Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Gina napisał(a):ja sie naprawde staralam w ta piosenke wsluchac i mi nie wychodzi i usypiam i nic nie moge na to poradzic
no nie mozna tak no.. nie mozna nie zauwazac takich fajnych niuansow jak "She'd bring me wine and sip her tea " i tego boskiego glosu.

Gina napisał(a):ale i tak nie widze innego typu na runde pierwsza dla siebie
Ricky Skywalker napisał(a):najpierw Learning How To Fall i Naked

cRaSh napisał(a):Augusta? elf cos pil?
i no August jest sredni. w sensie w zestawieniu z reszta plyty, na ktorej sa NIESAMOWITE perelki...

I może nasunie mi się coś złego z tej płyty, nie będę miał problemu, teoretycznie. Dla mnie ten album jest całością, której po prostu nie dzieli się na części. Jedyne, co może tam nie pasowac, to August, ze względu na stronę muzyczną - najmocniejszy kawałek na płycie. Ale wcale nie najgorszy

Gina napisał(a):I co ma znaczyc "dorownuje utworom BJ" ? On nie mial robic kolejnej plyty w stylu BJ

sama piosenka bez klimatycznego wsparcia reszty slabo sie trzyma w zestawieniu z chociazby "There's just one thing that you should keep in your book of dreams"...
Days napisał(a):spokojny, zrownowazony, przytlumiony
Days napisał(a):albo dochodzimy do totalnego apogeum
Days napisał(a):August ma fajny text, ale muzycznie jest tylko dobry
Days napisał(a):sama piosenka bez klimatycznego wsparcia reszty slabo sie trzyma w zestawieniu z chociazby "There's just one thing that you should keep in your book of dreams"...
Days napisał(a):na tym albumie nie ma miejsca na nude

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości