Pewnie Bandiera bylby lepszy Smile
Ojojo. Od Bandierz ocyekuje pryzywoitej solwki a od Ryska czegos wiecej i oczywiście pokazuje tutaj swoje szybkie palce ale za to zabraklo mu chyba (jakość) jego rytmicznego słuchu.
Osobiscie wole aby grał krócej ale "piękniej" ot choćby wykonanie solówki LOPrayera na MTV Unplugged 2007.
Adrian, nie wiem jak a twoja przypadlosc nazwac, ale wiem, ze objaiw ais e tym, ze podczas gdy wszystkim cos dokola naprawde sie podoba, i rzeczywiscie to jest bardzo dobre, to ty masz inne zdanie. I Odwrtonie
Nie ja tak mam . Wy tak macie

To jest B- mniej wiecej, czyli prawie najlepsza, jezei chodzi o zwykle nagrywanie, z plyty np...
Wiesz jakosc nie jest zła gdyby była nagrywana od srodka sceny a nie z boku bo mi przeszkadzają najzwyczajniej bębny itp.
Wiesz gram sobie na gitarce to słysząc taką solówke staram sie wyłapac każdy dźwięk a jak go nie słysze to mi to przeszkadza. Jakby to było nagrywane z przodu to podejrzewam, ze epsze nagłosnienie by było chociaż to może być tez normalna wina sprzętu.
W DC tez jest podobnie chaotycvxzna:P i powiedz wprost, ze jest za dobra, zebys mogl ja ogarnąć xD
W DC każdy dźwięk jest zagrany w sposób perfekcyjny (ton, barwa) tak samo w orginalnej Any Other Day.
Ja solówke AODay uwielbiam tylko studyjną a tutaj troche za dużo chaosu. Richie przeciąganie w rytm pewne partie które w studyjnej wersji są idealnie wyważone.
Po obejrzeniu tego filmiuk mozna dojsc do jednoego wniosku... Jon nie pozwala na to, aby solowki byly dluzsze niz 30sekund, bo potem nie wie co ze soba zrobic na scenie

Czuje się po prostu niepotrzebny