BOX - SET - OKŁADKA

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Moderator: *mods team

Postprzez Tico 13 lis 2004 15:57

No ja jestem ciekawy jak długo jeszcze będą wstanie udawać że ten czas się zatrzymał :) ale wydaje mi się że póki co naprawde jeszcze mogą udawać...

Co do golenia klaty przez Jona to mnie to w sumie zwisa, ale nie uważam tego za nie dbanie o siebie, odwrotnie golenie wydaje mi się nadgorliwością. Jednak jak jest lepiej pozostawiam do oceny wam dziewczyny :)
Tico
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez Days 13 lis 2004 16:25

hehehe :) we are so young now we are so young so young now.... czyzby kto oprocz mnie sluchal Corrsiakow??? i bral sobie ta piosenke za bardzo do serca??? :P LOL :)

Tico - mnie tez sie to wydaje nadgorliwoscia :P

martuniaw - jezyk to cos, co caly czas sie rozwija, na wszystko znajduje sie nowe nazwy - takze na facetow, ktorzy nie tylko nie cuchna i sa ogoleni, ale tez chodza do kosmetyczek, wizazyztow, fryzjerow i na silownie czesciej niz przecietna kobieta... to jest metrosexualizm... zauwaz, ze ja nie wiem czy Jonny cuchnie czy nie, ale ogolona klate mial, mial liffting, wybielane zabki i tyle pudru na twarzy, ze naprawde z czystym sumieniem mozna go bylo tak okreslic ;P
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Postprzez Marwara 13 lis 2004 16:30

<sorki za off top>
martuniaw napisał(a):Mam dziwne wrazenie ze ostatnio slowo "metroseksualny" stalo sie bardzo modne- zeby nie bylo offtopa powiem krotko ze uwazam za glupie wymyslanie jakiejs durnej nazwy na faceta ktory o siebie dba- tzn jesli facet nie cuchnie i jest ogolony to od razu jest metroseksualny ??

nie, to jest normalny facet. metroseksualista to "facet", który dba o siebie przesadnie (manikure, pedicure, depilacja całego ciała etc.)
kiedyś usłyszałam świetne określenie "metroseksualista to hetero wyglądający jak gej"
Marwara
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez Gina 13 lis 2004 16:51

Chociaż nie lubię Jona w krótkich włosach (tzn zbyt krótkich, zeby nie było, ze chce zeby do pasa zapuścił) a w erze Destination mi się wybitnie nie podobał, to na tej fotce wyszedł świetnie.
I wreszcie uznał, ze warto skończyć już z przymilaniem się młodszej do tego żeńskiej częsci publiki, bo ja jego golenie klaty nie nazywam nadgorliwością ale moda... Jakoś przez 15 lat taki nadgorliwy nie był a jak w drugiej połowie '90 kobiety rzuciły się nagle na klaty wygladające jak pupcie niemowlaka to zgolił włosy... Zreszta walić, jego klata nie jest tematem #1 ;)

Co do nowych wyrazów, to sie zgadzam z dziewczynami. eot.

Richie - dla mnie się zmienił, w kazdym razie na tej fotce, ale mimo tego wyglada super, tak.. rockowo. Jestem 5 razy na tak :D
I tak sobie myślę, ze jakbym miała się z którymś z nich umówić (:xkroplad:) to wybrałabym Samborę. Jon, mimo klaty normalnej w końcu, jakiś taki za modny (chociaż koszula swietna...:P)

kostki na płytach - pomysl bajerancki, jak ktoś napisał, wszystko psuja te wieśniackie buty :P

Co do okładki, to nie wiem, nigdy z BJ takich problemów nie miałam, wszystkie okładki były giciarskie, nie wiedziałam ze na stare lata czeka mnie szok w postaci złotych wdzianek :wink: i nikt tu przeciez nie rozwaza kupic, nie kupic box setu ze wzgledu na okladke, tylko wszyscy zgodnie stwierdzaja fakt, ze za udana to ona nie jest...
I zgadzam sie z tym ze moglaby wygladac jak ten plakat, po co nam Elvis ? mamy BJ nie ? :szok2:
Obrazek
Obrazek Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez agatka 13 lis 2004 22:15

Nieee no.. Co Wy widzicie w tych kosteczkach?? :lmao: :shiner: :)

Co do nowych zdjec zespolu - nie podobaja mi sie. Wygladu Jona nie bede komentowac bo nic dobrego by z tego nie wyniknelo. Jesli chodzi o Richiego - na tym zdjeciu ma chyba z 10kg tapety i wyglada prawie tak sztucznie i okropnie jak Cher (kto z kim przestaje/przestawal/ takim sie staje). Mowie to nie zeby skrytykowac Richiego, ktory jest moim ulubionym czlonkiem zespolu, ktorego uwazam za najprzystojniejszego z calej piatki i ktorego jestem ogromna fanka - to jest tylko moja subiektywna opinia dotyczaca jego wygladu. Gosc ostatnio strasznie sie postarzal (ma prawo), widzialam nieciekawe zdjecia na JoviTalku i chyba tyle tylko powiem bo w zasadzie nie wiem do czego zmierzam. :lmao: :shiner: Chyba pojde spac.
Obrazek
agatka
It's My Life

{ GENDER }:

Postprzez tasiemeczka 13 lis 2004 22:21

Pomysł kosteczek mi się bardzo podoba....ale Richie na zdjęciu to tak troszkę starawo wygląda......
Imagine no possesions,
I wonder if you can,
No need for greed or hunger,
A brotherhood of man,
imagine all the people
Sharing all the world...
tasiemeczka
It's My Life

{ GENDER }:

Postprzez AgataBJ 13 lis 2004 23:37

No mi się kosteczki też właśnie podobają :grin: A jeżeli chodzi o Rysia...to mi się też nie podoba jego wygląd na tych fotkach nowych. Rzeczywiście wygląda troszkę starawo i wyjechali mu z taką tapetą na twarzy, jakby chcieli zrobić z niego jakąś pupkę noworodka. Szczerze mówiąc udało im się to, ale wcale zachwycona tym nie jestem :confuse: Jon też nie wygląda najlepiej. Wolałam go, gdy miał troszkę dłuższe włosy, teraz ma za krótkie stanowczo. Oczywiście to nie zmienia faktu, że jest niezwykle przystojny :wink: Podsumowując okładka jest nienajlepsza, a zespół wygląda jakby zupełnie nie byli sobą. Oczywiście czekam na zawartość, bo to jest najważniejsze :grin: :wink:
Oh tell the boys I'm on my way
I got the radio blasting in my old man's Chevrolet
I got a party in my pocket cause you know I just got paid
And I'm feeling fine, it's 99 in the shade
AgataBJ
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez Tico 14 lis 2004 01:46

Dla mnie zdecydowanie bardziej wyglądają jakby byli sobą (co za sformułowanie w ogóle :P) niż z sesji do TLFR, tam to dopiero mieli tapety. Richie tu wygląda staro zgodzę się, ale uważam że i tak ma mniej tapety a przynajmniej lepszą niż na zdjęciach z sesji TLFR. Dobra kończe gadkę o facetach bo se jeszcze cos pomyślita moje kochane panie :lmao:
Tico
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez AgataBJ 14 lis 2004 12:59

Tico napisał(a): Dobra kończe gadkę o facetach bo se jeszcze cos pomyślita moje kochane panie :lmao:

:rofl: :rofl: :rofl: A cóż miałybyśmy sobie takiego pomyśleć?! :shiner:

No mi zdecydowanie bardziej Rysio podobał się w sesji z TLFR. Z resztą nie tylko Rysio, ale reszta zespołu również. Nie wiem...jakoś nie mogę się przekonać do tej nowej okładki... :confuse:
AgataBJ
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez lucky 14 lis 2004 17:50

Obrazek

To kolejna nowa fotka, troszke kojarzy mi sie z latami 80...
...NIECH ZYJE GREEN STREET ELITE....
Obrazek
lucky
These Days

{ GENDER }:

Postprzez AgataBJ 14 lis 2004 17:56

Aleeee fajnaaaa!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :boogie: :boogie: :boogie:
AgataBJ
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez Tico 14 lis 2004 19:09

Fajowe to zdjęcie, jestem coraz lepszych mysli.... :grin:
Tico
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez Sophia 16 lis 2004 16:41

Fajniutka ta fotka, podoba mi sie :) Rzeczywiscie taka troche w stylu lat 80. Stare, dobre czasy, hehe :grin:
Ania
Sophia
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez Magdusia 16 lis 2004 18:40

Fotka (kolejna zresztą) bardzo fajna. Gdyby tak zebrali te zdjęcia i zrobili okładkę w stylu Crash'a, byłoby o niebo lepiej niż teraz z tą "gustowną" złotą. Przynajmniej mi się tak wydaje.
Obrazek
Magdusia
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez lucky 19 lis 2004 19:17

te pierwsze byloby lepsze
nowe zdjątko, gdyby Jonek ubralby inną bluzke i inaczej stanął, bu\yloby super, a tak wyszlo troche tandetnie, ala loverboy... :grin:

a i jeszzce link, jest tam nowa fotka min. Richiego... :horns:
http://www.bonjovi.de/forum/showthread.php?t=14636
Obrazek
lucky
These Days

{ GENDER }:

Postprzez Sophia 21 lis 2004 20:05

Wielkie dzieki za linka! Fajne fotki :)
Ania
Sophia
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez erfea 22 lis 2004 17:15

Rychuuu! :rad:
Box wśrodku... hmm no cóż... już sama nie wiem czy lepsza okładka, czy środek... chyba jednak środek.
:shiner:
Obrazek
erfea
Mistress Of Dragons

{ GENDER }:

Postprzez lucky 24 lis 2004 19:14

Kolejny link z fajnymi fotami, swietne jest to 1,
tylko to 2 Boze jaki David dostal brzuch, no moze sie znow myle jak z tymi blond wloskami Tico...
:omg: http://drycounty.com/jovitalk/viewtopic.php?t=29315
Obrazek
lucky
These Days

{ GENDER }:

Postprzez AgataBJ 24 lis 2004 20:11

Baaaardzo fajne fotki! :boogie: :boogie: :boogie: Zwłaszcza właśnie ta pierwsza! :grin: Eee tam co chcesz od brzuszka Davidka?! :shiner: :wink:
AgataBJ
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez martuniaw 24 lis 2004 20:58

może spodziewa się kolejnego dzidziusia :rofl:

fajne fotki :grin:
martuniaw
Get Ready