Anyway - mnie juz teraz jest obojetne co z tej 2 wyleci... dostosuje sie do ogolnej strategii
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja

Gina napisał(a):a te pol to juz szczegolnie... Bo zgrywaja nie ameby i mysla ze niby lepsze sa![]()
ty ale nie wiem czy strategia obrazania przeciwnikow jest dobra strategia... moze zrobimy tak jak Bugs Bunny ze zaczniemy mowic ze glosujemyna DLS i wtedy wszyscy przeciwko nam zaglosuja na HANDa? 

trapper napisał(a):-ameba to rodzaj żeński o wszechstronnie utalentowane (choć brak na to dowodów)humanistki
zatem pozostajesz ameba
i w tym momencie sam sie martw o to jakiego jestes rodzaju 

Gina napisał(a):mowimy po guscie na poziomie ameb...

trapper napisał(a):to wy jesteście Mycoplasma G.
Days napisał(a):kto cie zrobil lekarzem z takimi brakami z biologii W NASZYM kraju

trapper napisał(a):o wszechstronnie utalentowane (choć brak na to dowodów)humanistki

Kourin napisał(a):Nie wiem, jak ty, ale ja jestem Llama Gllama.
Kourin napisał(a):W naszym kraju przywódca faszystowskich młodzieżówek zostaje ministrem edukacji - to mówi chyba samo za siebie
u nas KAZDy wie co to ameba
podobnie jak kazdy wie 10000 zbednych do zycia rzeczy... ja np wiem jak liczyc residua jakby mi to bylo potrzebne 

ediyo napisał(a):przepraszam, czy to nie jest jeden wieelki offtop
Zresztą offtopem to nie jest, bo wszystko dotyczy spaczenia amebowego w stosunku do DLS w głosowaniu, o. 
cRaSh napisał(a):ale nudne to juz

robi
trapper napisał(a):A mozę to po prostu WY jesteście pół-amebami
trapper napisał(a):I koniec tego tematu bo to już się robi

nieladnie
Kourin napisał(a):Każdy wariat ci powie, że on jest zupełnie normalny, to reszta świata zwariowała

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| Songs by sdms ;) Forum: Twórczość Fanów Autor: sdms Odp: 70 |
BJ Songs Battle - Destination Anywhere - W5 Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 217 |
BJ Songs Battle Lost Highway - W7 - Zakończone Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 263 |
BJ Songs Battle KTF - Zakończona Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 291 |
BJ Songs Battle TD - Zakończone :) Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 354 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości