Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Adrian napisał(a):U mnie leci Blame. Na samym początku jak kupiłem sobie tą kasete to ją bardzo lubiłem. Teraz uważam, że nie zasługuje na zajmowanie miejsca takim piosenkom jak np "Starting All Ovber Again" czy "Billy". O "Outlaws Of Love" Nie będe wspominał, bo to chyba zbyteczne, aby mówić coś o braku na albumie jednej z najlepszych piosenek w histori BJ
mniej wiecej poziom Moderatto "Quemandome amor" zmieszanego z inspiracjami romeo&juliowymi
podobnie Billy to nic szczegolnego... jedyne czego szkoda to Starting... bo to fajne jest i mogloby nie byc bonusem

)

Kourin napisał(a):Tylko jest problem, bo nie wiem, przeciwko której piosence
Ale chyba wspomoge grupe nielubiacych Blame zeby pozostale piosenki uratowac. Eh
), że to jedna z trzech piosenek (obok wspomnianych WIL i LBOS), które wybitnie psują mi klimat płyty (A 'Fear' i WIL to 6 minut 53 sekundy oczekiwania na 'I Want You', zmieniając nieco którąś z opinii na temat LBOS 

):
Tak wiec, ekhm, zaczynam od I believe... 

Na żywo brzmi bardzo dobrze, no ale wybieramy wersję, które znajdują się na albumie...
Na żywo brzmi bardzo dobrze, no ale wybieramy wersję, które znajdują się na albumie...

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| BJ Songs Battle HAND [zakończone] Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 373 |
BJ Songs Battle - Destination Anywhere - W5 Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 217 |
BJ Songs Battle TD - Zakończone :) Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 354 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości