Bon Jovi otworzyli "The o2 Arena" w Londynie

To miejsce na wszystkie newsy ze świata Bon Jovi.
Najważniejsze tematy zostana wyświetlone na stronie głownej FoF

Strona główna BON JOVI Aktualności

Bon Jovi otworzyli "The o2 Arena" w Londynie

Postprzez Captain Kidd on 25 Cze 2007 23:50

Bon Jovi byli pierwszym zespołem, który zagrał w nowej hali - The o2 Arena w Londynie. Koncert odbył się wczoraj, 24.06.2007.

Setlista:
1. Livin' On A Prayer
2. You Give Love A Bad Name
3. Lost Highway
4. Whole Lot of Leaving
5. Runaway
6. Born To Be My Baby
7. It´s My Life
8. (You Want To) Make a Memory
9. I Love This Town
10. We Got It Going On
11. Who says you can´t go home
12. I'll Sleep when I´m dead
13. Bad Medicine/Shout
14. Any Other Day
15. Someday I'll Be Saturday Night
16. Hallelujah
17. The Last Night
18. Wanted Dead Or Alive
19. Keep The Faith

Zdjęcia

[ Dodano: 25 Cze 2007 17:50 ]
http://pl.youtube.com/watch?v=h06rP21zNd8
^ coś pięknego...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez cRaSh on 26 Cze 2007 01:56

Laaadnie :)
Mam nadzieję, że nie jednorazowo, ale zawsze bedą takie zakończenia ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Adrian on 26 Cze 2007 04:14

Jak dla mnie ta solówka jest ... za chaotyczna. Trudno ją oceniać bo słabą ją słychac ale z tego co usłyszałem to na siła troche przeciągana.

Ta jak mówie trudnpo jednak oceniac i na pewno plusem jest długosc solówki bo lubie ich dłuższe wersje i dodtkowe solówki (Always 95 np jest kapitalne).

Ocenie jak posłucham dobrej wersji.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez cRaSh on 26 Cze 2007 04:29

Jak dla mnie ta solówka jest ... za chaotyczna.

Pewnie Bandiera bylby lepszy :)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Captain Kidd on 26 Cze 2007 04:39

Adrian, nie wiem jak a twoja przypadlosc nazwac, ale wiem, ze objaiw ais e tym, ze podczas gdy wszystkim cos dokola naprawde sie podoba, i rzeczywiscie to jest bardzo dobre, to ty masz inne zdanie. I Odwrtonie :P

I nei wiem co wy zawsze sie jakosci czepiacei. To jest B- mniej wiecej, czyli prawie najlepsza, jezei chodzi o zwykle nagrywanie, z plyty np...

Adrian napisał(a):Jak dla mnie ta solówka jest ... za chaotyczna

W DC tez jest podobnie chaotycvxzna:P i powiedz wprost, ze jest za dobra, zebys mogl ja ogarnąć xD

[ Dodano: 25 Cze 2007 22:39 ]
Po obejrzeniu tego filmiuk mozna dojsc do jednoego wniosku... Jon nie pozwala na to, aby solowki byly dluzsze niz 30sekund, bo potem nie wie co ze soba zrobic na scenie XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Adrian on 26 Cze 2007 05:14

Pewnie Bandiera bylby lepszy Smile

Ojojo. Od Bandierz ocyekuje pryzywoitej solwki a od Ryska czegos wiecej i oczywiście pokazuje tutaj swoje szybkie palce ale za to zabraklo mu chyba (jakość) jego rytmicznego słuchu.

Osobiscie wole aby grał krócej ale "piękniej" ot choćby wykonanie solówki LOPrayera na MTV Unplugged 2007.

Adrian, nie wiem jak a twoja przypadlosc nazwac, ale wiem, ze objaiw ais e tym, ze podczas gdy wszystkim cos dokola naprawde sie podoba, i rzeczywiscie to jest bardzo dobre, to ty masz inne zdanie. I Odwrtonie :P

Nie ja tak mam . Wy tak macie :)

To jest B- mniej wiecej, czyli prawie najlepsza, jezei chodzi o zwykle nagrywanie, z plyty np...

Wiesz jakosc nie jest zła gdyby była nagrywana od srodka sceny a nie z boku bo mi przeszkadzają najzwyczajniej bębny itp.

Wiesz gram sobie na gitarce to słysząc taką solówke staram sie wyłapac każdy dźwięk a jak go nie słysze to mi to przeszkadza. Jakby to było nagrywane z przodu to podejrzewam, ze epsze nagłosnienie by było chociaż to może być tez normalna wina sprzętu.

W DC tez jest podobnie chaotycvxzna:P i powiedz wprost, ze jest za dobra, zebys mogl ja ogarnąć xD

W DC każdy dźwięk jest zagrany w sposób perfekcyjny (ton, barwa) tak samo w orginalnej Any Other Day.

Ja solówke AODay uwielbiam tylko studyjną a tutaj troche za dużo chaosu. Richie przeciąganie w rytm pewne partie które w studyjnej wersji są idealnie wyważone.
Po obejrzeniu tego filmiuk mozna dojsc do jednoego wniosku... Jon nie pozwala na to, aby solowki byly dluzsze niz 30sekund, bo potem nie wie co ze soba zrobic na scenie XD

Czuje się po prostu niepotrzebny :grin:
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Evie on 26 Cze 2007 06:43

Maaaamo, Rysiu jeszcze umie z siebie jak widze dużo dać :D No oby tak dalej, solówa boska, aż mi banan na twarzy wystąpił XD.

I sorry, ale nie rozumiem jak to można nazwać chaotycznym...
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez Gina on 26 Cze 2007 18:29

Captain Kidd napisał(a):Po obejrzeniu tego filmiuk mozna dojsc do jednoego wniosku... Jon nie pozwala na to, aby solowki byly dluzsze niz 30sekund, bo potem nie wie co ze soba zrobic na scenie XD

ale ja juz wole jak tak stoi na scenie jak stal w koncowce tej solowki. Bo mnie cholera zawsze brala i ciagle bierze jak patrze jak on tymi lapkami nieudolnie macha (musialam filmik dwa razy obejrzec bo za pierwszym tak od 15 sekundy przez 10 kolejnych bylam zajeta rotflowaniem z jego dziwnych ruchow :>) Nie wiem why ale this bugs me i juz.

I solowka swietna a przy zlowiku na koncu normalnie sie wzruszlam :wzruszony:
(nie, nie wiem co mi dzisiaj jest :lmao:)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Captain Kidd on 26 Cze 2007 18:37

Gina napisał(a):Bo mnie cholera zawsze brala i ciagle bierze jak patrze jak on tymi lapkami nieudolnie macha

Mam tu coś specjalnie dla ciebie XD
http://pl.youtube.com/watch?v=qYlneQNbr_Y

Gdybym był Ryszardem, to walnąłbym mu tą gitarą, aż chłopak wbiłby się w któryś z bębnów Tico xD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Adrian on 26 Cze 2007 19:13

Oo jest dotępna lepsza wersja AOD
http://www.youtube.com/watch?v=28q-pgYh5A8

No i tutaj cofam wszystkie swoje słowa bo w tej jakości (gdzie da sie usłyszec każdy dzwiek) jes ona dobra.
Gdybym był Ryszardem, to walnąłbym mu tą gitarą, aż chłopak wbiłby się w któryś z bębnów Tico xD

NOm tez widziałem to i mnie to rozśmieszło to ale ja TUTAJ widze jak najbardziej pozytywne cechy tzn JOnsie bawi koncertem a nie stoi i czeka aż odbębni numerek.
TO było smieszne ale niech robi wiecej takich wygłupów (np w Londynie 95 na Always i KTF też wydziwiał) bo i można sie pośmiac i widać, zę ma radość z koncertu.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez cRaSh on 26 Cze 2007 20:21

Dzieki Adrian za ta lepsza jakosc :)
I no, :pray: :pray: :pray: przed p. Sambora :grin: Powinni z tego wydac DVD.

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Captain Kidd on 26 Cze 2007 20:27

Richie chciał chyba tym udowodnić, że jest na swoim miejscu, że jest nie do zastapienia, co wszyscy wiemy. A mina Bandiery (co widać na tym krótszym filmiku) - bezcenna :P

I ja myślę, że powinniśmy dostać bootleg audio i może nawet video, skoro tylu ludzi ponagrywało to wszystko...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez cRaSh on 26 Cze 2007 20:31

Captain Kidd napisał(a):skoro tylu ludzi ponagrywało to wszystko...

Moze Kev zalatwi :lmao:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Captain Kidd on 26 Cze 2007 21:09

Nie no, jak Kev zabierze się za załatwianie, to na pewno wyjdzie oficjalne dvd XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Strona główna BON JOVI Aktualności