:P 
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
w sensie odgornie - najmadrzejsza, najbardziej pelna gustu rasa dostaje 90% glosow, Llamy i Wampiry i Smoki po 3% a ten jeden co zostaje dzielimy na ludzi 

Days napisał(a):najmadrzejsza, najbardziej pelna gustu rasa dostaje 90% glosow
Oj, Days... Ty jesteś taka dobra dla nas... wszystko rozdajesz, a nic nie zostawiasz sobie
Jak św. Franciszek

oj sierotki jedne 
moderator – osoba odpowiedzialna za utrzymanie porządku na forum. Moderator pilnuje, aby wszystko było zgodne z regulaminem.
- Zawsze trzymaj się tematu dyskusji.
- Pamiętaj, że forum to nie czat. Unikaj wypowiedzi jednozdaniowych i staraj się pisać zgodnie z tematem.

Captain Kidd napisał(a):moderator – osoba odpowiedzialna za utrzymanie porządku na forum. Moderator pilnuje, aby wszystko było zgodne z regulaminem.- Zawsze trzymaj się tematu dyskusji.- Pamiętaj, że forum to nie czat. Unikaj wypowiedzi jednozdaniowych i staraj się pisać zgodnie z tematem.
Loool

Days napisał(a):hm... jezeli Lamy to RASA i LOrdowie Sithow to tez RASA...
A w stosunku do Obcych w SW nie używa się raczej określenia "inny gatunek" lecz "inna rasa" więc wszystko się zgadza

Ricky Skywalker napisał(a):Jakby to było "to drugie forum" kliknąłbym na "usuń post" z uzasadnieniem "post nie wnoszący nic do dyskusji" #lmao
I offtop offtopem, ale nudzicie strasznie tymi rasami i amebami. Ankieta powinna sie pojawic jutro, bo dzisiaj nic mi sie nie chce juz
Days napisał(a):znowu braki w wyksztalceniu
Skoro przy tym jesteśmy to proszę mi podać lamozrozumiałe różnice między rasą, gatunkiem i każdym pokrewnym terminem, bo moja polszczyzna nie sięga tak daleko

Kourin napisał(a):No patrz pani...Skoro przy tym jesteśmy to proszę mi podać lamozrozumiałe różnice między rasą, gatunkiem i każdym pokrewnym terminem, bo moja polszczyzna nie sięga tak daleko
o Lineuszu sie slyszalo?
z reszta skoro Sithowie sie dali tak Mrocznym Jedi podejsc, to jacy oni najmadrzejsi

Days napisał(a):czego te dzieci ucza na biologii
Albo raz taki pan przyniósł do klasy małe tygrysiątko i mogliśmy je pogłaskać. To w Anglii
A w Polsce w LO to nie wiem nawet o czym było, lekcje były tak nudne, że mózg mi się wyłączał po dziesięciu minutach. I to nie tylko na biologii
)

cRaSh napisał(a):Zreszta, Ricky, nie myslales nad rezygnacja z funkcji moda na always? wiesz cos jak odejscie mellera z rzadu gdy przyszedl lepper![]()
Why? bo Rokitka jest moderatorem![]()
Days napisał(a):Ricky - czyli ze Sithowie to rasa, ale Lordowie Sithowie to juz niez reszta skoro Sithowie sie dali tak Mrocznym Jedi podejsc, to jacy oni najmadrzejsi
![]()

Z punktu widzenia genetyki to wsjo ryba, czy pies jest owczarkiem, buldogiem czy kundlem, wszystkie są subspecies Canis lupus familiaris. "Breed" nie jest unitem taxonomicznym (Uwaga, lama wkroczyła na tereny zarezerwowane w jej głowie dla angielskiego
)

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| BJ Songs Battle Lost Highway - W7 - Zakończone Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 263 |
HAND tour... Forum: Ogólna dyskusja Autor: Captain Kidd Odp: 261 |
Dema z HAND Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 56 |
Box Set BJ Songs Battle [zakończone] Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 321 |
BJ Songs Battle BOG - Zakończone Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 164 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości