Welcome... Welcome... to chyba byla druga piosenka, ktora tak zjechalam w recce... juz nie pamietam

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
I przynajmniej jest patetyczne - w sensie - jest jakies - Novocaine jest nijakie, takie jak Story Of My Life & One Last Cigarette dla mnie ostatnio. I swoja droga pomiedzy nimi w nastepnym tygodniu cos chyba wybiore 
Gina napisał(a):Niby jestem w wiekszosci, a wiekszosc w tym kraju generalnie nie ma racji, ale w tym szczegolnym wypadku, jednak ma![]()

a idzmi stad bo ja akurat skomplikowanego Jona lubiecRaSh napisał(a):IWBL, welcome czy complicated
nie za text ale za same rytmy ungabunga). moze nie uwazam novocaine sa najlepsza z handa - bo to miano ma DLS na wieki jako jedyna DOBRA piosenka na plycie
ale dla mnie ma cos ciekawego w sobie - w przeciwienstwie do Welcome czy czegokolwiek w tym stylu... np novocaine jest dl amnie duzo lepsze od tych wszystkich na W, Storysow, Last man standingow w wersji HAND.. gdzies na rowni z papierosami, handem i wanna be lovdem a moze nawet przed wannabelovdem bo nie ma tak zrabanego refrenu
fajne jest to I tell my self I feel no pain.... i ropes of hope jest fajne... no i w sumie po co ja to pisze 

ediyo napisał(a):OLC... ta piosenka a zwlaszcza refren kojarzy mi sie z JBJ skaczacym po scenie z glupim usmieszkiem i rekoma robiacymi takie koleczka przed soba xDDD nie wiem jak to nazwac
Dlatego OLC jest bee - kojarzy mi się ze szkołą podstawową w Kcyni (czyt. dziecinadą)

Tak, szczerze to was nie rozumiem. Novocaine jest chyba najdojrzalsza piosenka na tej plycie, z naprawde swietnym tekstem. Powoli sie rozwija, refren jest chwytliwy, tekst o czyms mowi, przekazuje (i jon nie kaze machac flaga, ani nawet nie mowi ze jest skomplikowany). No nie wiem, serio. De gustibus degustibusem, ale wyglada na to ze Novocaine wyleci, a zostawicie takie cos jak IWBL, welcome czy complicated. Strange
Days napisał(a):eh Gina no nie no tak nie mozna
Bo ja nie twierdze ze ona jest zla, ale jak slucham handa to jak leci to ok. jest calkiem przyjemnie ale bez jakis konkretnych emocji - ani ziebi ani parzy, a obojetnosc - na tym poziomie - jest gorsza np. od patosu jaki zarzucam welcome...
Gina napisał(a):ani ziebi ani parzy, a obojetnosc - na tym poziomie - jest gorsza np. od patosu jaki zarzucam welcome...

Marcin T napisał(a):dla mnie nierozróżnielane utwory HANDa, oba mają wypaść - a że I AM jest pierwsze z brzegu to na niego padł głos.
nac
Days napisał(a):moja pierwsza trojka zawiera I Am razem z Complicated i najlepszym kawalkiem z HAND jakim niewatpliwie jest DLS

Kourin napisał(a):Przybij piate, elfie Chociaz lama przybic piaty nie moze, bo ma kopyta, ale mysle, ze do jakiejs ugody dojdziemy

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| Dema z HAND Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 56 |
Komentarze do Songs by sdms Forum: Twórczość Fanów Autor: kawa Odp: 0 |
BJ Songs Battle Bounce - Zakończone Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 314 |
BJ Songs Battle - Destination Anywhere - W5 Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 217 |
BJ Songs Battle KTF - Zakończona Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 291 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości