nadchodzi Forum: Ogólna dyskusja Autor: erka Odp: 8 |
BOX SET juz jest !!! Forum: Ogólna dyskusja Autor: Anonymous Odp: 36 |
JUNGLA A NIE CZŁOWIECZEŃSTWO? Forum: Różne Autor: bonfankaa Odp: 14 |
PereŁki Forum: Ogólna dyskusja Autor: Gina Odp: 4 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości