i tego - no sie musze zapytac - jak sie podoba ?
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Gina napisał(a):ja wciaz cien wiatru mecze, i nie moge skonczyc.

i z torrentów nic mi nie zasysa więc dalej męcze muła 
Days napisał(a):jak to mozna meczyc? ja sie nie moglam oderwac od tej ksiazki

No łaaał, to jest Facet!
, co z tego, że to w sumie kosmita
. Wciągnęło mnie, nie da się ukryć, ślepia mnie bolą ale czytam dalej...
Gina napisał(a):nie no jak przysiade to leci od razu minimum 80 stron, chodzi o to ze nie mam kiedy porzadnie przysiasc i to mnie meczy najbardziej Smile
i generalnie mowie ci Barcelona jest WLASNIE taka jak opisuja ja w tej ksiazce. cudowna jest po prostu i juz sie nie moge doczeac by tam znowu pojechac 
Evie napisał(a):No łaaał, to jest Facet!

Days napisał(a):i generalnie mowie ci Barcelona jest WLASNIE taka jak opisuja ja w tej ksiazce. cudowna jest po prostu i juz sie nie moge doczeac by tam znowu pojechac
- to sie wpatruje i poznaje troche miasto 

Gina napisał(a):Mam do tego ksiazke z mapa po wewnetrznych stronach okladki - i poniewaz lubie plany rozne- to sie wpatruje i poznaje troche miasto #zeby

, przecież to byłoby zaje...fajne 

wartka akcja i w grzyb bohaterow 

a teraz jeszcze w sumie polubilam cwiczenia z prawa UE - chociaz pewnie po egzaminie powiem ze nienawidze cholerstwa
Evie napisał(a):Mogliby na podstawie Thorgala zrobić serial z klimatem jaki był w Robin of Sherwood, każdy odcinek jako jeden zeszyt komiksu, przecież to byłoby zaje...fajne

, łącznie z Ofiarą. I też wyczytałam że ma być przez kogoś innego o Jolanie. No, też fajnie. Dobrych rzeczy nie można też ciągnąć w nieskończoność, żeby ostatecznie chłam z tego nie wyszedł. Tylko z drugiej strony teraz też Thorgala zaliczam do takich rzeczy które z jednej strony chcę żeby się skończyły - bo jestem ciekawa finału, a z drugiej nie chcę żeby się kończyły wcale 

Days napisał(a):juz nie mam torrenta na dysku![]()
Wszystkie po niej kupowalam juz sama sobie, i o ile jeszcze ze dwa trzy zeszyty sa podobne do tego co powstalo w latach 80 to im dalej w las tym - dla mnie - gorzej niestety. zarowno jesli chodzi o fabule, jak i o kreske - ktora we wszystkich odcinkach wydanych po 95 roku jest wrecz nieznosna. podoba sie niektorym nowatorskim maniakom komisku, ja sie jednak zaliczam do tych dla ktorych linie z pierwszych 17 czy 18 zeszytow sa jedynymi slusznymi 
, ale parę cytatów z Thorgala miało w sobie nawet i filozofię życiową
Tzn. cała seria ma swoją wymowę - jak dla mnie cacy, no ale było kilka naprawdę łaaadnych momentów.
koniecznie. Nawet dzisiaj w empiku byłam i już chciałam wyskoczyć z kasy ale stwierdziłam, że z allegro kupię sobie hurtem
jakbyscie nie znaly to naturalnie Szninkiela jeszcze polecam, tez klasyka klasyk juz w sumie...

cRaSh napisał(a):W ogole, czytal juz ktos Prawde Pratchetta?:>

O ile za pierwszym razem (5 lat wstecz...) czytałem go przez miesiąc i na koniec cieszyłem się, że mam to już za sobą, o tyle teraz stwierdzam, że to piękna ksiązka, do przeczytania której trzeba po prostu dojrzeć 
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości