.. jakbym tak komus powiedzial, to zaraz by byla awantura ze jakies gwiazdy i ksiezyc stawiam wyzej od niej

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja

Days napisał(a):i o dziwo wlasnie nie z Bed Of Roses mi sie takie rzeczy kojarza tylko z I Want You...
Kourin napisał(a):"shit, chyba zacznę znowu BJ słuchać"

cRaSh napisał(a):.. jakbym tak komus powiedzial, to zaraz by byla awantura ze jakies gwiazdy i ksiezyc stawiam wyzej od niej
Bo ja nie znam żadnej która by tak powiedziała 
Gina napisał(a):i nie rozumiem jak znieczulica meska moze na to glosowac

Kourin napisał(a):Albo przesadzasz albo spotykasz... Ym... Dziwne dziewczyny Bo ja nie znam żadnej która by tak powiedziała
z reszta yy...cRaSh napisał(a):ze jakies gwiazdy i ksiezyc stawiam wyzej od niej
zatem to nei twoja wina 
Gina napisał(a):no bo to w sumie inny klimat troche no nie ?

Kourin napisał(a):dlatego głosuje, bo jest znieczulicą, nie?

Days napisał(a):klimat jak klimat ale tresc od bidy z tego samego wora Wink generalnie tak jak Llama mam calkowity przesyt tej piosenki i nawet hiszpanska wersja mi nie pomaga
i zupelnie inaczej niz wy, wczoraj przejrzalam wszystkie lepsze wersje live tej piosenki, przesytu nie bylo, ale i tak dzisiaj do sww wrocilam 
Days napisał(a):czy tylko ja czuje ze na tym forum trzeba zrobisz szybki kurs gustu poki jeszcze sa szanse ?

Kto będzie pierwszym kursantem?

Captain Kidd napisał(a):I want you , Women i Little bit może bezproblemowo wylecieć ;] NBieważne w jakiej kolejności

Days napisał(a):czy tylko ja czuje ze na tym forum trzeba zrobisz szybki kurs gustu poki jeszcze sa szanse ?

Kourin napisał(a):Hm... Gustu, nie gustu, ja za cholerę nie wiem jak ja będę głosować gdy WIL i LBOL wypadną

Kourin napisał(a):Ameby" mi się ciśnie na usta, ale to ponioć już stare i nieciekawe, więc nie powiem tego głośno #lmao
ilez mozna 

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| BJ Songs Battle HAND [zakończone] Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 373 |
BJ Songs Battle - Destination Anywhere - W5 Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 217 |
Box Set BJ Songs Battle [zakończone] Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 321 |
BJ Songs Battle SITT - Zakończone :) Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 139 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości