BM2 -prośby; groźby; zażalenia

Strona główna FAN CENTER Twórczość Fanów

BM2 -prośby; groźby; zażalenia

Postprzez trapper on 05 Mar 2004 20:48

BM wróciło na antenę- wprawdzie nie sądzę, że wiele osób ma ochotę na moje dalsze wynurzenia medyczno-alpinistyczno-miłosono-Bóg-wie-jakie-jeszcze, ale w razie uwag- wpisujcie tutaj. Odejdę tu trochę od formuły BM1- chciałem pokazac, że zawód lekarza wykonują mimo wszystko ludzie - czyli mają swoje słabostki- kochają, zdradzają, rozstaja się i nie zawsze wracają, ale będzie oczywiście wątek kryminalny.

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Go on 06 Mar 2004 11:22

Prośba: dłuższe części, ale widzę, że w ostatnim była długa, więc tak trzymaj :grin:

Groźba: jeżeli odstęp miedzy jedną a drugą częścią będzie większy niż miesiąc, to mnie popamiętasz :pokoj:

Zażalenie: w zasadzie brak... Jak byś pracował w TPSA to bym miała długą listę :shiner:

Podsumowując : JEST SUPER :grin:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez Gina on 07 Mar 2004 00:32

Imię Jon przestało mi pasować, bo to się takie prawie autobiograficzne zrobiło :)

Jestem jak najbardziej na tak :)
Trappciu ty jesteś moim mistrzem normalnie :))
Twoje wynurzenia medyczno-alpinistyczno-miłosono-Bóg-wie-jakie-jeszcze
simply ROCKS :beer:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez bonfankaa on 09 Mar 2004 03:05

:woot2: :hug: go!go!go!(czyt.po ang:P )
nio fakt jon mozna zmienic na.. Jan... podobnie sie pisze :crazy: a na serio to juz twoja decyzja..rob jak uwazasz! :grin:

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Go on 09 Mar 2004 08:42

:omg:

Błagam, tylko nie Jan :lmao: Niech zostanie Jon i będzie spokój... W ogóle bez sensu jest zmienianie imion bohaterów w środku pisania. Dla mnie to zawsze będzie Jon :pokoj:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez trapper on 10 Mar 2004 18:48

Odpowiedź brzmi:
NIE!
Nie będzie żadnych zmian imion. A co do tej autobiograficzności, to raczej.... nie bardzo. W większym stopniu moim porte parole jest Dave(tylko życiorysami się dość znacznie różnimy)

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Postprzez Go on 06 Kwi 2004 06:25

Miesiąc przerwy Ci dobrze robi, czytelnikom raczej nie, ale czego się nie robi dla dobrego opowiadania :grin:

Jak zwykle:
SUPER!

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez Go on 24 Kwi 2004 06:34

Tym razej krócej niż miesiąc, więc czepiać się nie powinnam, no ale króciutko... A coraz więcej nowych wątków wchodzi (jak w telenoweli, krótki odcinek, ale namieszać potrafią :shiner: ).

I sorry za dwa posty pod rząd, ale co robić, gdy głównie ja komentuje :confuse:

a kiedy coś lubię, to od komentarzy się nie mogę powstrzymać i lepiej to tu pisać, niż budzić mamę o drugiej rano i jej powiedzieć, że BM2 jest za krótkie... w ten sposób szybko bym na stole u trappa wylądowała :lmao:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez Gina on 25 Lut 2005 18:21

Trapp, pisałam Ci o nowej częsci, ale jeszcze tak dwie wolne myśli
primo, zadziwiajaca regularność.. średnio jedna część na miesiac wychodzi... Bo za 5 dni BM2 roczek świętować będzie (przy pierwszej czesci w ciągu roku wprodukowałes 20 odcinków... ja sie nie czepiam, ja zauważam :grin: )

secundo, kiedy to nasz poważny lekarz Pamiętniki Fanny Hill czytywał co ? :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez trapper on 26 Lut 2005 02:34

secundo, kiedy to nasz poważny lekarz Pamiętniki Fanny Hill czytywał co ?
Jesteś jedną z nielicznych osób które nazwały mnie poważnym. A "Pamietniki..." czytałem w ogólniaku, na lekcjach polskiego :grin: .No i dziś też będzie nowa część BM2

Awatar użytkownika
trapper
mod

Postprzez Gina on 26 Lut 2005 03:45

żartowałam przecież :grin: (a w każdym razie częsciowo ;))
Swoja drogą musisz te lekcje miło wspominac...;)

no i i’m waiting, i’m waiting... :)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Go on 14 Mar 2005 20:16

W końcu nadrobiłam zaległości ! I w zasadzie, to połowe przeczytałam, bo od tego momentu to nagle przestałam się orientować, co sie dzieje...
W każdym bądź razie... przedostatnia część zaczęła się poprostu bajkowo :grin: Szkoda że sen został tak brutalnie przerwany...
A ostatnia... Ciekawy ma koniec. Czekam na kolejną część, żeby ocenić jak ciekawy :grin:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez trapper on 17 Cze 2005 15:15

Tych którzy kiedyś to czytali informuję,że od paru dni prawie codziennie pojawia się nowa część-ylko system nie zapisuje tego jako posty, a jako modyfikacje porpzedniego

Awatar użytkownika
trapper
mod

Postprzez Gina on 20 Cze 2005 02:34

te kilka ostatnich odcinków to jak ER normalnie... :grin: super
i podoba mi sie to zmienianie watkow, wczesniej chyba tak czesto tego nie stosowałeś...
aa i why nie pozwoliles D. odejsc w spokoju ? ^_^
Awatar użytkownika
Gina
mod

Strona główna FAN CENTER Twórczość Fanów