ZB napisał(a):Wszystko się zgadza, ale mówisz o We Got It Going On
oj nie zaczynaj ze mna na nowo
dzisiaj specjalnie przesluchalam ta plyte jeszcze raz. nuda. jedna piosenka ok.
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
ZB napisał(a):Posłuchaj głosu serca, Luke... Żadnych smętów...

Days napisał(a):oj nie zaczynaj ze mna na nowo

Captain Kidd napisał(a):Ja się będe wahał póki co pomiędzy I hate this town i MAM... Raczej to pierwsze, ale jeszcze się zobaczy ;]

Ricky Skywalker napisał(a):ZB napisał:
Posłuchaj głosu serca, Luke... Żadnych smętów...
No i znalazłem swojego Giertycha #lmao

Captain Kidd napisał(a):Hard rock może i rządzi, ale na pewno nie ten nie dośc, że w plastykowej odmianie, to jeszcze w wersji dla ubogich.

).
) powiedziec nie można. I nie broń tego... Sorry inaczsej, nie próbuj nas (mnie) przynajmniej przekonywac, bo Co się nie uda 

Zgadza się solówka bardzo dobra. Obie. No i długie jak na współczesne BJ. Ale życie no... xD
I jak tu jej nie kochać?

ZB napisał(a):I dlaczego nikt się nie zachwyca podobnymi kawałkami z Box setu...

Captain Kidd napisał(a):I sorry, wolę BJ w stylu TLN, niż kompromitujące się próbując na siłę tworzyc coś, o czym w dzisiejszych czasach nie ma żadnego pojęcia.
We got it to straszny niedorób jest xD Ma potencjał, ale juz niestety Jonusiowi pomysłu zabrakło jak to "wykończyc"... Nie tak brzmi hard rock. Nawet nowoczesny
Captain Kidd napisał(a):O, przepraszam, Crazy love, You can sleep while (when?) I dream i pozostałe podobne do TLN są bardzo dobre i je oczywiście lubię

Poza tym znam kilka osób, które biorą w ciemno We Got It jako jednyny kawałek z całego albumu, który jest kapitalny.
Albo po prostu moze dopiera zaczynaja sluchac takiej muzyki 

cRaSh napisał(a):Niemniej, wywaliliscie swietna piosenke przed takim szitem jak uhuhuhu, teraz chcecie wywalic cos co ma fajna solowke i bridge i naprawde pasuje na zakonczenie albumu przed nudnym mruczeniem. Gustu nie stwierdzam.

wokalnie i gitarowo na pewno
chooociaz tekstowo też
Hm jak chce posluchac IML to wlaczam to z Crusha a nie Everyday, jak chce posluchac WSYCGH to wlaczam HANDa a nie ILTT proste. Wole piosenke ktorej klimat przypomina mi piosenki z boxu ktore lubie...

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| BJ Songs Battle Bounce - Zakończone Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 314 |
BJ Songs Battle HAND [zakończone] Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 373 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości