Co do golenia klaty przez Jona to mnie to w sumie zwisa, ale nie uważam tego za nie dbanie o siebie, odwrotnie golenie wydaje mi się nadgorliwością. Jednak jak jest lepiej pozostawiam do oceny wam dziewczyny
Moderator: *mods team

LOL

martuniaw napisał(a):Mam dziwne wrazenie ze ostatnio slowo "metroseksualny" stalo sie bardzo modne- zeby nie bylo offtopa powiem krotko ze uwazam za glupie wymyslanie jakiejs durnej nazwy na faceta ktory o siebie dba- tzn jesli facet nie cuchnie i jest ogolony to od razu jest metroseksualny ??
)

Chyba pojde spac.

Jon też nie wygląda najlepiej. Wolałam go, gdy miał troszkę dłuższe włosy, teraz ma za krótkie stanowczo. Oczywiście to nie zmienia faktu, że jest niezwykle przystojny
) niż z sesji do TLFR, tam to dopiero mieli tapety. Richie tu wygląda staro zgodzę się, ale uważam że i tak ma mniej tapety a przynajmniej lepszą niż na zdjęciach z sesji TLFR. Dobra kończe gadkę o facetach bo se jeszcze cos pomyślita moje kochane panie 

Tico napisał(a): Dobra kończe gadkę o facetach bo se jeszcze cos pomyślita moje kochane panie
A cóż miałybyśmy sobie takiego pomyśleć?!

http://drycounty.com/jovitalk/viewtopic.php?t=29315
Zwłaszcza właśnie ta pierwsza!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości