Jeżeli naprawdę jesteśmy fanami tego zespołu uwierzmy im!!!
A czy ja nie wierzę?? Parę razy powiedziałem, że wyczekuję cudu i powrotu do rocka. Nie mówię już koniecznie, że mają dorównać KTF czy NJ. Niech tylko wezmą rozbrat z popem - i będę w miarę usatysfakcjonowany.
Tico - punk rock ogólnie bardziej się nadaje do hiphopu niż rocka (piosenki, w których conajmniej całe zwrotki sa rapowane - bleeeeee!)
To jest tak Metallici słuchają raczej fani metalu (jeśli już rozdrabniamy się na podgatunki rock&rolla) i dlatego jak usłyszeli płyty hardrockowe to się wkurzyli, choć fanom hardrocka te płyty mogły się podobać bo złe one nie były. BJ grali rocka i słuchają ich fani raczej muzyki rockowej, dlatego gdy zaczęli nagrywać pop fanom przestało się to podobać. Jednak fanom popu nowe płyty mogą się podobać.
I to się właśnie wiąże z "teorią sześciu zer na koncie". Zamiast czuć rocka nagrywają "pod publikę", a tłumy to kupują, tak jak potrafią zachwycać się muzycznymi rzygowinami panny Spears (o ile mają one coś wspólnego z muzyką). Żeby nie było, że porównuję BJ do Britney, bo tak źle to CHYBA nigdy z nimi nie będzie. Mówię tylko że obecny stan rzeczy mnie smuci i że z utęsknieniem wyczekuję zmian, chociaż odrobinki powera w wokalu, prawdziwie "Samborowych" gitar i... będę usatysfakcjonowany. I choćby nie wiem co do końca będę wierzył, że BJ mają tylko chwilowy kryzys i że wrócą do formy

), ale materiałem unrealesed nie pogardzę! Ba- myślę, że trafią nam się naprawdę cudowne rodzynki (lata 1988-1993- to może być kosmos!! ). DVD, tak mi się wydaje, będzie czymś na wzór "Access All Areas" ( ja już dokumentnie "zajechałem" video z tym filmem
). W każdym razie- mogło by być