Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja

i radze zwazyc na to ze stwierdzenie "gust na poziomie ameby" pochodzi ode mnie wiec ja sie na nim znam najlepiej

Days napisał(a):Ricky masz OPR za glos na SAP
ja glosuje na DC... juz mi wszystko jedno

Days napisał(a):amebopodobne to uwazanie, ze if i wa syour mother powinno wyleciec przed in these armsi radze zwazyc na to ze stwierdzenie "gust na poziomie ameby" pochodzi ode mnie wiec ja sie na nim znam najlepiej
![]()

byleby jakos wiazalo sie z tym, co sie cytuje 

i mimo calego twojego obcowania z angielskim i polskim na raz nadal uwazam, ze tam jest MOGA polamac mi kosci - to juz nie kwestia tlumaczenia z angielskiego na polski, ale po prostu sposobu wyrazania takich tez po polsku - mowi sie "moga mi nabimbac" a nie "nabimbaja mi"
ale przeciez to szczegol i prosze nie licytujmy sie juz, bo przeciez sensu nie ma, zebys mnie ciagle lamo szpile wbijala miedzy moje elfie zebra a ja ja wyjmowala i probowala ci wsadzic w kopytko 

) i on mi powiedzial, ze mam racje
zatem widzisz - najwyrazniej ile nejtiwow tyle zdan i chyba nie zaczniemy teraz wszyscy wzdychac
tylko lepiej zakonczymy te dywagacje lingwistyczne, bo my tu gadu gadu a juz 3 glosy na I Believe
).

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| BJ Songs Battle TD - Zakończone :) Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 354 |
BJ Songs Battle SITT - Zakończone :) Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 139 |
Box Set BJ Songs Battle [zakończone] Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 321 |
BJ Songs Battle HAND [zakończone] Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 373 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości