Co się stało, że zmieniłeś zdanie Adrianie Tak, wiem, wszystkie handziki, które zostały są świetne, a IWBL minimalnie od nich odstaje
No w sumie to masz racje. Ale nie mówie, że IWTBL oddstaje. Wśród piosenek którym dałbym każdej po nocie 10/10 trzeba wybrać jakąś. Na tym polega ta zabawa.
Ale wstyd, niech się tylko Axl dowie
A co tu ma Axl. To tak jakbyś przywołał Hattfielda czy kogoś innego. Axl natomiast osiągnął dno i to Jon może się z niego śmiać, a nie na odwrót.
Nie no, czemu nie. Fajnie. Rockowy zespół nominowany do CMA. Nie żebym się śmiał, ale czy gdyby śpiewali o kolorowych kredkach i podpijali listy przebojów dla dzieci do lat 12, to też byłbyś aż tak podniecony?
Nie wiem jak ty, ale ja widze różnice między śpiewem dla dzieci, a muzyką Country. Zresztą ja osobiście do tej muzyki nic nie mam. Czasami można sobie posłuchać na rozluźnienie. A WSYCGHome takową jest.
Jak widać nie każdą nagrodę warto otrzymać ;] Lepiej być choćby nominowanym do dajmy na to Grammy, niż wygrać CMA
Jeśłi chodzi o Grammy to te nagrody nie bardzo do mnie przemawiają. Niby patrzą na poziom artystyczny. Nie ? Jeśli tak to z jakiej racji Crush był nominowany a HAND, Keep TFaith czy TDays nie było ? Nie mam nic do Crusha takie radosne rock 'n' rollowe granie z naprawde dobrymi tekstami, ale tamte płyty mają wyższy poziom artystyczny. Grammy tak jak inne nagrody - komercja. Wole nagrode CMA w kategori Country niż Grammy w kategori Pop.
Radzę ci, otwórz w końcu oczy, pardon uszy i przesłuchaj HAND kilka razy... Bo tego wszystkiego się nie da czytać oO
Płyte słuchałem tak długo, że chyba żadnej innej tyle nie słuchałem wliczając w to New Jersey.
to swietnie jak na "rockowa" grupe nie
Mnie nie przeszkadza, a powiem szczerze, że chciałbym aby dostali te nagrody
Oj, ale wy sie znacie. To dobrze, ze BJ dostaja nagrody, niewazne jakie, a jak wam to sie nie podoba to nie jestescie fanami!
Nikt czegoś takiego nie powiedział. Dla niektórych sprawa nagród, miejsc na listach itp w ogóle nie obchodzi i ja to rozumiem. Oczywiście, że nagroda Grammy w kategori Pop mogłaby być troche obciachowa.
A co do nagród, hm. Osobiście uważam, że jedną nagrodą, do otrzymania której HAND się nadaje to muzyczny odpowiednik Złotych Malin, więc tak
Mocne słowa. Ale ja w stosunku do innych szanuje ten pogląd. Każdy ma swój gust. Dla mnie HAND jest tak samo dobrą płytą jak New Jersey i tyle.
O ile się nie mylę to forum jeszcze nie jest monitorowane przez Ziobrę i każdy może wyrażać swoje zdanie... W związku z czym apeluję do Kidda, żebyś dał se siana, stary, z fanatykiem nie wygrasz
1. Wolność słowa - niech mówi co che. Jego słowa świadczą tylko o jego kulturze osobistej.
2. "Fanatykiem" - nie rozumiem. Czy tylko dlatego, że podoba mi się ich muzyka i styl to oznacza, że jestem fanatykiem itp ??? Wy zaczeliście słuchac ich za czasów NJ, KTF czy TD i też wam się podoba tamten okres. Narzekacie, że teraz nie grają tak jak wtedy. A ja ich poznałem gdy IMLife było na topie. Dla mnie Crush jest świetną płytką, a HAND genialną. Dla was KTF, czy TDays też są pewnie świetne czy genialne po prostu różnica gustu. Równie dobrze mógłbym powiedzieć, że jesteście fanatykami muzyki z lat 80-tych.
A co do finału to pewnie będzie I Am, DLSecret i Complicated.