Bon Jovi na ZDF

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Bon Jovi na ZDF

Postprzez Mystery on 10 Lis 2002 06:26

Ach...Dziś mieliśmy okazję obejrzeć kolejny program z udziałem najwspanialszego zespołu na świecie czyli w skrócie - Bon Jovi :grin:
Włączyłam telewizor punktualnie o 20.15. i...nieżle się powqrzałam zanim wreszcie na scenę wyszedł Jon! No ale warto było czekać!!!
Podobała mi się ta scena jak Jon objął tę blondynę a prowadzący zrobił im fotkę pamiątkową - to było super.Potem rozmowa - Jon jak zwykle z pięknym uśmiechem na twarzy odpowiadał na pytania - extra! No a potem...Myślałam, że tylko Jon przyjechał - jakaż była moja radość gdy zobaczyłam resztę zespołu :angel: :angel: :angel:
Oczywiście super wykonanie ''Misunderstood''
No potem Jon zatańczył z tym gościem - znowu extra!
A potem jeszcze te autografy na samochodzie...

No i koniec!
Ogólnie bardzo mi się podobało, tylko fani trochę za cicho wrzeszczeli :grin: ale jakieś tam transparenty były więc w sumie O.K.
A Wam się podobało???

BON JOVI - My blood, my love, my life
Awatar użytkownika
Mystery
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lip 2002 22:51
Miejscowość: New Jersey

Postprzez hard on 10 Lis 2002 16:40

Qrcze ja tego nie widziałam :evil: wogole nie wiedzialam , ze cos takiego bedzie .... bedą powtórki???

Then the illusion was real, a crimson idol I saw
But the higher he'd fly, then the further he'd fall
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Od: 27 Mar 2002 01:34

Postprzez NiKKi Rebel on 10 Lis 2002 18:33

Oglądałam. Było świetne.
Tyle że myślałam, że wyjdę z siebie po tym, jak przez ok. 2 godziny słuchałam tego germanskiego.MTV jeszcze jakos zniosę, ale w pewnym momencie wkurzyłam się na ZDF i przełączyłam na Planete [fajny program o Saddamie H. leciał 0X :wink: ]

BTW, gdy Jon wszegł, jejuś, jak on sie slicznie ubrał. W ogóle jest śliczny. Jak sobie Jon fotke z ta Michelle zrobił, śmiesznie było. Fajna komórka :wink:
Potem Miesunderstood. Mama stwierdziała że Richie grał z plajbecku. Prawda??? Sama nie wiem, solówka wyglądała jak live.

No i koncówa. Jon jak tego walca zaczął tańczyć :wink: a ten samochód to chyba im ukradnę :wink: :wink:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez marta_bongiovi on 10 Lis 2002 19:29

Też to widziałam... Tyle że nie oglądałam całego tego programu (bo i tak bym nic nie zrozumiała :wink: ) tyko tak co jakieś 5 minut przełanczałam (heheh nie mogłam sobie odmówić obejżenia The Tonight Show :grin: ) i akurat trafiłam jak Jon gadał cośtam o Rock'n Rollu. Misunderstood świetne, mi sie bardzo podobało, a potem te autografy na autku:D
Tylko że KTOŚ ( :grin: ) mi mówił że miał być jeszce jakiś koncert o 1:30. Czekałam heheh ale usnęłam przed tv gdzieś koło 2:00 i nie widziałam żednego koncertu... Ktoś to oglądał???

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez NiKKi Rebel on 10 Lis 2002 19:34

Taaa, koncert miał być. Sprawdzałam kilka razy na telegazecie ZDF i pisało że będzie od 1.30 do 2.15. nastawiłam magnetwoid i happy poszłam spac. Rano sie nudze a kaseta nawet nie drgnęła. Coś się zwaliło. tak ze ja nie wiem czy leciał czy nie :wink:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez hard on 10 Lis 2002 19:37

A mi się coś wydawało , ze koncert mial być dzisiaj w niedziele w nocy.....
To chyba gdzies na forum tu czytalam.

Then the illusion was real, a crimson idol I saw
But the higher he'd fly, then the further he'd fall
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Od: 27 Mar 2002 01:34

Postprzez erka on 10 Lis 2002 22:34

ja tu zaraz zacznę :bad-words: bo jest tak:

wczoraj wleciałam do chaty i ustawiłam ZDF i nic qrde nie było o 20.15. Jakiś program szwabski z tym Karlem Lagerfeldem- tym projektantem mody. Może są dwa ZDF-y? Oglądaliście to z cyfry? Bo ja na cyfrze mam tak że pisze mi na dole nr programi i napis : ZDF. Ale może to nie to...

Logo programu miałam w lewym górnym rogu- taki napis ZDF i to Z było jakby w kółeczku, albo jak kto woli- na tle tego kółeczka. Też tak macie? Albo jak ktoś ma cyfrę to może mi powiedzieć na jakim kanale jest ten ZDF bo ja już zdurniałam- no pisze mi ze to to, a tam BJ nie było...

A koncertu też nie widziałąm bo miałam w nocy schizy po obejrzeniu Blair Witch Project i chociaz nie spałam, bałam się wstać z wyra i podejść do telewizora i videa :grin: Już nigdy więcej nie dam sie namówić na oglądanie takich filmów.

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez marta_bongiovi on 11 Lis 2002 00:42

erka.. ja nie mam cyfry, ale wydaje mi sie że masz TEN zdf, tylko że o tej 20.15 był jakiśtam rozrywkowy program (heheh te puzzle były niezłe, choć nie wiem o co w tym chodziło:)) no i w nim BJ grali Misunderstood i był wywiad z Jonem, ale to było coś koło 21 - 22, więc może po prostu to przegapiłaś...

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez Mystery on 11 Lis 2002 00:42

Ja mam cyfrę - u mnie ZDF jest na kanale 104
Nie zwróciłam uwagi na logo programu nie wiem czy ono tam w ogóle było, ale chodziło o program ''Wetten dass'' Jeśli masz program to możesz sobie sprawdzić czy będzie powtórka.A może to co oglądałaś to właśnie było TO bo praktycznie przez pierwszą godzinę nic się nie działo...Gdyby nie zapowiedż na samym początku (zdjęcie Jona w kapeluszu :grin: ) to pewnie bym wyłączyła telewizor...

BON JOVI - My blood, my love, my life
Awatar użytkownika
Mystery
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lip 2002 22:51
Miejscowość: New Jersey

Postprzez erka on 11 Lis 2002 01:46

Hmm to ja mam chyba też na 104 kanale. Więc to raczej było to. Tylko miałam podane że o 20.15- zaczęłam nagrywac i potem sprawdziłam że cały program który nagrałam nie był o BJ. Więc pewnie był za raz po tym czymś:( Może pokażą powtórkę- sprawdzę sobie w programie. I thx dziewczyny :angel:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez sdms on 11 Lis 2002 02:09

No wiec program jest powtarzany jutro o 9.05 (chyba)... O BJ bylo pod koniec programu, wiec erka moglas przegapic, bo oni mieli opoznienie i o BJ w sumie zaczelo sie jak sie program mial juz niby konczyc.... A koncert byl w nocy, ale przez te opoznienia zaczal sie nie o 1.30 tylko o 2.30 czy cos kolo tego... Byl to koncert z NY, ale nie ten na rozp. sezonu, tylko w jakims klubie czy czyms takim (ten z ktorego jest Bounce live, ktory jest na American XS do sciagniecia)... ogolnie byl fajny (ludzie zadawali pytania i wogole :grin: , tylko qrde wszystko tlumaczone na niemiecki bylo, jakby nie mogli napisow dac :evil: )

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez bonfankaa on 11 Lis 2002 03:12

aaaaa boze ominal mnie ten koncert!!! :((((((((((((( beda powtarzac??????????????????????

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Arha on 11 Lis 2002 03:49

Damn, nie mam ZDF :evil: , ale wyslalam qmpeli smsa że jest koncert... nie wiem, czy udało się jej jakoś dożyć do 2 w nocy, ani czy w ogóle ma ZDF, bo się jej karta skończyła, no ale KTF

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Anonymous on 11 Lis 2002 05:08

, tylko qrde wszystko tlumaczone na niemiecki bylo, jakby nie mogli napisow dac )
No własnie, wrrrr. Jest na tym forum ktoś, kto rozumie po szwabsku i ma jakieś pojęcie, co tam David mówił? Zrozumiałam tylko tyle, że mówił coś o dobrym żarciu. A on zawsze tak świetnie gada!
Aha, tak w ogóle to koncert oglądałam od "Bad Name", nie wiem czy coś przegapiłam. Czytałam do póżna książkę (Jeffery Deaver "Czarny Tancerz", wciąga, zwłaszcza jeśli w roli Sachs widzisz siebie, a w roli Rhyme'a- he he Davida), no i byłam całkiem nieprzytomna. Byłam pewna, że jest 1.30, ale "na szczęście" okazało się, że spóżniłam się o godzinę. Ale mam farta :)
Anonymous

Postprzez sdms on 11 Lis 2002 05:27

Aha, tak w ogóle to koncert oglądałam od "Bad Name", nie wiem czy coś przegapiłam.

Koncert zaczal sie od Bad Name.... chyba ze ja o czyms zapomnialem, bo o 2.30 w nocy nie bardzo mysle, szczegolnie jak mam za soba juz jedna noc zarwana :grin: :new-alien: :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja