Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja

..... ja chcę zmiany !!! 

boshe dlaczego taka okladka?typowo popowska robiona dla glupich malolat....ubrani jak ubrani..zlote dzieci? zobaczcie na richa...zreszta na nich wszystkich...wszyscy wygladaja sztucznie!!!

bonfankaa napisał(a):ja sie zasanawiam co im do glowy strzeliloslawa odbija?palma wyrosla? czy moze porownuje sie do elvisa ? nie wiem... gdzie to nasze bon jovi dawniejsze?do ery td??
gdzie??? nie chce tej komerchy!

) ze okladka zostala zmieniona bo ludzie od Elvisa powiedzieli ze rozjuszylaby jego fanow. Kurcze, a ja sie ludzilam ze posluchali swoich fanow i slyszac ich negatywne glosy zmienili troche wyglad okladki. A tu masz babo placek! Podobno Jon napisal ze gadal z Elvisem o tej okladce i wie ze Elvis nie mialby nic przeciwko niej. 

lucky napisał(a):Sliczny środek, bardzo mi się podoba, tylko, mam 1? czy Tico nie ma tam jasnych wlosów, czy mam coś z oczami....
![]()

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| Najciekawsza okładka Forum: Ogólna dyskusja Autor: Melisa Odp: 38 |
Łzy Forum: Music, Music Autor: Anonymous Odp: 29 |
CZAT ZGINĄŁ Forum: Aktualności Autor: Adrian Odp: 5 |
Recenzja box setu (b. entuzjastyczna) Forum: Ogólna dyskusja Autor: agatka Odp: 0 |
Box Set BJ Songs Battle [zakończone] Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 321 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości