cRaSh napisał(a):do ZetBego?
O w babcie jeza.. Od Zibiego jak juz... Nie mow nawet, ze przez ten rok myslales, ze ZB sie czyta Zet be, a nie Zibi...
Captain Kidd napisał(a):A iwęc będzie ugly
Juz predzej jednak Naked, sa sa sa

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
cRaSh napisał(a):do ZetBego?
Captain Kidd napisał(a):A iwęc będzie ugly

Powodzenia panie Zkaczynski.

Gina napisał(a):sobie tworzy ksywke
Gina napisał(a):wie ze sie odmienia a nie wie jak

Gina napisał(a):A odnoszac sie do ludzi ktorzy widza w tej plycie cos wiecej niz na sile wymienione 3kawalki - wywalicie Naked teraz - okej. Sobie wywalcie, ale pozniej wam przyjdzie bronic dobrych piosenek przed tymi tymi tam, dla ktorych ta plyta to jeden wielki smet. I wyobrazmy sobie ze bedzie remis pomiedzy Ugly a Every Word.... Strata by bylo gdyby moj glos takze wtedy poszedl na CHH... no ale it's up to you

to raz, dwa sie nie staram, bo dla mnie jedyna piosenka ktora nalezy usunac z tej plyty jest ten ostatni smet - odwoluje sie do zdrowego rozsadku reszty, ktora ma na tyle dobre uszy zeby slyszec i widziec w reszcie plyty cos wiecej - jesli mi sie nie uda to przynajmniej wyjde ze wszystkich kolejek z DA z czystym sumieniem ze glosowalam caly czas na piosenke ktorej nie lubie, a nie tak jak inni poswiecalam inne utwory 

Gina napisał(a):dla mnie jedyna piosenka ktora nalezy usunac z tej plyty jest ten ostatni smet
Przynajmniej sie czyms odroznia od reszty albumu, ktory bardziej sie zlewa niz HAND...Gina napisał(a):odwoluje sie do zdrowego rozsadku reszty

), ale no uwazam, ze Ugly nie jest niczym specjalnym na tle reszty... no sama to Ginus przyznalas. a akurat CHH bardzo lubie bo jest klimatyczne. nie smutas smutas ale smutas klimatyczny wg mnie.
Gina napisał(a):wyobrazmy sobie ze bedzie remis pomiedzy Ugly a Every Word.... Strata by bylo gdyby moj glos takze wtedy poszedl na CHH... no ale it's up to you
Kaska nie myslalas, zeby sie do partii jakies zapisac? bo mi teraz niezle zagielas haka... zwazywszy na to, ze Every Word uwazam za kandydata na 1 miejsce...

Days napisał(a):z ZB'm (patrz umiem odmieniac)
Days napisał(a):ostatnio jak o tym gadalam z ZB'm (patrz umiem odmieniac), to myslalam ze chociaz go przekonalam do przesluchania tej plyty, a tu masz - grochem o sciane...

cRaSh napisał(a):a 99 nic na temat CHH
wczesnie rano bylo nooooo

Days napisał(a):i no masz 99 sie jednak przeciw CHH zamierza, ale ona sie zamierza przeciw wszystkiemu, wiec mozna odpuscic

99-in-the-shade napisał(a):Cichoj, jedną piosenkę mam, której będę bronić, nooo...
[/fquote]

[/fquote]
Bo się pogubiłem

Days napisał(a):to sie nazywa polityk z krwi i kosciKaska nie myslalas, zeby sie do partii jakies zapisac? bo mi teraz niezle zagielas haka... zwazywszy na to, ze Every Word uwazam za kandydata na 1 miejsce...

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| BLAZE czy DESTINATION ??? Forum: Jon Bon Jovi Autor: kawa Odp: 21 |
Songs by sdms ;) Forum: Twórczość Fanów Autor: sdms Odp: 70 |
BJ Songs Battle HAND [zakończone] Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 373 |
BJ Songs Battle SITT - Zakończone :) Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 139 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości