BJ Songs Battle HAND [zakończone]

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez Days on 16 Cze 2006 00:06

cicho bo wlasnie chcialam to wykorzystac wiesz w jakiej akcji :P:P :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Kourin on 16 Cze 2006 00:20

Ok, to już się nie odzywam ;P

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Gina on 18 Cze 2006 21:43

i co, zabawy juz nie bedzie ? :(
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Kourin on 19 Cze 2006 00:28

Hm... Stawiam na to, że moduł się oburzył widząc co się tutaj dzieje i owszem i postanowił się zbuntować, więc pan Zamykator podjął drastyczne kroki :P

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez cRaSh on 19 Cze 2006 01:38

Jak tylko bede wiedzial co sie popieprzylo to naprawie, naprawde :>

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 19 Cze 2006 03:13

ja mysle ze mozemy kolejnosc ustalic sami i tyle bez jakiestam ankiety :D w sensie odgornie - najmadrzejsza, najbardziej pelna gustu rasa dostaje 90% glosow, Llamy i Wampiry i Smoki po 3% a ten jeden co zostaje dzielimy na ludzi :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Kourin on 21 Cze 2006 04:14

Days napisał(a):najmadrzejsza, najbardziej pelna gustu rasa dostaje 90% glosow, Llamy i Wampiry i Smoki po 3% a ten jeden co zostaje dzielimy na ludzi

Hm... Skoro tak to co lamy robią PO przecinku? :lmao:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez Ricky Skywalker on 21 Cze 2006 21:57

Days napisał(a):najmadrzejsza, najbardziej pelna gustu rasa dostaje 90% glosow

Znaczy się: Lord Sithów dostaje te 90%? :shiner: Oj, Days... Ty jesteś taka dobra dla nas... wszystko rozdajesz, a nic nie zostawiasz sobie :D Jak św. Franciszek :P :lmao:

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez Days on 21 Cze 2006 23:27

hm... jezeli Lamy to RASA i LOrdowie Sithow to tez RASA...

chyba wam sie kurde pomylilo z Rasiakami :P oj sierotki jedne ;) ale wybaczam - w koncu jako przedstawicielka tejze wczesniej wspomnianej przeze mnie rasy mam niestety taka powinnos ;)

*usmiecha sie dobrodusznie* :]

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Kourin on 21 Cze 2006 23:56

Hm... No nie wiem, skoro o drewnie mowa, to w końcu Elfy mają głębokie powiązania z drzewami...

:shiner: :lmao: :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez Days on 22 Cze 2006 01:40

Elfy rozmawiaja z drzewami i sie z nimi lubia i szanuja, ale o tym zeby w jakis inny sposob byly zwiazane z pinokiem to nie wiem :P znowu braki w wyksztalceniu :>

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 22 Cze 2006 01:53

moderator – osoba odpowiedzialna za utrzymanie porządku na forum. Moderator pilnuje, aby wszystko było zgodne z regulaminem.

- Zawsze trzymaj się tematu dyskusji.

- Pamiętaj, że forum to nie czat. Unikaj wypowiedzi jednozdaniowych i staraj się pisać zgodnie z tematem.

Loool :P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Ricky Skywalker on 22 Cze 2006 02:14

Captain Kidd napisał(a):
moderator – osoba odpowiedzialna za utrzymanie porządku na forum. Moderator pilnuje, aby wszystko było zgodne z regulaminem.

- Zawsze trzymaj się tematu dyskusji.

- Pamiętaj, że forum to nie czat. Unikaj wypowiedzi jednozdaniowych i staraj się pisać zgodnie z tematem.

Loool :P

Jakby to było "to drugie forum" kliknąłbym na "usuń post" z uzasadnieniem "post nie wnoszący nic do dyskusji" :lmao:

Days napisał(a):hm... jezeli Lamy to RASA i LOrdowie Sithow to tez RASA...

Starożytni Sithowie byli rasą żyjącą na planecie Korriban, gdzie zamieszkali wygnani z Coruscant Mroczni Jedi, którzy objęli nad nimi władzę. Wkrótce nastąpiły "krzyżówki" i np. taki Naga Sadow był bardziej Sithem niż człowiekiem :P A w stosunku do Obcych w SW nie używa się raczej określenia "inny gatunek" lecz "inna rasa" więc wszystko się zgadza :lmao:

Przeczytali Państwo krótki wykład sponsorowany przez ImPalp Industries :lmao:

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez cRaSh on 22 Cze 2006 03:33

Ricky Skywalker napisał(a):Jakby to było "to drugie forum" kliknąłbym na "usuń post" z uzasadnieniem "post nie wnoszący nic do dyskusji" #lmao

Nie ma uzasadnien, to nie przemyslaw :lmao: I offtop offtopem, ale nudzicie strasznie tymi rasami i amebami. Ankieta powinna sie pojawic jutro, bo dzisiaj nic mi sie nie chce juz :P

[ Dodano: 21 Cze 2006 21:33 ]
Zreszta nasze offtopy nie sa stricte offtopami, my tutaj wiez miedzy soba budujemy rotfl
Zreszta, Ricky, nie myslales nad rezygnacja z funkcji moda na always? wiesz cos jak odejscie mellera z rzadu gdy przyszedl lepper :lmao:
Why? bo Rokitka jest moderatorem :ohmygod:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Kourin on 22 Cze 2006 15:49

Days napisał(a):znowu braki w wyksztalceniu

No patrz pani... :shiner: Skoro przy tym jesteśmy to proszę mi podać lamozrozumiałe różnice między rasą, gatunkiem i każdym pokrewnym terminem, bo moja polszczyzna nie sięga tak daleko :P

I nie wiem, jak wy, ale ja tu offtopa nie widzę - chyba, że można uznać cały topic za offtopa, bo ankiety, czyli tematu, nie ma :lmao:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez Days on 22 Cze 2006 20:07

Kourin napisał(a):No patrz pani... :shiner: Skoro przy tym jesteśmy to proszę mi podać lamozrozumiałe różnice między rasą, gatunkiem i każdym pokrewnym terminem, bo moja polszczyzna nie sięga tak daleko

czego te dzieci ucza na biologii :P o Lineuszu sie slyszalo?
to wezmy tak - gatunek: pies domowy... a rasa to np taki Seter Irlandzki ;)

w ogole to idzie na ksztalt: Gromada --> Podgromada --> Szczep --> Rząd --> Rodzina --> Gatunek --> Rasa

mysle ze po angielskiemu jest mniej wiecej tak samo ;)

Ricky - czyli ze Sithowie to rasa, ale Lordowie Sithowie to juz nie :P z reszta skoro Sithowie sie dali tak Mrocznym Jedi podejsc, to jacy oni najmadrzejsi :P

wobec tego no - ilez tych glosow zostanie mi przyznanych? :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Kourin on 22 Cze 2006 21:10

Days napisał(a):czego te dzieci ucza na biologii

W podstawówce hodowaliśmy żaby- każdy dostał własne akwarium i jajeczko i musieliśmy dbać o kijankę i żabkę i robić notatki i rysunku z poszczególnych faz wzrostu. Podobne ćwiczenie mieliśmy a rybką. Albo mieliśmy w szkole inkubatory, każdy dostał jajko, inkubator i patrzeliśmy jak się wykluwają pisklaki :D Albo raz taki pan przyniósł do klasy małe tygrysiątko i mogliśmy je pogłaskać. To w Anglii :P A w Polsce w LO to nie wiem nawet o czym było, lekcje były tak nudne, że mózg mi się wyłączał po dziesięciu minutach. I to nie tylko na biologii ;)

Po angielsku to jest tak:

Kingdom
Phylum albo Division (któreś odnosi się tylko do roślin, a któreś tylko do zwierząt, ale utnij mi głowę, bo nie pamiętam :P)
Class
Order
Family
Genus
Species
Subspecies

A teraz wracając do tematu - lama to species (czyli gatunek, lama glama). Skoro elfy to RASA, to znaczy, że są PODgatunkiem. Tak? :>

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez Days on 22 Cze 2006 21:32

yyy nie.... rasa o ile mnie moja znajomosc angielskiego nie myli to race tudziez breed w przypadku zwierzakow... chyba nie mowi sie o Owczarkach Belgijksich na ten przyklad ze sa podgatunkiem z angielska, bo to by GLUPIE bylo :> :P

no Elfy sa rasa a nie podgatunkiem... NAJMADRZEJESZA nawet rasa ;)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Ricky Skywalker on 22 Cze 2006 21:43

cRaSh napisał(a):Zreszta, Ricky, nie myslales nad rezygnacja z funkcji moda na always? wiesz cos jak odejscie mellera z rzadu gdy przyszedl lepper :lmao:
Why? bo Rokitka jest moderatorem :ohmygod:

Myślałem :] Ale nie odchodzę głównie z jednego powodu - jak mi znów ktoś zrobi burdel w dziale ŚZFBJ, to wolałbym móc to bez problemów posprzątać. Ale nie powiem, żeby mi się podobał skład kadry modów na Always :]

Days napisał(a):Ricky - czyli ze Sithowie to rasa, ale Lordowie Sithowie to juz nie :P z reszta skoro Sithowie sie dali tak Mrocznym Jedi podejsc, to jacy oni najmadrzejsi :P

Aaaa... czepiasz się :P

BTW, to jestem za tym, by nawet, gdy problemy z modułem głosoliczącym zostaną naprawione, zamknąć Songbattle'a HANDowego i rozpocząć inną płytę... może, dla odmiany, którąś ze starszych?

*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez Kourin on 22 Cze 2006 21:58

Elfie, złotko, chyba ci się kićka systematyka genetyczna z hodowlaną :P Z punktu widzenia genetyki to wsjo ryba, czy pies jest owczarkiem, buldogiem czy kundlem, wszystkie są subspecies Canis lupus familiaris. "Breed" nie jest unitem taxonomicznym (Uwaga, lama wkroczyła na tereny zarezerwowane w jej głowie dla angielskiego :P)

Ricky - wszystkie starsze były już przerabiane, chciałbyś od nowa?

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

PoprzedniaNastępna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja