BJ Songs Battle Lost Highway - W7 - Zakończone

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez Captain Kidd on 19 Paź 2007 21:52

Sorry, ale jesli ktoś przed chwilą załatwił "prywatę" zamykając głosowanie w momencie najbardziej mu odpowiadającym, to ja mówię nie. I chuj. XD
I tak jak kiedyś przy wybieraniu kawałków z HANDa w pewnym momencie zacząłem głosowac nie na najgorsze, a na najlepsze, to teraz będę robił tak samo (pragnę przypomniec, że wtedy właśnie dzięki mnie odpadło DLS :P) No, ewentualnie jeszcze się wstrzymam i gdy będzie sytuacja remisowa, będę wybierał lepsze... XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Days on 19 Paź 2007 22:14

Captain Kidd napisał(a):Sorry, ale jesli ktoś przed chwilą załatwił "prywatę" zamykając głosowanie w momencie najbardziej mu odpowiadającym, to ja mówię nie. I chuj. XD

moze trza bylo wczesniej ustalic ze prowadzacy ma byc bezstronny XD ehhh polska... zaufanie publiczne lezy...

ale Kidd zaglosowales na MAM wiec chyba jednak nie glosujesz na najlepsze :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Captain Kidd on 19 Paź 2007 22:17

Nieee... Mój głos to był ten pierwszy. Na AOD właśnie :P

I w tym momencie moim faworytem to zwycięstwa jest najgorszy kawałek, czyli MAM, zaraz po nim Summertime. Na nie głosowac będę w ostateczności XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez ZB on 20 Paź 2007 02:04

Wybacz Gina, ale niestety Summertime z mojej strony. Bo poza sposobem śpiewania, który już znamy z box setu, to kawałek jest kijowy jak żur. Czy tam barszcz? :confuse: A w ogóle, to wywalmy wszystko na raz. Będzie śmieszniej ;] Fani w akcji XD

Let it rock! Let it go!
You can't stop the fire burning out of control!!!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Od: 12 Lis 2006 02:08

Postprzez Ricky Skywalker on 20 Paź 2007 03:14

Captain Kidd napisał(a):Sorry, ale jesli ktoś przed chwilą załatwił "prywatę" zamykając głosowanie w momencie najbardziej mu odpowiadającym, to ja mówię nie. I chuj. XD

Sorry, ale jeśli

a) głosowanie ma być prowadzone z definicji w cyklach tygodniowych - od zamknięcia poprzedniego minęło nawet 8 dni;

b) poprzednie głosowanie zamknąłem w czwartkowe popołudnie, teraz - w piątek rano - tak się przypadkiem składa że to są te momenty w tygodniu kiedy mam najwięcej czasu na przesiadywanie na różnych forach;

c) w sytuacji, gdy od kilku dobrych dni nikt się nie pojawiał kto móglby przeważyć sytuację na korzyść jednej z tych 2 piosenek, nie chciało mi się czekać do usranej śmierci na rozstrzygnięcie.

Nie rzucałbym więc określeniami typu 'prywata', bo to z Twojej strony gruuuba przesada. Jeśli już chcesz mnie o coś oskarżać, to co najwyżej o pójście na wygodę.

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez Captain Kidd on 20 Paź 2007 03:30

Ale ja nikogo o nic nie oskarżam XD Teraz mam może do Ciebie małe pretensje (to też do końca nie jest dobre określenie), ale na Twoim miejscu zrobiłbym to samo ;] A wtedy miałbym wszystko w tyle... XD
Chodzi tylko o to, że niejednokrotnie czekaliśmy na oddanie głosu rozstrzygającego chocby przez jedną osobę, gdy liczba oddanych była wyższa od tej, którą mielismy teraz :P
Ale przyznaj tez, że nie zrobiłbyś tego, gdyby wśród tych dwóch piosenek znalazł się Twój faworyt... :> Moim żadna z nich nie była, ale to mimo wszystko nie był jeszcze czas na odpadnięcie. A juz na pewno nie, jeśli chodzi o TLN, które miało zając drugie miejsce XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 20 Paź 2007 05:39

nie ma zabawy z wami wszystkimi :P Z Kiddem jest, ale za bardzo hardkorowa XD

Wiec w takim razie ja glosuje na duecik z nudnego powodu, ze z tych 6 kawalkow ktore zostaly najmniej mi sie podoba i juz.
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Captain Kidd on 20 Paź 2007 06:16

6 głosów już mamy... Jeszcze jeden i możemy zamykac. Dobrze by było, gdyby ktoś wybrał AOD albo Strangera - wtedy moglibyśmy pójśc na wygodę XD Bylibyśmy całe dwa tygodnie do przodu :D

Gina napisał(a):nie ma zabawy z wami wszystkimi Z Kiddem jest, ale za bardzo hardkorowa

Twardzym trza byc... :P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 20 Paź 2007 17:08

Gina napisał(a):nie ma zabawy z wami wszystkimi

ejjjj!!!! :> mind you, ze mna jest boska XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Ricky Skywalker on 20 Paź 2007 19:01

Captain Kidd napisał(a):6 głosów już mamy... Jeszcze jeden i możemy zamykac. Dobrze by było, gdyby ktoś wybrał AOD albo Strangera - wtedy moglibyśmy pójśc na wygodę XD Bylibyśmy całe dwa tygodnie do przodu :D

:> Nie bądź taki do przodu, bo Cię z tyłu zabraknie :P Czekamy TYDZIEŃ, max 8 dni i zamykam. A fakt, że nigdy jeszcze nie wywaliliśmy jednocześnie 3 piosenek - więc nie ma określonego precedensowego zachowania, sprawia że w tej sytuacji zarządziłbym dogrywkę :P

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez Captain Kidd on 20 Paź 2007 21:51

Ricky Skywalker napisał(a):nigdy jeszcze nie wywaliliśmy jednocześnie 3 piosenek

Wszystko przed nami, ja jestem jak najbardziej za XD W sensie im szybciej skończy się ten syf, a zacznie normalny battle z kolejnym albumem, tym lepiej dla wszystkich ludzi z gustem.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Aeon on 21 Paź 2007 23:48

Doooobra. "Till We Ain't Strangers Anymore". No bo co innego :confuse: ? Wywaliłabym najchętniej wszystko naraz... Ale nie można :lmao: .

Image
Awatar użytkownika
Aeon
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Mar 2007 05:30
Miejscowość: Seven Doors Hotel

Postprzez Ricky Skywalker on 02 Lis 2007 03:24

No i mamy problem. Dogrywamy? ;]

*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez ZB on 02 Lis 2007 16:00

Ricky Skywalker napisał(a):No i mamy problem. Dogrywamy?

Eeeeeeeeeee tam. Wywalmy wszystkie 3. Poważnie.

Let it rock! Let it go!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Postprzez Captain Kidd on 03 Lis 2007 06:28

Ja także jestem za :P Wywaleniem wszystkiego, dosłownie. Zostawmy już MAM, jako zwycięzce, bo zasługuje na to miano XD No, a jeśli nie, to Summertime...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 03 Lis 2007 18:42

cicho :lmao: dokonczymy to, chociaz pewnie i tak wiekszosc uwaza ze bez uhu to juz nie ma sensu :(
anyway tez jestem za tym zeby wywalic wszystkie 3 teraz...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez ZB on 03 Lis 2007 18:45

Gina napisał(a):tak wiekszosc uwaza ze bez uhu to juz nie ma sensu

A podobno to ja ciągle do tego nawiązuję... :>

Let it rock! Let it go!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Postprzez Gina on 03 Lis 2007 19:14

widzisz, nie chcialam zebys byl sam :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez ZB on 03 Lis 2007 19:28

widzisz, nie chcialam zebys byl sam

Thx

Słuchajcie.. A może po prostu znajdziemy jeszcze kilku chętnych do głosowania osób? Tak, żeby był remis.. Wszystkie piosenki po 2 głosy i koniec. I wygrało Walk Like A Man :boogie:

Let it rock! Let it go!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Postprzez Days on 03 Lis 2007 19:29

Gina napisał(a):tak wiekszosc uwaza ze bez uhu to juz nie ma sensu Sad

nie bez uhu tylko bez TLN :P

ale no dokonczmy. tylko ze uwazam, ze skoro przy 2 piosenkach nie ma dogrywki, to przy 3 tez nie powinno byc. trudno.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja