Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Kourin napisał(a):Ricky - wszystkie starsze były już przerabiane, chciałbyś od nowa?
Tak jakoś przejrzałem wszystko, bo może się myliłem, ale jak do tej pory, mieliśmy tylko bitwę boxową
Więc teraz czas na starsze płyty 
ale to bylo daaawno, inni ludzie, inne gusty, inny wiek i w ogole wszystko inne lol. Swoja droga pamietam ze liczylam glosy bo na skorzystanie z ankiety nie wpadlam

)
Ciekawe, czy moje konto jeszcze istnieje 

Kourin napisał(a):W takim razie nie wiem, skąd w mojej głowie się wzięło to, że gdy już przerobiono wszystkie płyty BJ to nawet solowe płyty Rycha i Jona były przerabiane

Ricky Skywalker napisał(a):Dawaj KTF
Kourin napisał(a):KTF może być. Moja ulubiona BJ-płyta
A dla Kourin podwójna ;]

Captain Kidd napisał(a):Teraz będę miał problemy jak Adrian przy HANDowej bitwie
(:xkroplad:)

Gina napisał(a):czym tu sie podniecac, Dry County jakies ? pfff, wlaczac TAAOAN a nie
Kourin napisał(a):KTF może być. Moja ulubiona BJ-płyta

(zabrzmiało jak Yoda
). cRaShu, nie obrazisz się, jeśli zamknę topic, bo i tak rozmowa toczy się tu już na temat KTF? 
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| BJ Songs Battle SITT - Zakończone :) Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 139 |
BJ Songs Battle KTF - Zakończona Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 291 |
Box Set BJ Songs Battle [zakończone] Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 321 |
BJ Songs Battle Bounce - Zakończone Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 314 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości