BJ Songs Battle - Destination Anywhere - W5

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

A wyleci

Queen Of New Orleans
0
Brak głosów
Janie, Don`t You Take Your Love To Town
0
Brak głosów
Midnight In Chelsea
0
Brak głosów
Ugly
3
75%
Staring At Your Window With A Suitcase In My Hand
1
25%
Every Word Was A Piece Of My Heart
0
Brak głosów
Destination Anywhere
0
Brak głosów
August 7,4:15
0
Brak głosów

Razem głosów : 4

Postprzez ZB on 16 Gru 2007 08:43

cRaSh napisał(a):do ZetBego?

O w babcie jeza.. Od Zibiego jak juz... Nie mow nawet, ze przez ten rok myslales, ze ZB sie czyta Zet be, a nie Zibi... :ohmygod:

Captain Kidd napisał(a):A iwęc będzie ugly

Juz predzej jednak Naked, sa sa sa :D

Let it rock! Let it go!
You can't stop the fire burning out of control!!!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Od: 12 Lis 2006 02:08

Postprzez Gina on 16 Gru 2007 08:43

hmhm sobie tworzy ksywke, wie ze sie odmienia a nie wie jak :(
to prawie tak jak szukac koalicjantow wsrod ludzi ktorzy w pierwszej kolejce chca wywalic piosenke,ktorasamemu sie umieszcza w pierwszej trojce...
A! sorry, czyli wszystko pasuje :lmao: Powodzenia panie Zkaczynski.

A odnoszac sie do ludzi ktorzy widza w tej plycie cos wiecej niz na sile wymienione 3kawalki - wywalicie Naked teraz - okej. Sobie wywalcie, ale pozniej wam przyjdzie bronic dobrych piosenek przed tymi tymi tam, dla ktorych ta plyta to jeden wielki smet. I wyobrazmy sobie ze bedzie remis pomiedzy Ugly a Every Word.... Strata by bylo gdyby moj glos takze wtedy poszedl na CHH... no ale it's up to you XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez ZB on 16 Gru 2007 08:49

Gina napisał(a):sobie tworzy ksywke

Ja jej nie wymyslilem :)

Gina napisał(a):wie ze sie odmienia a nie wie jak

Wiem jak, ale nie wiem, czy z apostrofem. Chodz bez niego wyglada kiepawo :P

A co do koalicji... Ta pierwsza trojka to jest naciagana... Bo tak naprawde to podoba mi sie tylko DA, dlugo nic, CHH, dlugu, dlugo nic, Ugly. Wiec jak wyleci Ugly w cholere, to plakac nie bede :>

Gina napisał(a):A odnoszac sie do ludzi ktorzy widza w tej plycie cos wiecej niz na sile wymienione 3kawalki - wywalicie Naked teraz - okej. Sobie wywalcie, ale pozniej wam przyjdzie bronic dobrych piosenek przed tymi tymi tam, dla ktorych ta plyta to jeden wielki smet. I wyobrazmy sobie ze bedzie remis pomiedzy Ugly a Every Word.... Strata by bylo gdyby moj glos takze wtedy poszedl na CHH... no ale it's up to you

Fajnie, ze sie starasz, ale Ci nie wychodzi XD

Let it rock! Let it go!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Postprzez Gina on 16 Gru 2007 09:03

nie obchodzi mnie twoja opinia bo sie nie znasz na DA rotfl to raz, dwa sie nie staram, bo dla mnie jedyna piosenka ktora nalezy usunac z tej plyty jest ten ostatni smet - odwoluje sie do zdrowego rozsadku reszty, ktora ma na tyle dobre uszy zeby slyszec i widziec w reszcie plyty cos wiecej - jesli mi sie nie uda to przynajmniej wyjde ze wszystkich kolejek z DA z czystym sumieniem ze glosowalam caly czas na piosenke ktorej nie lubie, a nie tak jak inni poswiecalam inne utwory XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez ZB on 16 Gru 2007 09:19

Gina napisał(a):dla mnie jedyna piosenka ktora nalezy usunac z tej plyty jest ten ostatni smet

Nie wszystko, co wolne to smet... It's Just Me i (w mniejszym stopniu) Little City - to sa smety. Cold Hard Heart smetem nie jest :P Przynajmniej sie czyms odroznia od reszty albumu, ktory bardziej sie zlewa niz HAND...

Gina napisał(a):odwoluje sie do zdrowego rozsadku reszty

Do Strasbourga sie odwolaj XD

Let it rock! Let it go!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Postprzez Days on 16 Gru 2007 18:26

Gdzie tylko Kaska - przeca chwile wczesniej Ricky i 99 chyba proponowali wywalenie CHH wiec sie przestraszylam XD

i w sumie jestem z Kaska jezeli chodzi o plyte jako calosc, bo kurde no zeby wywalac w pierwszej kolejnosci LHTF czy Naked, to chyba tych piosenek w ogole sie nie sluchalo, albo po prostu polecialy w tle kilka razy i nawet sie na nie nie zwrocilo uwagi... ostatnio jak o tym gadalam z ZB'm (patrz umiem odmieniac), to myslalam ze chociaz go przekonalam do przesluchania tej plyty, a tu masz - grochem o sciane... trudno. dlatego mi tam wisi zdanie reszty (procz Kidda, bo sie chlopak zna :P), ale no uwazam, ze Ugly nie jest niczym specjalnym na tle reszty... no sama to Ginus przyznalas. a akurat CHH bardzo lubie bo jest klimatyczne. nie smutas smutas ale smutas klimatyczny wg mnie.

tylko ze:

Gina napisał(a):wyobrazmy sobie ze bedzie remis pomiedzy Ugly a Every Word.... Strata by bylo gdyby moj glos takze wtedy poszedl na CHH... no ale it's up to you XD

to sie nazywa polityk z krwi i kosci XD Kaska nie myslalas, zeby sie do partii jakies zapisac? bo mi teraz niezle zagielas haka... zwazywszy na to, ze Every Word uwazam za kandydata na 1 miejsce...

i no wypraszam sobie - elfy maja rece. czy ty w ogole chociaz wiesz, z kim zadzierasz ZIBI? :> :mwahaha:

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez ZB on 16 Gru 2007 18:35

Days napisał(a):z ZB'm (patrz umiem odmieniac)

Ave elfy :pokoj:

Days napisał(a):ostatnio jak o tym gadalam z ZB'm (patrz umiem odmieniac), to myslalam ze chociaz go przekonalam do przesluchania tej plyty, a tu masz - grochem o sciane...

ja jej wtedy przesluchalem. Chcialem bardzo uwaznie.. Ale sie nie dalo. W kazdym razie nie robilem nic innego, tylko sluchalem, ale mnie nie zainteresowala... :( Te utwory... Nie zwracaja mojej uwagi.. Poza Destination Anywhere... Przepraszam... Bu.. :(

Let it rock! Let it go!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Postprzez cRaSh on 16 Gru 2007 18:41

Gdzie tylko Kaska - przeca chwile wczesniej Ricky i 99

Ricky Skywalker napisał(a):Kto się ze mną koalicjuje przeciw tym, co chcą Cold Hard Heart wyrzucić

a 99 nic na temat CHH XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez 99-in-the-shade on 16 Gru 2007 20:08

Podejrzewam, że przy CHH z Ricky'm bym się nie dogadała, bo raczej tej piosenki nie trawię, nooo... XD

'Ludzie pracują latami, aby stać się sławnymi, a potem mówią, że nie mogą tego znieść. Niech spadają i zrobią miejsce dla kogoś, kto może!' - Jon Bon Jovi
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Livin' On A Prayer

Od: 22 Paź 2004 01:40
Miejscowość: Zabrze

Postprzez Days on 17 Gru 2007 00:36

cRaSh napisał(a):a 99 nic na temat CHH XD

ta udawadniaj mi dalej ze nie umiem czytac XD wczesnie rano bylo nooooo XD

Ricky to moze jednak poprzesz ludzi z dobrym gustem, czyli mnie i Kidda? XD

i no masz 99 sie jednak przeciw CHH zamierza, ale ona sie zamierza przeciw wszystkiemu, wiec mozna odpuscic XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez 99-in-the-shade on 17 Gru 2007 04:18

Days napisał(a):i no masz 99 sie jednak przeciw CHH zamierza, ale ona sie zamierza przeciw wszystkiemu, wiec mozna odpuscic XD

XD

Cichoj, jedną piosenkę mam, której będę bronić, nooo... XD

'Ludzie pracują latami, aby stać się sławnymi, a potem mówią, że nie mogą tego znieść. Niech spadają i zrobią miejsce dla kogoś, kto może!' - Jon Bon Jovi
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Livin' On A Prayer

Postprzez Days on 17 Gru 2007 04:26

99-in-the-shade napisał(a):Cichoj, jedną piosenkę mam, której będę bronić, nooo...

az sie boje pytac, ktora XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez 99-in-the-shade on 17 Gru 2007 04:29

[fquote="Days"]
99-in-the-shade napisał(a):Cichoj, jedną piosenkę mam, której będę bronić, nooo...

az sie boje pytac, ktora XD[/fquote]

Możesz obstawiać, masz 25% szans, że trafisz XD

Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Livin' On A Prayer

Postprzez Days on 17 Gru 2007 04:39

mamnadzieje, ze jest to Queen albo Chelsea, ale pewnie nie :>

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Ricky Skywalker on 17 Gru 2007 05:02

[fquote="Days"]Ricky to moze jednak poprzesz ludzi z dobrym gustem, czyli mnie i Kidda? XD[/fquote]

A co wy chcecie wyrzucać? XD Bo się pogubiłem :shiner:

No i Paweł weź już zrób 2 tydzień :P

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez Days on 17 Gru 2007 05:18

Ricky Skywalker napisał(a):A co wy chcecie wyrzucać? XD Bo się pogubiłem

ma z Ugly jedziemy :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 17 Gru 2007 06:13

Days napisał(a):to sie nazywa polityk z krwi i kosci XD Kaska nie myslalas, zeby sie do partii jakies zapisac? bo mi teraz niezle zagielas haka... zwazywszy na to, ze Every Word uwazam za kandydata na 1 miejsce...

mozemy isc na uklad i teraz moge pomoc wywalic ugly, potem mi pomozecie sie pozbyc CHH i potem moge byc koalicjantem i bronic min. every word...XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 17 Gru 2007 18:36

damn.... taki uklad... cholera strasznie duzo wymagasz ode mnie, zebym poswiecila... ale hm... jak stawka jets every word tooo

a na co myslisz glosowac, jak juz CHH wywalisz w jakis sposob? :>
August albo Janie moze ? :>

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 17 Gru 2007 19:02

Ja zawsze myślałem, że elfy nie są sprzedawczykami XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Days on 17 Gru 2007 19:46

Ja zawsze myślałem, że elfy nie są sprzedawczykami XD

a kto powiedzial, ze ja sprzedaje? ja kupuje ;) ale musze wybadac, ile za to bede musiala zaplacic no i czy sie oplaca XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja